Şimdi Ara

2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.519
Cevap
7
Favori
88.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracımı alalı 9000 km oldu ve tam 1.830 tl lik mazot aldım, bu da güncel mazot fiyatlarıyla, karmada 4,5 lt/100 km yapar
  • Ford Fiesta 1.5 75 hp Şeker Mavi + titanium,(X pAKET)boya koruması, park sensörü ( Herşeyi ile AnahTar Teslimi 43.750) cumartesi araba elimde. sizce uygunmudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsangökay

Ford Fiesta 1.5 75 hp Şeker Mavi + titanium,(X pAKET)boya koruması, park sensörü ( Herşeyi ile AnahTar Teslimi 43.750) cumartesi araba elimde. sizce uygunmudur?

koç indirimi mi var araçta?
  • hayrı yok normal pazarlıklı indirimli peşin fiyatı
  • Selamlar
    1.4 benzinli manuel titanium x paket beyaz fiesta icin 36500 fiyat aldım. Arka park sensörü de hediye..
    Bu fiyat nasıl bu araç icin
    Baska fiyat alan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilim85

Tamam hocam bekliyorum. @****

sizin ilk aldığınız fiyat kredili miydi?
    @ihsangökay peşin yukarıdaki fiyatı almış, eğer sizin ki kredili ise 44.000 e bağlamanız idealdir. çok da düşeceklerini sanmam..
  • Arkadaşa bugün aldık.

2013 Fiesta 1.5 TDCI+Titanium+x paket+ ay tozu grisi
    42250 tl peşin aldı.
  • burayı dizelciler basmış :) nerde 1.6 powershift sevdalıları, ecoboost powershift bekleyenleri :)
  • Evet hocam kredili fiyatı 44.400 farklı 2 ayrı ildeki bayii ile görüştüm ikisi de 45 diyo. ilk sorduğum daha uygun gibi @****
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimindex

burayı dizelciler basmış :) nerde 1.6 powershift sevdalıları, ecoboost powershift bekleyenleri :)

Beklemedeyiz Az kaldı.

Arada başka marka modellere bakıyorum. Dönüp dolanıp yollar Fiesta'ya çıkıyor yine :)
  • istanbul,ankara,konya,g.antep Ten şeker mavisi için bende 42.500 ve 42.000 tl fiyatlar aldım peşin. ama oraya gidip arabayı ordan almak nekadar mantıklı :) 1-2 liranın hesabini ayni şehirde sizden ucuza alan varsa yaparsiniz. yoksa bu hiçkimse için sorun değildir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igtx

quote:

burayı dizelciler basmış :) nerde 1.6 powershift sevdalıları, ecoboost powershift bekleyenleri :)

Beklemedeyiz Az kaldı.

Arada başka marka modellere bakıyorum. Dönüp dolanıp yollar Fiesta'ya çıkıyor yine :)

Evet, geçen arkadaşım anlatıyor çevresinden arkadaşları, fiesta almış da sorun yaşamış telefonda anlatıyor ama gel görki ben hiç dinlemiyorum :) Fiesta konusunda trans halindeyim, hiçbir olumsuz yoruma kulak asmıyorum :) Yalnız ben Aralık'da iyi bir indirim alamazsak ecoboost-otomatik için beklemeye geçebilirim. Bi de toyota corolla 40 binden başlayan fiyatlar reklamda gördüm ama ne kadar doğru bilemiyorum :)

• quote:

quote:

quote:

Beklemedeyiz Az kaldı.

Evet, geçen arkadaşım anlatıyor çevresinden arkadaşları, fiesta almış da sorun yaşamış telefonda anlatıyor ama gel görki ben hiç dinlemiyorum :) Fiesta konusunda trans halindeyim, hiçbir olumsuz yoruma kulak asmıyorum :) Yalnız ben Aralık'da iyi bir indirim alamazsak ecoboost-otomatik için beklemeye geçebilirim. Bi de toyota corolla 40 binden başlayan fiyatlar reklamda gördüm ama ne kadar doğru bilemiyorum :)

Hayırlısı olsun.

Corolla'yı bilmiyorum ama özelliklerine bakmak lazım. O fiyata ne vaat ediyor acaba.

• Ecoboost motorlar Romanya ve Almanya'da üretiliyormuş, Romanya'da fiyatının ucuz olması bundan mıdır acaba :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Beklemedeyiz Az kaldı.

Hayırlısı olsun.

Corolla'yı bilmiyorum ama özelliklerine bakmak lazım. O fiyata ne vaat ediyor acaba.

43 veren varsa gözü kapalı Opel Astra HB alsın derim :)
    Doluluğu var, çarpıcı da araba ;)
    Fiesta'nın kötü yorumlar neymiş acaba, sorunlar arkadaşın yaşadıkları :D merak ettim...

• insanlar 43000 lira parayı niye veriyor :) ? dizel araba almak için az yaksın yakıt tasarrufu yapalım diye. sen opel Astra Hb(1.6 115Hp) diyon :D dizeli varsa 43000 lira alalım hemen. varsın donanımsız olsun :o
  • orry01 kullanıcısına yanıt
    ben 36000 almıştım aynısı için. park sensörü konuşulmadı ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burki_rock

quote:

quote:

quote:

quote:

Beklemedeyiz Az kaldı.

Hayırlısı olsun.

43 veren varsa gözü kapalı Opel Astra HB alsın derim :)
    Doluluğu var, çarpıcı da araba ;)
    Fiesta'nın kötü yorumlar neymiş acaba, sorunlar arkadaşın yaşadıkları :D merak ettim...

Eğer karşılaştırma yapacaksak verilen para/alınan donanım şeklinde bakmak lazım.
    43'e manuel vites ve Astra'nın en donanımsız modeli veriliyor. Otomatik olsun ve biraz donanımlı olsun istiyorsanız fiyat 50+ şeklinde.
    10 bin lira fark var ki az para değil.

• athena7 kullanıcısına yanıt
    Hangi bayiden aldiniZ fiyatı hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanya olayı ne zaman bitiyor göremedim herhangi bir tarih...

1.6 Titanium Powershift -Trend Powershift arasında temelde ne fark var, sitesinde uzun uzun yazmış, paket ekleme çıkarma olayı da girince kafam karıştı

http://www.ford.com.tr/Hidden/SidebySideYeniFiesta/dei1=1205025374876/dei2=1205025373546
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.