Şimdi Ara

2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.519
Cevap
7
Favori
88.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Speedy9355

quote:

Orijinalden alıntı: stallem

Az önce otokoç'u aradım peşin bile ödeseniz şuan araç veremem size yarın zam gelecek dedi arkadaşlar.

Model Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Liste Fiyatı Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredili) Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Peşin)
    Configuration Trend 1.25i 82PS 35.605 TL 35.605 TL 33.860 TL
    Configuration Trend 1.6i 105PS Powershift A/T 41.040 TL 41.040 TL 39.025 TL
    Configuration Trend 1.5 TDCi 75PS 45.070 TL 45.070 TL 42.855 TL
    Configuration Titanium 1.4i 96PS 40.405 TL 40.405 TL 38.425 TL
    Configuration Titanium 1.0i 100PS Ecoboost 41.335 TL 41.335 TL 41.335 TL
    Configuration Titanium 1.6i 105PS Powershift A/T 43.920 TL 43.920 TL 41.765 TL
    Configuration Titanium 1.5 TDCi 75PS 46.365 TL 46.365 TL 44.085 TL
    *Hesaplanan fiyatlar tavsiye edilen fiyat niteliğindedir. Ford Otosan fiyatlarda değişilik yapma hakkını gizli tutar. Daha detaylı bilgi için en yakın Ford Yetkili Satıcı’sına başvurun

* Binek Araçlar için tavsiye edilen opsiyon fiyat listesini indirin.
    * Tüm binek ve ticari araç modellerine (1lt Ecoboost araçlar ve Kuga hariç) 24.000 TL'ye 24 ay %0 faizli kredi imkanı ile sahip olabilirsiniz.
    * Ford Binek Araç modellerine ait kredi geri ödeme tablolarını inceleyin.
    * Tavsiye edilen anahtar teslim fiyatımıza trafik sigortası bedeli dahil değildir.
    Yasal Bilgi

Az önce kopyaladığım fiyatlar bakalım aralık fiyatları ne olacak?

Umarım gelmez ya eğer zam gelirse Polo 1.6 TDI bulabilirsek o kalacak sanırım tek seçenek olarak bize,
    X paket hediyesi de kalktı mı zaten polo ile çok yakınlaşıyorlar birbirlerine.
    Kafam allak bullak oldu.
    Sarışın mı esmer mi ikilemi yaşıyorum şu an.

Hocam aracı satın almadan önce birer gün kirala, centraltr.com dan 100 lira civarına bulabilirsin polo 1.6 tdi, sürdükten sonra vazgeçeceğine eminim.

• Bugün Ümraniye'deki bayi ile 40.600 TL üzerinden anlaştık. Bu hafta içi belli bir miktar yatırıp aracı rezerve edeceğim inşallah.
    İçerik : Titanium 1.6 Powershift A/T + X paket + Güvenlik paketi + beyaz renk + trafik sigortası + park sensörü hediye + trafik seti, paspas ve yangın tüpü şeklinde...

Bir diğer not; Ataşehir'deki Otokoç'un elinde 2 adet GP olan beyaz renk araçtan var stokta dediler (Taşdelen bayiisi ile ortak havuzları varmış)
    Onların verdiği fiyat aynı donanım 40.800 TL, içinde park sensörü yok sadece. Yani 40.950'ye geliyor. GP'li araç arayanlara yardımı dokunabilir.
    Pazarlığınız iyiyse indirim yapabilirler bir ihtimal, bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkke_3319

Arkadaşlar 36 bin liraya 1,4 titanium+x paket+arka park sensörü+piranha navigasyon+trafik seti vs fiyat nasıl sizce

selam bu fiyatı nereden aldınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: igtx

Bugün Ümraniye'deki bayi ile 40.600 TL üzerinden anlaştık. Bu hafta içi belli bir miktar yatırıp aracı rezerve edeceğim inşallah.
    İçerik : Titanium 1.6 Powershift A/T + X paket + Güvenlik paketi + beyaz renk + trafik sigortası + park sensörü hediye + trafik seti, paspas ve yangın tüpü şeklinde...

Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah. Nuray otodan aldınız sanırım. Fiyat peşin mi kredili mi?
  • quote:

quote:

Bugün Ümraniye'deki bayi ile 40.600 TL üzerinden anlaştık. Bu hafta içi belli bir miktar yatırıp aracı rezerve edeceğim inşallah.

Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah. Nuray otodan aldınız sanırım. Fiyat peşin mi kredili mi?

Teşekkür ederim. Evet oradan ve peşin fiyatı bu. Başından beri diğer bayiler arasında en sıcak yaklaşımı kendilerinden gördüğümü de belirtmeden geçemeyeceğim.

• Cevap için teşekkürler. Adem beyle bende konustum yarın fırsatım olursa uğrayacağım Nuray oto'ya.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim. Evet oradan ve peşin fiyatı bu. Başından beri diğer bayiler arasında en sıcak yaklaşımı kendilerinden gördüğümü de belirtmeden geçemeyeceğim.

