Şimdi Ara

2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.519
Cevap
7
Favori
88.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1.6i 105bg powershift fiesta almayı düşünüyorum ama otomatik alacağım için motorun 1.6 olması beni korkutuyor biraz.....
    fabrika verileri ile ilgilenmiyorum, kullanıcısı varsa yakıt tüketimi bilgilerini ve olumlu olumsuz görüşlerini bildirirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 22 Şubat 2014; 11:25:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

Arkadaşlar 1.6i 105bg powershift fiesta almayı düşünüyorum ama otomatik alacağım için motorun 1.6 olması beni korkutuyor biraz.....
    fabrika verileri ile ilgilenmiyorum, kullanıcısı varsa yakıt tüketimi bilgilerini ve olumlu olumsuz görüşlerini bildirirse sevinirim.

2300 km civarındayım ortalama 7,8
    Keşke şöyle olsaydı dediğim birşey yok şimdiye kadar. Nazar değmesin gayet memnunum arabadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

Arkadaşlar 1.6i 105bg powershift fiesta almayı düşünüyorum ama otomatik alacağım için motorun 1.6 olması beni korkutuyor biraz.....

valla araba çok oturaklı ama gel görki resmen içiyor benzini
    ortalamam 11 lt
  • quote:

Orijinalden alıntı: RK1970

Merhaba arkadaşlar,
    fiesta 1.6 powershift yakıt ortalamam 6.3 litreye düştü,biraz daha düşer diye umut ediyorum.Aracımın kilometresi 1500km.
    Bu arada aracımla bir çukura girdim,ön lastik gümledi,lastik kalitesi iyi değil galiba yada lastiklerin yanağı düşük olduğundan kolayca patladı.

Merhaba,

Hocam benim fiesta 1.6 powershift yakıt ortalamam şu anda 8.8 ve araç 950km'de. Aracı şu ana kadar hep şehiriçi kullandım iş ev ve okul arasında ve genellikle 10-15 km'lik mesafelerde. Sizin aracı kullanma durumunuz genelde uzun yol mudur? Bu ortalama nasıl oldu yani, bilgi verebilir misiniz?

Teşekkürler.
  • Ben Konya'da yaşıyorum.Aracımı kullandığım yerde fazla trafik yoğun değil,şehirlerarası yola daha hiç çıkmadım.Geçen ay ortalama 7.5 litre idi ,bu ay havalarında biraz ısınması etkisi de var,şu an ortalamam 6.3 litre.
    saygılar.
  • nodoubt0938 N kullanıcısına yanıt
    Ben Konya'da yaşıyorum.Aracımı kullandığım yerde fazla trafik yoğun değil,şehirlerarası yola daha hiç çıkmadım.Geçen ay ortalama 7.5 litre idi ,bu ay havalarında biraz ısınması etkisi de var,şu an ortalamam 6.3 litre.
    saygılar
  • Anladım teşekkür ederim cevabınız için. Ben Ankara'da ve genelde trafiğin yoğun olduğu iş başlangıç ve bitiş saatlerinde kullandığım için ortalama biraz yüksek olabilir.
  • Aralık'da aldığım 1.4 Titanium-X Fiestamı yurt dışına yerleşeceğim için satıyorum, ilginenenler bakabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sifir-ayarinda-fiesta-1.4-96-ps-titanium-x-152137592/detay/
  • 2013 Fiesta 1.6 otomatik kullanıyorum, 23000km oldu. ortalama tüketimi hiç sıfırlamadım, yazan değer 6.4

tüketim ve hız ortalamalarını geriye dönük olarak çok uzun tutuyor olmalı, 6.4'ten 6.3'e düşürmek bile epey uğraştırıyor.

hız sabitleme ile kullanırken, tüketim ciddi anlamda düşüyor. kesinlikle tavsiye ederim.

hankook marka lastikler rezalet, tutunmaları çok kötü. kolayca pati yapabiliyorlar.

şansızman, ilk aldığım günden beri gürültülü çalışıyor. yurt dışında da örnekleri varmış. epey araştırdım, artık sallamıyorum.
  • Arkadaşlar 720km yaptım arabayla.
    Ortalama 5.5lt
    Çok sıkışık olmayan trafikte
    Kadıköy-Maltepe
    Kadıköy-Pendik yolunda kullanıyorum.Henüz uzun yola çıkamadım arabayla.

Benim sorunum şu, araba geri vitese geçince oturmuyor, dişli sesi yapıyor.Tekrar takınca oturuyor.Bir kere de yokuşta geri çıkarken devri çok düşürünce vites R'den fırladı boşa çıktı.

