Şimdi Ara

2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.519
Cevap
7
Favori
88.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar babamlara 2. el auris'ten vazgeçip gidip sıfır fiesta aldık.

Beyaz + 1.6 otomatik + Titanium + X paket + Park sensörü şeklinde kredili
    40700 TL + 570 TL dosya masrafı aldık arabayı. (Sigorta ve kasko hariç bu fiyata)

21270 TL nakit verdik + 20000 TL(24 ay) kredi çektik (20000-570=19430 ford'un hesabına geçen). Sizce fiyat iyimi? Yoksa yüksek fiyatamı almışız?
    Buarada nakit 38.500TL'ye bırakmışlardı arabayı.(Sigorta ve kasko hariç)

Trafik sigortası 330 TL tuttu. (AXA Sigorta)
    Kasko 1025 TL tuttu. (ERGO Sigorta-Teminatı 75000TL'ye yükselttim, muafiyetsiz)

İşlemleri 11.11.2013'te başlattık, 26.11.2013 Salı günü teslim aldık arabayı.
    Megane 3 kullanıcısı olarak şunu diyebilirim ki B sınıfına göre araba gayet iyi.(sadece yan aynalar bir garip geldi gözüme, çok mu ufak çokmu aşağıda anlamadım). Cumartesi daha güzel test edeceğim aracı.

Sormak istediğim, sizce garanti uzatmaya gerek var mı?
    Satan eleman, mesela 4. yılda şanzıman da arıza çıktı, ücretsiz olarak tamir edilir dedi. Bende kullanım hatası falan diye yorumlanmaz mı diye sordum. Şanzıman arızası kullanıma bağlı değil dedi. Hatta iddialı birde açıklama yaptı, bu şanzımanı isteseniz bile bozamazsınız dedi.
    1 yıllık uzatma 275 TL civarı, 2 yıllıkta 430 TL civarıymış. Babam uzatmak istiyor. Yararı olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrigal -- 28 Kasım 2013; 12:45:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cagrigal

Arkadaşlar babamlara 2. el auris'ten vazgeçip gidip sıfır fiesta aldık.

40700 TL + 570 TL dosya masrafı aldık arabayı. (Sigorta ve kasko hariç bu fiyata)

21270 TL nakit verdik + 20000 TL(24 ay) kredi çektik (20000-570=19430 ford'un hesabına geçen). Sizce fiyat iyimi? Yoksa yüksek fiyatamı almışız?

Megane 3 kullanıcısı olarak şunu diyebilirim ki B sınıfına göre araba gayet iyi.(sadece yan aynalar bir garip geldi gözüme, çok mu ufak çokmu aşağıda anlamadım). Cumartesi daha güzel test edeceğim aracı.

Satan eleman, mesela 4. yılda şanzıman da arıza çıktı, ücretsiz olarak tamir edilir dedi. Bende kullanım hatası falan diye yorumlanmaz mı diye sordum. Şanzıman arızası kullanıma bağlı değil dedi. Hatta iddialı birde açıklama yaptı, bu şanzımanı isteseniz bile bozamazsınız dedi.
    1 yıllık uzatma 275 TL civarı, 2 yıllıkta 430 TL civarıymış. Babam uzatmak istiyor. Yararı olur mu ?

Güzel fiyata almışsınız aracı doğrusu. Ben daha kredi işlemleriyle cebelleşiyorum, aldık dedik alamadık :)
    1 yıl garantiyi ben uzatmayı düşünüyorum çünkü gerekli bir durum. Ne olur ne olmaz, kullanıcı hatası olamayacak önemli mekanik sıkıntılar olabiliyor araçlarda.
    40 bine yakın para verip 250-300 TL'den kaçmak bence olmaz o saatten sonra :)
    Ayrıca Allah kaza bela vermesin, iyi günlerde kullanın :)

• quote:

Nerden aldiniz aracinizi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: burki_rock

Birkaç yerde araştırırken gözüme çarpmıştı hill holder süresi Ford'larda 2 sn gibi bir zaman dilimini kapsıyor denilmişti.
    Tüm kullanan araçlar içinde de en fazla 3.8 sn falan var. Ama yeterli bir süre gibi bence :)

Be in complete control with the Hill Launch Assist – Ford Grade Assist function that integrates the brake control and transmission to provide improved drivability on the hills. When the car is moving uphill or downhill, the brakes hold sufficient pressure for about 2.5 seconds. This gives the driver sufficient time to reach for the accelerator and take complete control of the vehicle.

