Şimdi Ara

2013 Hyundai i30 - 2017 Seat Ibiza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar araç alma arefesindeyim.İkisi de hasarsiz, boyasiz, tramersiz. İkisi de Style paket, ikisi de benzinli, hyundai 1.6 motor 135 beygir, Ibiza 1.2 tsi motor 90 beygir, ayni fiyata buldum ve kararsiz kaldim isten anlayan arkadaslar bir el atarsa sevinirim.Tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.2 tsi ibiza sahibiyim, yaş farkına rağmen segment farkı en büyük etmen olmakla birlikte i30 seçerdim
  • Hyundai markasını hiç sevmiyorum ama i30 derdim çünlü c sınıfı kendim 1.2 tsi kullanıyorum çok memnunum yakıtından ve performanssından yakıt ve boyut önemli değilse i30 ekonomi ise ibiza

• Bir yerde 4.5 yıllık eskimiş diye tabir edebileceğimiz i30 diğer tarafta yeni kokusu üzerinde İbiza. İhtiyaçlarınız yönünde karar verin derim. Ne kadar süre kullanacaksınız?
  • Bence sınıf yıldan önemli.

• Uzun sure kullanmak istiyorum al-sat yapan biri degilim gercekten kararsiz kaldim alip kurtulmak istiyorum :) performans ve ic genisligi uzmezse ibizada gönlum ama siz tecrubeli arkadaslardan yorum istiyorum.

• Tabii ki i30
  • quote:

Orijinalden alıntı: _sekkocan_

Uzun sure kullanmak istiyorum al-sat yapan biri degilim gercekten kararsiz kaldim alip kurtulmak istiyorum :) performans ve ic genisligi uzmezse ibizada gönlum ama siz tecrubeli arkadaslardan yorum istiyorum.

sadece performans ve iç genişliğiyse soru işaretiniz bayide test sürüşü yapın soru işaretiniz kalmasın
  • simdi ibiza icin acilmis showroom konusundan geliyorum

legen edition polo olmuş i30 daha iyi secim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.