Şimdi Ara

2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.519
Cevap
7
Favori
88.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Otokoçtan
  • merhaba arladaşlar 26.11.2013'de 1.6 titanyum otomatik vites x paket +trafik sigortası +park sensörü elektrik kırmızı %0 kredi ile 43.800'e aldık. nasipse 03.12.12 aracı teslim alcaz. bide ön konsol ve kollara koruma yapma sözü verdiler. ankara başerden. aslında b-max vardı aklımda ama gücümüz buna yetti 10 bin tl fark vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecknotek -- 29 Kasım 2013; 18:41:29 >
  • Hayırlı olsun.İyi almışsınız bence. Elektrik kırmızı kafadan +850 pahalı.Peşin 41500 alanları duydum.
  • umit7806 U kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun. bizde %0 faiz işi yüzünden sıfır aldık. bide ilk defa sıfır arabaya bineceğiz nasip olursa. fiyatıda bi kaç yere sorduk zaten bu renk çoğunda yok. birde 700 tl daha hesaplı geldi diğer sorduğumuz bayiden. arkadaşta sağolsun çok güler yüzlü ilgilendi.
  • umit7806 U kullanıcısına yanıt
    hangi il hocam?
    adanada araba yok şu an çünkü
  • orry01 kullanıcısına yanıt
    İstanbul,ama buraya da Gölcük'ten gelecek filan dediler Otokoçtan.
  • orry01 kullanıcısına yanıt
    ben çankırılıyım aracı ankaradan aldık. bizede gölcükten gelecek dediler 03.12.13'te teslim alacağız. diğer firmalarda sadece gri renk vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: drseran33

herkese merhaba son 1 haftadır fiesta ile ilgileniyorum. Daha önce polo 1.2 tdi bluemotion bakıyordum vw peşin alın için 44.300 liste fiyatından aşağı inmeyiz dedi araçta aralığın son haftası gelir deyince biraz soğudum , sürekli şehirler arası gittiğimden en az yakan araçlara bakarken fiestayı gördüm gittim denedim sürdüm hoşuma gitti.

1.5 tdci titanyum x + trafik sigortası+ park sensörü + 1 yıl garanti uzatma + boya koruma = 43.000 peşin istediler (24.500 tl kredi ile 24 ay vadeli olursa + 2000 daha olurmuş bide dosya masrafı

ilgilenenlere sorularım şunlar

1. peşin alım için daha düşük teklif alanlar varmı. ( yıl içinde ekstralarıyla 41,500 e alanlar var sanırım burdan okuduklarıma göre )

2. acaba aralıkta fiyatlarda düşme olur mu?

3. bekleyip 2014 model almak daha mı iyi olur. şimdi ucuz alacaz ama araç eski model olacak 1 ay sonra

cvplarınız için şimdiden tşkler

yukarıda bahsettiğim arac için siparişi verdim şu anda araç yokmuş aralık sonunda gelecekmiş. 43 bine peşin aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: barracudaa

Görüştüm veriyorlarmış ancak ellerinde olmadığı için verememişler!! 10 -15 gün sonra vereceklermiş gelince..yeni alacak arkadaşlar istemeyi ihmal etmesinler..

Sağolasın hocam. Çoğu kişi ilk kez sıfır araç alıyor burada. Aklımızda bulunsun.
    Tecrübeleri paylaştıkça herkes fayda görüyor.
  • Baracuda sağol valla iyi hatırlattın :) Pazartesi akşamı artık aracı alıyoruz :) Bugün kredi ve ödeme işlemlerini halletik :)
    Bakalım artık hayırlısı Allah'tan, darısı başınıza, ama bu forumu devam ettirmek lazım alınca da :) Aracı aldığım gibi resimlerini yükleyeceğim sizlere :)
    Fiyatlarda da Trend+GP veya Ttitanium+XP gibi bir ayrım olmaya başladı :) Konfor mu? Güvenlik mi? Seçim sizin der gibi :)
  • 1.6 titanium + x paket trafik sigortası dahil peşin 39.800e aldım. Park sensörü,paspas,trafik ilk yardım seti ve aracın ilk bakımını hediye verdiler. Salı günü teslim alacağım.
  • Gorkster G kullanıcısına yanıt
    renk nedir hocam?
  • Gorkster G kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun... aracın ilk bakım hediyesi çok güzel olmuş. Ford çalışan indirimi felan var mı?
  • Teşekkürler. Araba beyaz renk ve herhangi bir indirim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkster

Teşekkürler. Araba beyaz renk ve herhangi bir indirim yok.

Hangi bayi?
  • igtx İ kullanıcısına yanıt
    Aydoğanlar hocam.
  • 1,6 powershift titanium x paket + trafik sigortası + park sensörü+ paspas + trafik seti beyaz renk 39.500 e aldım nakit
  • quote:

Orijinalden alıntı: filanfistan

1,6 powershift titanium x paket + trafik sigortası + park sensörü+ paspas + trafik seti beyaz renk 39.500 e aldım nakit

Bayii ismini de söyleseniz... Alacak arkadaşlara faydası oluyor.

Her seferinde soruyorum sonra
  • otokoc
  • quote:

Orijinalden alıntı: stallem

Az önce otokoç'u aradım peşin bile ödeseniz şuan araç veremem size yarın zam gelecek dedi arkadaşlar.

Model Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Liste Fiyatı Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredili) Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Peşin)
    Configuration Trend 1.25i 82PS 35.605 TL 35.605 TL 33.860 TL
    Configuration Trend 1.6i 105PS Powershift A/T 41.040 TL 41.040 TL 39.025 TL
    Configuration Trend 1.5 TDCi 75PS 45.070 TL 45.070 TL 42.855 TL
    Configuration Titanium 1.4i 96PS 40.405 TL 40.405 TL 38.425 TL
    Configuration Titanium 1.0i 100PS Ecoboost 41.335 TL 41.335 TL 41.335 TL
    Configuration Titanium 1.6i 105PS Powershift A/T 43.920 TL 43.920 TL 41.765 TL
    Configuration Titanium 1.5 TDCi 75PS 46.365 TL 46.365 TL 44.085 TL
    *Hesaplanan fiyatlar tavsiye edilen fiyat niteliğindedir. Ford Otosan fiyatlarda değişilik yapma hakkını gizli tutar. Daha detaylı bilgi için en yakın Ford Yetkili Satıcı’sına başvurun

* Binek Araçlar için tavsiye edilen opsiyon fiyat listesini indirin.
    * Tüm binek ve ticari araç modellerine (1lt Ecoboost araçlar ve Kuga hariç) 24.000 TL'ye 24 ay %0 faizli kredi imkanı ile sahip olabilirsiniz.
    * Ford Binek Araç modellerine ait kredi geri ödeme tablolarını inceleyin.
    * Tavsiye edilen anahtar teslim fiyatımıza trafik sigortası bedeli dahil değildir.
    Yasal Bilgi

Az önce kopyaladığım fiyatlar bakalım aralık fiyatları ne olacak?

Umarım gelmez ya eğer zam gelirse Polo 1.6 TDI bulabilirsek o kalacak sanırım tek seçenek olarak bize,
    X paket hediyesi de kalktı mı zaten polo ile çok yakınlaşıyorlar birbirlerine.
    Kafam allak bullak oldu.
    Sarışın mı esmer mi ikilemi yaşıyorum şu an.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.