• quote:

Orijinalden alıntı: igtx

quote:

Orijinalden alıntı: burki_rock

Birkaç yerde araştırırken gözüme çarpmıştı hill holder süresi Ford'larda 2 sn gibi bir zaman dilimini kapsıyor denilmişti.
    Tüm kullanan araçlar içinde de en fazla 3.8 sn falan var. Ama yeterli bir süre gibi bence :)

Be in complete control with the Hill Launch Assist – Ford Grade Assist function that integrates the brake control and transmission to provide improved drivability on the hills. When the car is moving uphill or downhill, the brakes hold sufficient pressure for about 2.5 seconds. This gives the driver sufficient time to reach for the accelerator and take complete control of the vehicle.

Bak sallamamışız demek ki haha :)

• Ford Fiesta 1.4 Benzinli Titanium-X paket Şeker Mavi paspas seti ve arka park sensörü hediyeli 40.000'e aldım. (Kredili)
    Mecidiyeköy Otokoç
  • yokuş kalkış desteği çok güzel bir özellik.Rampada 2 saniye kadar aracı tutuyor.Ben bir kaç defa (yeni araç aniden gaza basmayayım düşüncesiyle)rampada stop ettirdim.Nasıl becerdim hala anlamıyorum. :) aracın menüsünde yokuş kalkış açık kapalı diye kısım var.İstenildiğinde iptal edilebiliyor sanırım.
  • Araçları alırken şunlara özellikle bakın kontrol edin dediğiniz şeyler varmı. Bende haftasonu veya başı teslim alacağım.
  • cagrigal kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. burki_ arkadaşımız da kavuşsaydı aracına :P
    garanti konusunda düşünmeyin derim.Bende önümüzdeki ay yaptırmak istiyorum.Adı üstünde garanti.. Ola ki satma durumunda karşı tarafa güven veren bir durumda oluyor.Yanlız bana söylenen uzatılan garantide doğacak masrafın %80 ini ford karşılar %20 sini siz ödersiniz tarzı bir şey söylendi.Onu yaptırmadan önce sormanızda fayda var diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chewee -- 28 Kasım 2013; 21:37:16 >
  • umuttacir U kullanıcısına yanıt
    öncelikle hediye almışsanız onların içeride olup olmadığına bakın Torpido da benzin yada mazot koymaya yardımcı huni tarzı bir şey var o var mı diye bakın. aracı Baştan aşağı inceleyin vuruk çizik bir şey var mı bakın .Benim bagaj kapağının yan tarafında terkedilmiş küçük kovan buldum.Yeri hala belli Birde aracın kaputun yan taraflarını resimde işaretlediğim yer 2 tarafı kontrol et.Parmaklarında kontrol et. Açıklıkları eşit olsun.Değilse serviste 2 hareketle düzeltiyorlar
     2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR

• quote:

cagrigal hocam bu aldığınız fiyat peşin fiyat mıdır? yani krediyi ford finas mı yoksa fordun anlaşmalı bankası ile mi yaptınız

• Bursa Sönmez-Koç'tan aldık aracı. Bursa Oto Show vardı, aslında benim oraya gitmem vesile oldu. Sanırım 5 yada 6 kasımdı. Fuarda tanıştığım satışçı arkadaş , çok güzel fiyata gelecek size fuar indirimiyle falan dedi. Yarın arayıp size fiyat vericem dedi. Ama aramadı :) . Sonra 8 kasım cuma günü aradım, kusura bakmayın unuttum falan dedi. 38.500 Tl'ye araç sizin dedi. 9 kasım da sönmez koç'a gittik, kredili fiyatın farklı olduğunu öğrendik :). Ama babamında kafasına yatınca, verdiklere kredili fiyata tamam dedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrigal -- 29 Kasım 2013; 7:46:49 >
  • gokhantopal G kullanıcısına yanıt
    gokhantopal hocam, satışçı arkadaş 38.500 TL'ye nakit fiyatına araç sizin dedi. biz zaten kredi çekecektik. faizlerde malum yüksek. babamda 20.000 TL'ye 24 ay çekmek istedi. Satışçı da o zaman fiyat 40.700 + 570(dosya masrafı) olur deyince. Bizimde hesabımıza uydu, böyle aldık.

