Şimdi Ara

2013 Golf 1.6 TDI Comfortline almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Temmuz'da ehliyet alıyorum kısmetse... Sıfır bir araç istiyorum... Aklımdaki de başlıkta belirttiğim araba, Golf.

Yakıt olarak nasıl? Az mıdır çok mudur? Motor olarak Volkswagen'in namını herkes bilir hemen hemen.. Manuel alacağım belirtmem gerekirse..

Bütçem de 60 - 70,000 civarı...

Önerir misiniz?

• Golf ile alakali bilgi alabileceğin istemediğin kadar konu ve sayfa var. Biraz inceleme yaparsan aradigin cevabi bulursun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf Mk7 platformuyla güzel bir araç oldu.
    Özellikle 1.2 tsi ile hem ekonomi hem de performans yakaladı.
    Tavsiyem dolu bir golf 6 almanız bende highline tdi dsg var çok memnunum ancak alacaksanız manuel alın,ben full life ile 4 yıla çıkarttım hala korkuyorum dsg den :)
    Tamam çok rahat kullanışlı ama gençsen manuel alacaksın,ben baba zoruyla aldım dsg yi

• Ben benzinli alacagim icin alternatifi yoktu. dizelde isler degisir mi, beklentilere bakar. evet az yakar, makul denilecek kadar kacar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 18buru

Golf Mk7 platformuyla güzel bir araç oldu.
    Tavsiyem dolu bir golf 6 almanız bende highline tdi dsg var çok memnunum ancak alacaksanız manuel alın,ben full life ile 4 yıla çıkarttım hala korkuyorum dsg den :)
    Tamam çok rahat kullanışlı ama gençsen manuel alacaksın,ben baba zoruyla aldım dsg yi

En fullünü almayı düşünüyorum zaten :) Sunroof, parlak renk ve geriye kalan tüm envarterlerden ne varsa ekleteceğim arabaya. Öncelikli tercihim manuel. Pederde de manuel hastalığı var zaten asla auto önermez, eski galerici kendisi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

Arkadaşlar Temmuz'da ehliyet alıyorum kısmetse...

Sen geçenlerde yakalanan vatandaştın dimi
    aferin bak demek söylemişsin ehliyetsiz olduğunu konunun başından güzel.
    Önce ehliyetini al,ondan sonra araba düşünürsün.Daha bunun sınavı var bilmemnesi var.Daha çok sular akar bu köprünün altından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 11 Nisan 2013; 20:42:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Arkadaşlar Temmuz'da ehliyet alıyorum kısmetse...

Sen geçenlerde yakalanan vatandaştın dimi
    aferin bak demek söylemişsin ehliyetsiz olduğunu konunun başından güzel.
    Önce ehliyetini al,ondan sonra araba düşünürsün.Daha bunun sınavı var bilmemnesi var.Daha çok sular akar bu köprünün altından.

Karıştırdın galiba hocam :) Otomobil forumunda takılmıyorum ki, nasıl göresin beni :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok tartışıldı herkesin kendi zevkidir ama şahsen 70.000 TL para Golf'e vermem. Golf 7 harika bir otomobil ama onu harika yapan olaylardan biri 1.2 TSI Comfortline'ın F/P oranı. Birkaç ufak opsiyonla tadından yenmez. 70.000 TL'ye gider ikinci el BMW 320d yada Suv falan bakardım.
  • quote:

Karıştırdın galiba hocam :) Otomobil forumunda takılmıyorum ki, nasıl göresin beni :)

olabilir,haftada 10 liseli enseliyoruz burda:)
    Dediğim gibi,ehliyetini al da ,ondan sonra görüşelim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 18buru

Golf Mk7 platformuyla güzel bir araç oldu.

En fullünü almayı düşünüyorum zaten :) Sunroof, parlak renk ve geriye kalan tüm envarterlerden ne varsa ekleteceğim arabaya. Öncelikli tercihim manuel. Pederde de manuel hastalığı var zaten asla auto önermez, eski galerici kendisi :)

Benim tavsiyem sana kesinlikle golf 6 alıp golf türkiye ye katılman olur :)
    Özür dilerim biraz reklam gibi oldu ama golf 6 bana göre gayet güzel ve çok temiz golf 6 lar var satılık

• quote:

quote:

ben de hatırlar gibiyim arkadaşı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edward A. Murphy

quote:

quote:

ben de hatırlar gibiyim arkadaşı

Spor bölümü ve Konudışından belki hatırlıyorsundur hocam :)

• quote:

quote:

Bence de ya bu ne arkadaş alacağın yok edeceğin yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.