Şimdi Ara

2013 Icon Fluence xenon farı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 2013 model icon fluence sahibiyim sizlere bi kaç sorum olucak, önce xenonlardan başlayayım xenonlar neden sarı yanıyor ? Ben beyaz istiyorum xenon ampulünü değiştirmek yeterlimi yoksa yeni xenon kit mi almalıyım ?

diğer sorum ise aracımın park lambalarını açarken gündüz farı kısılıyor ama park lambası yok yanmıyor bunun sebebi nedir ?

Umarım cevaplayanlar olur

• Sarı yanıyor çünkü halojen far var. Orjinal xenon farda yıkama ve otm yükseklik ayarı olur.

Gündüz farı akşam kısılması ise karşıdaki insanın gozunu almasın diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Sarı yanıyor çünkü halojen far var. Orjinal xenon farda yıkama ve otm yükseklik ayarı olur.

yani bu araçlar xenon diye satılıyor ama xenon değil mi ? yani ben xenon ampülü takamazmıyım ?

gündüz farım kısılıyor tamam ama park lambalarım açılmıyor o küçük dipsiz hiçbir işe yaramayan anca kendini aydınlatan ampüllerden bahsediyorum :)
  • Flu da dönüşe duyarlı bixenon far var extra olarak alınıyor. Siz dışardan elbette yaptırabilirsiniz ama orjinal olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: slxxx12

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Sarı yanıyor çünkü halojen far var. Orjinal xenon farda yıkama ve otm yükseklik ayarı olur.

yani bu araçlar xenon diye satılıyor ama xenon değil mi ? yani ben xenon ampülü takamazmıyım ?

gündüz farım kısılıyor tamam ama park lambalarım açılmıyor o küçük dipsiz hiçbir işe yaramayan anca kendini aydınlatan ampüllerden bahsediyorum :)

xenon standary degil, diger sorunuza gelecek olursak ampuller patlamis olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet sadece mercek varmış xenon değilmiş meğersem bende 6000k renginde halojen ampül arıcam tercihim philips veya osram dan yana olucak nerden temin edebilirim onları araştırıcam :)

• slxxx12 S kullanıcısına yanıt
    xenon zaten takamazsınız. O merceklerle uyumlu değil. İlla takacam diyorsanız komple farı değiştirmeniz gerek yeni mercek vs. Çünkü kırılma oranları vs farklı neyse en ucuz çözüm iyi görüş için night breaker plus, şekil ve güzel dursun isterseniz 6.000 k !!halojen!! ampul derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiFANBOY -- 3 Kasım 2014; 20:10:46 >
  • AntiFANBOY A kullanıcısına yanıt
    nb plus değilde nb unlimited düşünüyorum çünkü son çıkan model o sanırım fakat orjinal nereden temin edebilirim bilemiyorum
  • nb unlimited en son çıkanı bütçe uygunsa onu alın.
  • Ben de aldığımız aracı xenon sanıyordum (2013 icon) sarı görünce şok oldum açıkcası gündüz ledler beyaz ordan biraz avutuyorum kendimi
  • 2013-15 arası mercekli far var fakat halojen sarı. Xenon'u opsiyon olarak alıyorsunuz bunun yanında far yıkamada ekleniyor tabii ki. Onun dışında xenon almasanız bile mercekli far var zaten.
  • merhaba konuyu tekrar aktif hale getireyim. Ben de yeni fluence aldım bugün. Fakat mercekli halojen ampüllü farları xenon kiti alıp xenon farlara çevirmeyi düşünüyorum. Yapan, bilen, önerisi olan var mı?
  • Gündür farı denen o led orjinalinde olan fluencelerde farın içindeki yanmaz hiç bir şekilde.
    sadece menüden gündüz farını kapalı pozizyona getirirseniz ancak o zaman o küçük dipsiz park ampulleri yanar.
    Ben farın fiyatını sordum orj xenonluyu maşallah 1500 lir adedile bir tanesi için. 260101803R
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.