Sanırım Ford finans'tan çektik krediyi. Ama yinede bizi bursa'da bir yapı kredi şubesine gönderdiler. Anladığım kadarıyla Ford finans diye birşey yok, ikiside Koç grubu olunca, Ford finans adı altında yapı kredi ile çalışıyorlar. Niye böyle düşündüğümü de açıklayayım, ben geçen sene kendi aracımı alırken Renault finans(Oyak) kredisi kullandım. Beni hiç bir bankaya yollamadılar. Direk Mais'e gittim kredi evraklarını imzaladım. Hiçbir banka ismi falanda yoktu. Hatta şuan ödemesini bir çok banka aracılığıyla yapabiliyorum.
  • quote:

teşekkürler bilgi için.
  • arkadaşlar ben çarşamba günü arabamı aldım 1,25 trend+güvenlik paketli+park sensörlü 34920 Tl ye :)) merak ettiğim alan arkadaşlar araçla birlikte neler veriliyor? mesela trafik seti yangın tüpü gibi şeyler veriliyor mu? bana verilmemiş o gün heyecanla bakmayı unuttuğum için yeni farkettim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: barracudaa

arkadaşlar ben çarşamba günü arabamı aldım 1,25 trend+güvenlik paketli+park sensörlü 34920 Tl ye :)) merak ettiğim alan arkadaşlar araçla birlikte neler veriliyor? mesela trafik seti yangın tüpü gibi şeyler veriliyor mu? bana verilmemiş o gün heyecanla bakmayı unuttuğum için yeni farkettim :D

Hayırlı olsun Normalde verilmiyor sanırım. Pek çok kişi pazarlık ederken bunları hediye olarak talep ediyor.
  • Az önce otokoç'u aradım peşin bile ödeseniz şuan araç veremem size yarın zam gelecek dedi arkadaşlar.

Model Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Liste Fiyatı Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredili) Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Peşin)
    Configuration Trend 1.25i 82PS 35.605 TL 35.605 TL 33.860 TL
    Configuration Trend 1.6i 105PS Powershift A/T 41.040 TL 41.040 TL 39.025 TL
    Configuration Trend 1.5 TDCi 75PS 45.070 TL 45.070 TL 42.855 TL
    Configuration Titanium 1.4i 96PS 40.405 TL 40.405 TL 38.425 TL
    Configuration Titanium 1.0i 100PS Ecoboost 41.335 TL 41.335 TL 41.335 TL
    Configuration Titanium 1.6i 105PS Powershift A/T 43.920 TL 43.920 TL 41.765 TL
    Configuration Titanium 1.5 TDCi 75PS 46.365 TL 46.365 TL 44.085 TL
    *Hesaplanan fiyatlar tavsiye edilen fiyat niteliğindedir. Ford Otosan fiyatlarda değişilik yapma hakkını gizli tutar. Daha detaylı bilgi için en yakın Ford Yetkili Satıcı’sına başvurun

* Binek Araçlar için tavsiye edilen opsiyon fiyat listesini indirin.
    * Tüm binek ve ticari araç modellerine (1lt Ecoboost araçlar ve Kuga hariç) 24.000 TL'ye 24 ay %0 faizli kredi imkanı ile sahip olabilirsiniz.
    * Ford Binek Araç modellerine ait kredi geri ödeme tablolarını inceleyin.
    * Tavsiye edilen anahtar teslim fiyatımıza trafik sigortası bedeli dahil değildir.
    Yasal Bilgi

Az önce kopyaladığım fiyatlar bakalım aralık fiyatları ne olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stallem -- 29 Kasım 2013; 15:56:49 >

• igtx İ kullanıcısına yanıt
    Görüştüm veriyorlarmış ancak ellerinde olmadığı için verememişler!! 10 -15 gün sonra vereceklermiş gelince..yeni alacak arkadaşlar istemeyi ihmal etmesinler..
  • Yeni Ford Fiesta 1.4 titanium beyaz X paket + Park Sensörü +Trafik Sig. Anahtar teslim 36600 peşin aldım.3-4 gün sonra teslim alacağım arabayı.Fiyat nasıl arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umit7806 -- 29 Kasım 2013; 18:16:31 >
  • hayırllı olsun fiyat iyi yani fix bu fiyattan veriyorlar bugnlerde..aracı nereden aldınız?
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.