Şimdi Ara

2013 honda civic sedan 1.6 lpg 20.000 bakımı 750 tl istiyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2013 model civic marka 1.6 motor lpgli aracımın 20.000 bakımı için izmir çamkırandan 750tl fiyat aldım. aydın yıldırım hondadan da 650tl fiyat aldım. 6 ay önce 10.0000 bakımı için lpg bakımı dahil mutluhanda 430 tl ödemiştim. şimdi bu fiyat çok yüksek geldi. siz ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: arifkoray

merhaba arkadaşlar 2013 model civic marka 1.6 motor lpgli aracımın 20.000 bakımı için izmir çamkırandan 750tl fiyat aldım. aydın yıldırım hondadan da 650tl fiyat aldım. 6 ay önce 10.0000 bakımı için lpg bakımı dahil mutluhanda 430 tl ödemiştim. şimdi bu fiyat çok yüksek geldi. siz ne dersiniz?

önceki bakımın aynısıdır artı olarak belki bujiler olabilir fiyat tabiki çok fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 750 tl mi

• yepyeni arabaya bu kadar masraf
  • ya sormayın adamlar uçmuş. bi de dizellerin bakımı pahalı diyorlar yarın bir de mutluhanı arıycam fiyatı karşılaştırmak açısından ama mecburen yine de burada yaptırcam. :((
  • honda ve opel in bakımları çok pahalı maalesef garanti ayağına gideceksiniz .
  • Subap ayari yapilacak saniyorsam; işçilik-motor sogumasini bekleme falan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Flu edc dizel

ilk bakım 20000km 320 tl
    İkinci 40000km 400tl

Honda hayat onda

• 400TL'ye kadar normal ama 400 TL üstü saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifkoray

merhaba arkadaşlar 2013 model civic marka 1.6 motor lpgli aracımın 20.000 bakımı için izmir çamkırandan 750tl fiyat aldım. aydın yıldırım hondadan da 650tl fiyat aldım. 6 ay önce 10.0000 bakımı için lpg bakımı dahil mutluhanda 430 tl ödemiştim. şimdi bu fiyat çok yüksek geldi. siz ne dersiniz?

ford c max 1.6 dizel 15 bin bakımı 240 lira ford bayisinde daha ucuzunu yaptıranı görmedim yetkili serviste
  • Ne değişiyor ona da bağlı biraz.

Mesela Lpg bakımı + normal bakım mı?
  • yok ötv si, yok kdvsi, yok vergisi insanı çileden çıkarıyorlar ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Ne değişiyor ona da bağlı biraz.

Mesela Lpg bakımı + normal bakım mı?

evet lpg + normal bakım
  • Fb7 civic eco lpg'li araç kullandım 1 sene , 0 km olarak almıştım,1 sene bindikten sonra sattım.Şu aracın sevmediğim 2 özelliği 1-pütürlü asfaltta ses alması 2- bakımlarının 10000 km'de bir olup pahalı olması. Bari bakım aralığı kısa olduğuna göre bakımı ucuz olsa neyse, hem periyodu kısa hem de pahalı. Honda Türkiye veya Honda muhatap her kimse bu kafayla devam ettiği sürece ilk ve son Honda aracım olarak kalacak. İnsanları ne sanıyorlar anlamıyorum hem 10000 km de bir bakıma çağır hem de premium marka gibi 750 tl bakım parası iste, yazıklar olsun. Gider alırım dizel bi fransız aynı paraya, bakımına da 15000 veya 20000 km'de bir veririm 300-350 tl kafam rahat olur lpg ile falan uğraşmam bundan sonra.

Edit:Böyle periyodik bakım parası olduktan sonra yere batsın sağlamlığı. Sıradan arabada zaten 2-3 sene arıza açmıyor, kaldıki sağlam değil denilen araçlarda sonradan arızalar başlasa bile periyodik bakımlarının ucuz ve uzun aralıklı olması sebebiyle bana göre uzun vadeli kullanımda Honda'dan daha pahalı bir işletim maliyetine sahip olmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürşat alp -- 24 Haziran 2014; 1:34:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.