Hocam hayırlı uğurlu olsun :) Kazasız belasız kullanırsın inşallah.
    İritbat halinde kalıp Fiesta sahipleri olarak görüşebileceğimiz bir forum açalım bence :)

• burki_rock kullanıcısına yanıt
    fiestam kom adında site var zaten.Fiesta sahiplerini bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: chewee

fiestam kom adında site var zaten.Fiesta sahiplerini bekleriz

Teşekkürler, orayı da takip ederiz :) Burada bayadır konuşuyoruz 5-6 kişi 1 ay kadardır yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burki_rock

quote:

quote:

quote:

İritbat halinde kalıp Fiesta sahipleri olarak görüşebileceğimiz bir forum açalım bence :)

Sağolasın :) son düzlüğe girdik artık bakalım. Bu arada aracı 1 haftaya verebiliriz dediler ama ben Ocak çıkışlı istedim. Boşu boşuna 15-20 gün için ekstra vergi ödemek saçma geliyor...
    O yüzden ellerindeki stoktan değil de ay sonuna sipariş ettiklerinden verecekler sanırım. Dolayısıyla 1 adet GP'li beyaz ay sonuna kadar mevcut olabilir ellerinde :) Yarın belli olacak detaylar. Haber veririm yine.

Aracı aldıktan sonra tecrübeleri paylaşmak lazım kesinlikle. @chewee orası da forum gibi mi? Ben sanki sadece fotoğraflar görmüştüm oraya girdiğimde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sağolasın :) son düzlüğe girdik artık bakalım. Bu arada aracı 1 haftaya verebiliriz dediler ama ben Ocak çıkışlı istedim. Boşu boşuna 15-20 gün için ekstra vergi ödemek saçma geliyor...
    O yüzden ellerindeki stoktan değil de ay sonuna sipariş ettiklerinden verecekler sanırım. Dolayısıyla 1 adet GP'li beyaz ay sonuna kadar mevcut olabilir ellerinde :) Yarın belli olacak detaylar. Haber veririm yine.

Aracı aldıktan sonra tecrübeleri paylaşmak lazım kesinlikle. @chewee orası da forum gibi mi? Ben sanki sadece fotoğraflar görmüştüm oraya girdiğimde.

Valla ben alıyorum yarın teslim, zaten araç bulamıyoruz filan diyorlar :) Hayırlısı artık, plaka işlemlerini falan yapsınlarda bir :)

• igtx İ kullanıcısına yanıt
    Buarada senin Ocak alman tabii ki mantıklı kardeşim, benim vereceğim 270 tl filan, büyük motor alında minimum 6 aylık 400 küsür veriyorsun. Ondan çok takılmadım ben ;)
  • quote:

Buarada senin Ocak alman tabii ki mantıklı kardeşim, benim vereceğim 270 tl filan, büyük motor alında minimum 6 aylık 400 küsür veriyorsun. Ondan çok takılmadım ben ;)

Bundan sonrası için artık aracın içi dışı tartışılır :) Abartıya kaçmadan ufak anlamda görsellik katayım istiyorum. Body kit olabilir bir ihtimal.
    Bir de bu Sony'nin paneli çok kötü bana göre. Milyon tane tuş koymuşlar abuk bir şey ortaya çıkmış. Onun yerine navigasyon ve geri görüşü olan bir multimedya sistem dahil edilebilir. İlk aşamada kafamdakiler bunlar ama şimdi nakit o kadar parayı verdikten sonra biraz birikim gerekiyor :)

Ya da loto filan oynamalı

• Paspas ve trafik seti anahtar teslimin içinde değil mi normalde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umit7806

Paspas ve trafik seti anahtar teslimin içinde değil mi normalde?

Normalde evet :) ama bazı yerler (kimsenin günahını almayalım :) bilerek veya bilmeyerek) vermiyormuş. O yüzden her seferinde bunların araçta olduğuna emin olunsun diye satın alacaklara hatırlatma amacıyla yazıyoruz biz.
  • Ben de 2 gün sonra teslim alacağım arabayı.Pazarlıkta paspas trafik seti filan konuşmadık.Vermezlerse vazgeçerim valla.
    Satın almadan vazgeçersek ne olur ki?Paranın bir kısmını vermiştim.
  • quote:

Ben de 2 gün sonra teslim alacağım arabayı.Pazarlıkta paspas trafik seti filan konuşmadık.Vermezlerse vazgeçerim valla.
    Satın almadan vazgeçersek ne olur ki?Paranın bir kısmını vermiştim.

Verirler verirler. İçinden çıkmazsa arayın isteyin.
  • Satın almadan cayarsam verdiğim parayı alabilir miyiz?
  • quote:

Satın almadan cayarsam verdiğim parayı alabilir miyiz?

Bir fikrim yok açıkçası. Alırsınız herhalde. Tüketici hakları diye birşey var sonuçta
  • quote:

quote:

Bundan sonrası için artık aracın içi dışı tartışılır :) Abartıya kaçmadan ufak anlamda görsellik katayım istiyorum. Body kit olabilir bir ihtimal.
    Bir de bu Sony'nin paneli çok kötü bana göre. Milyon tane tuş koymuşlar abuk bir şey ortaya çıkmış. Onun yerine navigasyon ve geri görüşü olan bir multimedya sistem dahil edilebilir. İlk aşamada kafamdakiler bunlar ama şimdi nakit o kadar parayı verdikten sonra biraz birikim gerekiyor :)

Ya da loto filan oynamalı

Ortak iddia yapalım hahaha :)
    Şaka bir yana ben sadece zincir alırım bu sene artık :)
    Kış lastiği konusu da çok kafa kurcalıyor da kar-buz oldu mu çıkmıycam araçla olcak bitcek :)
    Valla yarın akşam olmaz artık :))))

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.