Şimdi Ara

2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.519
Cevap
7
Favori
88.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emmree1903

Teşekkürler speedy9355, hoşbulduk.
    Önce diğer sorularını cevaplayım.
    Otomatik silecekler 1. konumdayken açık duruma geliyor. Kolda bulunan yuvarlak tuşu saat yönüne çevirdikçe de hassasiyeti artıyor. Denemek isterseniz bir şişe su alın yanınıza ve kolu 1. seviyeye getirin. Silecek bir kere silip bekler. Suyu cama dökün çproblem yoksa silecek hemen camı siler.
    Cruise ise şöyle. İstediğiniz devir ya da hıza gelince ağağınızı falan çekmenize gerek olmadan set tuşuna ve hemen sonra (+) tuşuna basın. Ayağınızı akabinde gazdan çekebilirsiniz. Hızı arttırmak için (+) tuşuna hızı azaltmak için (-) tuşuna basın. Devreden çıkartmak için debriyaj ya da frene dokunmanız yeterli. Daha detay isterseniz cevaplayabilirim

üstad benimde bir kaç sorum olacak. otomatik viteste s moduna aldığımızda vites artırmak için artıya basarken ayağımızı gazdan çekmemiz gerekir mi? bir debu araçlar benzin ışığı yandıktan sonra kaç km gider?

• gokhantopal G kullanıcısına yanıt
    Aracı S konumunda kullanırken ayağınızı gaz pedalından çekmenize gerek yok. Işık yandıgında yanlış hatırlamıyorsam 80 km daha gider diye yazıyordu yol bilgisayarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pmyoank

Aracı S konumunda kullanırken ayağınızı gaz pedalından çekmenize gerek yok. Işık yandıgında yanlış hatırlamıyorsam 80 km daha gider diye yazıyordu yol bilgisayarında.

Bende 75 gösteriyordu da bu kullanıma göre değişen bir parametre. 70-80 var daha diye güvenmemek lazım
  • igtx İ kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım sizdede 1.6 powershift var. Size bir sorum olacak acaba sizde de frene basınca git gel var mı çok az da olsa? Ya vites kucultuyor araba ondan ya da aracımın diskleri egri :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pmyoank

Hocam sanırım sizdede 1.6 powershift var. Size bir sorum olacak acaba sizde de frene basınca git gel var mı çok az da olsa? Ya vites kucultuyor araba ondan ya da aracımın diskleri egri :D

Git gelden kasıt ara gaz verir gibi olmasıysa hayır olmuyor.
    Hız sabitleyici açık ve yokuş aşağı giderken direksiyondan - ile hızı düşürmeyi denemiştim bir kere o zaman oldu sadece :)
  • Biri Powershift'in modlarını anlatsa iyi olur kanımca, kiralıyıcam da :) bi günlük de olsa bir bilgim olsun...Bugün polo 1.4 tiptronik kullandım güzeldi.

P park :)
    R geri filan :) şöyle baştan alalım :)
  • donanimindex D kullanıcısına yanıt
    P Park
    R Geri vites
    N Boş
    D Sürüş
    S Spor kipi ve elle vites değiştirme
    + Düz vites yükseltme
    - Düz vites küçültme
  • Kotaless kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, olay D ve R de bitiyo yani :)
    park ettikten sonra da P ye alırım tamamdır :)
    S ye filan bulaşmam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimindex

ışıklarda filan duraklama yaptığında da N'ye getiriyorsun. Işık yeşil yanmaya yakın da D'ye getirmeyi unutma :p Sonra hemen kornayı yiyorsun arkadakiler tarafından
  • igtx İ kullanıcısına yanıt
    Kullanma klavuzunda "Motoru frenler uygulanmış olarak uzun süre rölantiye bırakmayınız." yazıyor. 20-30 saniye için N'ye almak gerekli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

Kullanma klavuzunda "Motoru frenler uygulanmış olarak uzun süre rölantiye bırakmayınız." yazıyor. 20-30 saniye için N'ye almak gerekli mi?

Bana arabayı teslim alırken servisin söylediği trafik ışığı gibi yerlerde kısa süreli duraklama yaptığınızda N'ye getirin şeklindeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igtx

quote:

ışıklarda filan duraklama yaptığında da N'ye getiriyorsun. Işık yeşil yanmaya yakın da D'ye getirmeyi unutma :p Sonra hemen kornayı yiyorsun arkadakiler tarafından

teşekkürler haluk hocam :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: igtx

quote:

teşekkürler haluk hocam :)

arkadaşlar bende ışıklarda n ye alıyorum ama o fren durumunu bende okudum o yuzden n ye alıp el frenini çekiyorum hemde ayaklarım dinleniyor. acaba cok sık el freni çekmenin zararı var mıdır

• Arkadaşlar zahmet olmazsa aracın üstündeki orjinal lastik ölçülerine bakıp yazabilir misiniz?
  • 1.5 TDCi için -> benimkinin üstünde gelen Hankook ventus s1 evo 195/50 R15
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355

1.5 TDCi için -> benimkinin üstünde gelen Hankook ventus s1 evo 195/50 R15

+1
    Stepne goodyear efficientgrip
  • Hiç lastik ebatlarını değiştiren oldu mu? 50 yanak ölçüsü çok rahatsız ediyor. Sınırlar içerisinde 55 yanak ölçüsüne çıkabiliyor ama o ölçüyü de bulmak zor. Buldun diyelim fiyatı yüksek. 60 yanak %6 gibi çevre ölçüsünü büyültüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umuttacir

Hiç lastik ebatlarını değiştiren oldu mu? 50 yanak ölçüsü çok rahatsız ediyor. Sınırlar içerisinde 55 yanak ölçüsüne çıkabiliyor ama o ölçüyü de bulmak zor. Buldun diyelim fiyatı yüksek. 60 yanak %6 gibi çevre ölçüsünü büyültüyor.

Ben 40 yanak taktım yahu :) Şuan standart ölçüde kış lastiği var p da ayrı tabi :)
  • 207m kullanıcısına yanıt
    40 yanak mı? Nasıl geçiyorsun kasislerden, çukurlardan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umuttacir

40 yanak mı? Nasıl geçiyorsun kasislerden, çukurlardan?

Hiçbir problem yok. Sıkıntı yaşamadım ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.