Şimdi Ara

2013 jetta 1.4 tsi dsg high. kaza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jetta aracimla kaza yaptm sizce hasar ne kadar tutar.
     2013 jetta 1.4 tsi dsg high. kaza 2013 jetta 1.4 tsi dsg high. kaza 2013 jetta 1.4 tsi dsg high. kaza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun. Airbagler açıldı mı? Radyatör, şasi ve motor bölümünde hasar var mı? Diğer çamurlukta da hasar var mı? Fiyat bu soruların cevaplarına göre değişir. Kaskoluysa tüm parçalar yenileri ile değişir. Tamir yada kaporta işlemi yapılmaz. Benim tahminim başka birşey yoksa 8-10 bin TL. civarı.

Tekrar geçmiş olsun. İyi günler dilerim...

• öncelikle Teşekkür ederim.Airbagler açılmadı,radyatör suyu boşaldı,motorda bi sorun yok araba yürüyordu,şaside varmı bilemiyorum önceli şasi demirlerinde resimdede gözüküyor sanırım biraz darbe var ama arabanın dengesini etkileyecek kadarmı bilemiyorum,şçfor mahallinin olduğu kapı yani sol kapı çamurluğun kasmasından dolayı açılmıyordu,sağ çamurlukta bi sıkıntı gözükmüyordu.kaskonun çekicisi geldi aldı gitti.exper in gelmesini bekliyoruz yani bayramdan sonrasını.servis bu hasar için 8- 10 bin gibi fiyat verir diyorsunuz autotechvw. peki bir sorum daha olucak şaside bu tarz bi kazada sorun olma ihtimali varmı eğer varsa pert olma durumu varmı?
  • Pert için kazanın araca verdiği zarardan çok maaliyet hesabına giriyorlar. Eğer servis tamir işlemi için çok yüksek bir fiyat çıkarırsa pert söz konusu olabilir. Bu kaza için zor görünüyor. Airbag bile açmamış. Ayrıca şaside ciddi bir eğilme yada ezilme olsaydı kesin ön airbagler açılırdı. Araç, buradaki sensörü etkilemeyecek kadar bir darbe almış. Bu da % 99 şaside bir sorun olmadığını gösterir.
    Ön airbag sensörleri şasinin ucundadır.

Daha önce ön 2 airbagi açılmış araçların pert olduğuna defalarca şahit oldum. Yalnız bu kazada pert zor gibi.

Bir de radyatör suyu boşalmışsa aracı hareket ettirmeyin. Çekici ile çekilmelidir. Sonucu ve detayları burada paylaşın. Bilgi edinmek isteyenlere yol gösterir.

İyi günler dilerim...

• Artik beklicez bakalim ne diyecekler. Gelismelerden haberdar ederm bilgileriniz icin tesekkurler

• Birde akılıma takıldı şaside ufak tefek olan ezilmeler şaside oynama olduğunu göstermezmi?
  • jemals1346 J kullanıcısına yanıt
    Şimdi aklıma gelen bir soru: Kaza anında emniyet kemeri takılı mıydı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016 Leon 1.2 TSI DSG
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet takiliydi,iki kisiydik zaten ikiside takiliydi.

• @autotechvw

• jemals1346 J kullanıcısına yanıt
    O zaman kesinlikle şaside ciddi bir problem yoktur. Emniyet kemeri de takılıysa % 100 airbagler patlardı.

Bu araçlarda emniyet kemeri takılı değilse airbag şasi eğilse bile patlamaz. Çünkü emniyet kemeri takılı olmadan airbag açılması ölümcül etkiler yaratabilir. Yarardan çok zarar verir.

İyi günler dilerim...

• Çok çok geçmiş olsun :(( ne diyelim cana geleceğine mala gelsin
  • Abi yanlis anlamayin ama su kaza yaptiktan sonra konu acip aracin donaniminida basliga yazanlara kil oluyorum ya

Jetta 2013 1.4 Tsi Highline ile kaza demis adam

iyi ki belirtmissin highline oldugunu comforline olsaydi suc kesin sendeydi ama highline oldugu icin suc karsi tarafta.

bu arada gecmis olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.