Komşumda da aynı arabadan var.Onda da ses çıkıyormuş ve oturmuyormuş bazen.
    Bu durum normal mi?Neden olur böyle bir şey?
    Teşekkürler iyi sürüşler.
  • Fiyatlarda bi miktar indirim olmuş, demek ki yine Aralığı beklemek lazım :) yine bakıyorum ediyorum tek alınabilir araç fiesta... bi de chevrole trax diye bir araç var nasıl bir arabadır bu görüşlerinize sunuyorum fiyat performans olarak iyi gibihttp://www.arabalar.gen.tr/chevrolet-trax-1-4-lt-at-i4099.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimindex

Fiyatlarda bi miktar indirim olmuş, demek ki yine Aralığı beklemek lazım :) yine bakıyorum ediyorum tek alınabilir araç fiesta... bi de chevrole trax diye bir araç var nasıl bir arabadır bu görüşlerinize sunuyorum fiyat performans olarak iyi gibihttp://www.arabalar.gen.tr/chevrolet-trax-1-4-lt-at-i4099.html

Ben de çok beğeniyorum onu. Ama Chevrolet Türkiye'den çekildi. Servis olaylarını da Opel grubuna devretti. Onlar destek verecekmiş. Dolayısıyla yedek parça vs söz konusu olduğunda bekleme etme süresi filan düşündürücü olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: igtx

quote:

Fiyatlarda bi miktar indirim olmuş, demek ki yine Aralığı beklemek lazım :) yine bakıyorum ediyorum tek alınabilir araç fiesta... bi de chevrole trax diye bir araç var nasıl bir arabadır bu görüşlerinize sunuyorum fiyat performans olarak iyi gibihttp://www.arabalar.gen.tr/chevrolet-trax-1-4-lt-at-i4099.html

Ben de çok beğeniyorum onu. Ama Chevrolet Türkiye'den çekildi. Servis olaylarını da Opel grubuna devretti. Onlar destek verecekmiş. Dolayısıyla yedek parça vs söz konusu olduğunda bekleme etme süresi filan düşündürücü olabilir.

Sadece Türkiye de değil Avrupa'dan da çekiliyorlarmış, GM'nin bir diğer markası Opel'e ağırlık vereceklermiş Avrupada...Motor hacimleri düştüğünden Avrupa'da TSI, TDI, Ecoboost, Multijet motorların olduğu kıtada 1.6 motor düşük tork'lu araçlarıyla daha fazla mücadele edemeyeceğini anladığından çekildiği söyleniyor, sanırım üretimi kore ve vietnamda yapıyorlarmış...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: igtx

quote:

Sadece Türkiye de değil Avrupa'dan da çekiliyorlarmış, GM'nin bir diğer markası Opel'e ağırlık vereceklermiş Avrupada...Motor hacimleri düştüğünden Avrupa'da TSI, TDI, Ecoboost, Multijet motorların olduğu kıtada 1.6 motor düşük tork'lu araçlarıyla daha fazla mücadele edemeyeceğini anladığından çekildiği söyleniyor, sanırım üretimi kore ve vietnamda yapıyorlarmış...

Evet. Daewoo'yu satın almışlardı. Tasarımlar da onlardan zaten

• Merhaba,

Bu aracın 1.6 powershift otomatik modeline lpg taktıran var mı ya da taktırmak ne kadar mantıklı? Lpg taktırdığımızda aracın 3 yıllık garantisi bitmiş mi oluyor? Bunu engellemek adına Ford'un garantisinin bitmemesi için garantiyi bozmayan lpg taktırmak mümkün mü Ford yetkili servislerinde? Bir de aracın lpg'ye uyumu nasıl? Bilgisi olan var mı?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodoubt0938

Merhaba,

Bu aracın 1.6 powershift otomatik modeline lpg taktıran var mı ya da taktırmak ne kadar mantıklı? Lpg taktırdığımızda aracın 3 yıllık garantisi bitmiş mi oluyor? Bunu engellemek adına Ford'un garantisinin bitmemesi için garantiyi bozmayan lpg taktırmak mümkün mü Ford yetkili servislerinde? Bir de aracın lpg'ye uyumu nasıl? Bilgisi olan var mı?

Teşekkürler

Ford servislerinde bildiğim kadarıyla LPG takılmıyor ayrıca dışarda taktırılabilir ama motorunuz garanti dışı kalacaktır tercih sizindir.
  • Arkadaşlar aracımı satıyorum, aranızda ilgilenen varsa iletişime geçebilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sifir-ayarinda-fiesta-1.4-96-ps-titanium-x-152137592/detay/
  • bende bu hafta 1.25 trend 4500 kmde gri renk aldım 32.400 e sizce fiat nasıl fazlamı verdim acaba araçta boya çizik yok ekstra park sensörü var
  • bayilerde 2012-2013 araç kalmış mıdır hala, bulunabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be konu öldü zamlardan sonra :(
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.