Şimdi Ara

2013 Model Kia Sportage 59.500 TL Acil yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kaynımın halasının oğlunun aşağıdaki arabasına talip oldum;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-sahibinden-2013-model-kia-sportage-gsl-plus-142683890/detay/

biraz indirim de yaptırabilirsem uygun olur gibi geliyor.

hem fiyat, hem de araç için genel olarak sizin görüşünüz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzu_kung -- 8 Kasım 2013; 10:44:36 >

• tzu_kung T kullanıcısına yanıt
    Araç için kullanmadığım için yorum yapamayacağım ama fiyata biraz değineyim...

Sıfırı 65500 tl gözüküyor. Muhtemelen Kia bayileri iyi indirimler de yapıyorlardır. 63500'e alınabiliyor olsa 4-5 bin TL için ikinci el almaya değmez diyebilirim. Ama akrabanız dişe dokunur bir indirim yaparsa olabilir tabii...

Bir de hatırlatma yapayım: Tiguan'larda Vw indirime gitti. 59,5-60 bin Tl civarına sıfır Trend&Fun donanımlı Tiguan alınabiliyor. Bence bu şıkkı da bir değerlendir...
  • Highway teşekkürler,

Fiyat konusunda çok bir indirim yapacağını beklemiyorum arkadaşın, telefon ile konuştum; 500-1000 TL ancak indiririm diyor,

beni düşündüren noktalardan biri de aracın rengi açıkçası
  • tzu_kung T kullanıcısına yanıt
    Rengi gerçekten çok kötü. Ayrıca kia bayisinden 0 km için fiyat almadan karar vermeyin
  • Telefon ile Kia bayisinden bilgi aldım,

gelin görüşelim diyorlar ama siyah ve beyaz renk 59,5-65,5 gibi,

kahverengi seçersem daha fazla indirim yapabilirlermiş
  • Bence renk güzel de bu arabaya o para verilmez gibi geliyor bana, kia sıfır araba satmak için kırk takla atarken faydalan dostum, hem pazarlığını yap fiyat kırdır, hemde eğer istersen tamamına kredi ve taksit erteleme fırsatlarından yararlan...

Gezdiğim bayiler içinde araba satmaya en istekliler kia bayileri, her türlü anlaşılır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence tüm bayileri arayıp fiyat alın..en uygun fiyat verenle son bir pazarlık yapın sıfır alın..yada aralık kampanyalarını bekleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.