Şimdi Ara

2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.519
Cevap
7
Favori
88.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 gün önce 1.4i x paket manuel için 38500 fiyat verdiler. 3 gün sonra 37000ye şu anda ise 36000 e düşürdüler fiyatı. tabi bu dediklerim beyaz renk için.peşin fiyat ve anahtar teslim. 1000 lira daha düşmelerini bekliyorum havada kapacağım. düşmezlerse de vaz geçicez artık
  • Bu hafta gelecek denilen araç önümüzdeki hafta geleceğe döndü.
    Kredi ile alakalı Yapı Kredi'de sözüm ona merkezde sıkıntı varmış.
    Falan filan. Ford'dan nefret etme noktasına geldim arkadaşlar.
    İş yerinde şuan yine Ford kullanan bir iki abim de ilgi alaka ve satış sonrasından hiç memnun değil ki satış esnasında insanları ne kadar salladıkları gözler önünde.
    İnsanın hevesini de isteğini de kırıyorlar başka birşey değil. Vazgeçiyorum Ford'dan bugün de bir sonuç çıkmazsa. Artık yıldırdılar gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

1.2 triend 33 bin gp dahil

Nereden bu fiyat? Ayrıca Peşin mi kredili mi?
  • burki_rock kullanıcısına yanıt
    Otokoc yenibosna kredili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MEVLANA CELALETTİN kullanıcısına yanıt
    Valla çok iyi fiyat ben 35 e anlaşmıştım kredili gp dahil ama sizin fiyat gerçekten iyi.
  • Arkadaşlar titanium 1,5 tdci beyaz kredili 44,400 fiyat aldım bi bayiden. Ekstra bi hediye felan veremeyeceklerini belirttiler. telde konustuk ciddi bi pazarlık yapmadım yani. Fiyat nasıl sizce?
  • Merhaba arkadaşlar,
    1.6 powershift titanyum x paket,aytozu gri renk 42900+500dosya masrafı+952 kasko toplam 44350 tl ,24 ay sözde sıfır faizli aldım,
    aracımı 2 gün önce teslim aldım .Konya otokoçtan aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilim85

Arkadaşlar titanium 1,5 tdci beyaz kredili 44,400 fiyat aldım bi bayiden. Ekstra bi hediye felan veremeyeceklerini belirttiler. telde konustuk ciddi bi pazarlık yapmadım yani. Fiyat nasıl sizce?

Fazla hocam zaten titanium fiyatını söylemiş size pazarlık yapacağını sanmam fiestanın full paketi uçuk biraz.. ben 2-3 gün önce birde toyota yarise bakmaya gittim dokunmatik ekran dahil olan paketi 42 bin lira.. Fiestada full paket titanumda dokunmatik ekran bulunmuyor diye biliyorum. alıcaksanız titanium paket almayın bence o araca 44 bin 45 bin fazla bir miktar.38-39 luk olan paketine yönelin bence..

Not: Bende 25 bin lira peşinat varda bizde arabalara bakıyoruz bu konuyuda takip ediyorum nasıl gidiyor diye fiestayı ben son sıraya yazdım özelliklerine göre çok fiyatı şuan yaris en iyi seçenek gibi geliyor bana.

• Kıyamet Senfonisi kullanıcısına yanıt
    "666 mesaj" olması da sizin pek fenaymış :) dikkatimi çekti konu dışı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burki_rock

Anlamadım hocam ben konu dışında bulunmadım hiç kitap bölümünde bulunan arkadaşlardanım. Üyeliğimi kitap bölümü için açmıştım 1 buçuk senedirde orada takılırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 20 Kasım 2013; 15:01:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burki_rock

Ayın 18inde arayıp 18inde gelecek geminin tarihi 25i olarak değişti dediler mi hocam sanada?? sen vazgeçicem fln demişsin de ondan mı bilemedim..
  • barracudaa B kullanıcısına yanıt
    Valla öyle birşey denilmedi, gemi filan hiç denilmedi :) Ülke içinde buldular benimkini diye biliyorum.
    O değil de 43 bine Opel Astra HB var şuanda onu inceliyorum. Aralık ayını bekleyip 2000-3000 daha kenara atıp ona mı yürüsem demeye başladım.
    Ki olmaz olmaz değil, burada çoğu arkadaş 41-42 binden bahsediyor ki 35 üzeri ben fiesta verme taraftarı olmam.
  • Kıyamet Senfonisi kullanıcısına yanıt
    Hocam aradaki fiyat farkı paketten kaynaklanmıyor. 1,5 olan dizel araç senin dediğin fiyat aynı paketin benzinlisi. Fiestada dizel seçeneği sadece titanium 1,5 tdci seçeneğinde var. Ben sıfır araç alıp lpg taktırıp sürmek istemiyorum. @Kıyamet Senfonisi
  • quote:

Hocam aradaki fiyat farkı paketten kaynaklanmıyor. 1,5 olan dizel araç senin dediğin fiyat aynı paketin benzinlisi. Fiestada dizel seçeneği sadece titanium 1,5 tdci seçeneğinde var. Ben sıfır araç alıp lpg taktırıp sürmek istemiyorum. @Kıyamet Senfonisi

Doğrudur hocam ben benzinli otomatik araçlara baktığım için ona göre fiyat söyledim.
  • quote:

Arkadaşlar titanium 1,5 tdci beyaz kredili 44,400 fiyat aldım bi bayiden. Ekstra bi hediye felan veremeyeceklerini belirttiler. telde konustuk ciddi bi pazarlık yapmadım yani. Fiyat nasıl sizce?

x paketsiz titanyum araç gelmiyor ülkeye bu yüzden bunca zaman internette gördüğünüz titanyum fiyatların üstünde araç sattılar. ee şimdir kampanya yapmışlar x paket bedava diye. ama ona rağmen sanki size verilen fiyata x paket yansıtılmış gibi duruyor, bence fazla.

bu arada bir mesajınızda gördüm yanlış anlamadıysam düzeltmek isterim: 1.5 dizelde sadece titanium var demişsiniz, hayır, 1.5 dizel trend model de var.
    şu an satışta olanları özetlersek trend ve titanium x paket var. üstüne güvenlik paketi almak isteyenleri bekletiyorlar. sony paket almak isteyene bu sene git seneye gel diyorlar

• Titanyum derken tabiki titanyum x paketinden bahsediyorum. Zaten kampanya dolayısıyla x paket hediye. Evet trend ile beraber tıtanyumu var surcme oldu orda ama tıtanyumla trend arasında 1 mılyar fark var trend almak mantıklı gelmıyo bana. Bu arada fiyatın yuksek olduğunu düşünüyorsanız bunun gerekçelerini de yazarsanız sevinirim. Örneğin x şubesinden 43 bin teklif aldık gibi. Liste fiyatı şu an 46,300 bayi insiyatif alıp 44,400 diyor. Daha fazla indirim yapabilen bayiler var mı? @****
  • 1.5 dizel kullanan arkadaşlar. Araç kiralamam gerekiyor malum 4 yıllık ve satma cayma hakkı olmuyor. Seçenekler arasında symbol var,aylık 50 TL fark ile linea, aylık 90 TL fark ile fiesta veya clio var.

Firma özellikle fiesta memnun eder dedi ama işte 90 TL fark aylık çok gibi geldi, trend dizel versiyonunu verecekler.

Bu aracın yakt tüketimi nedir 1.5 dizel için? Şehir ve kullanım şekliniz nedir? Bir el atın tecrubenizi esirgemeyin. Genelde şehir içi kullanılacak.

Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

1.5 dizel kullanan arkadaşlar. Araç kiralamam gerekiyor malum 4 yıllık ve satma cayma hakkı olmuyor. Seçenekler arasında symbol var,aylık 50 TL fark ile linea, aylık 90 TL fark ile fiesta veya clio var.

Firma özellikle fiesta memnun eder dedi ama işte 90 TL fark aylık çok gibi geldi, trend dizel versiyonunu verecekler.

Bu aracın yakt tüketimi nedir 1.5 dizel için? Şehir ve kullanım şekliniz nedir? Bir el atın tecrubenizi esirgemeyin. Genelde şehir içi kullanılacak.

Teşekkürler

bu dizel araç şehir içi yaksa yaksa en fazla 5.7 litre 100 km 'de yakıyor.(bende şu an böyle) linea ve symbol dizel daha az yakacaktır ama takoz gibi araçlardır. bunlara kıyasla sürüş rahatlığı için fiesta demişlerdir size de..

sana cumartesi veya sonrası fiyat konusunda kesin bir mesaj atabilirim..
    @atilim85

• Tamam hocam bekliyorum. @****
  • Şimdi farklı ilde bir bayi ile görüştüm kredili 45 milyar dedi 1.5 titanyuma @****
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.