Şimdi Ara

2013 MODEL LG LA640 SERİSİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
6
Favori
61.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba, 47LA640S model televizyonumda uydu kanallarını tarattığımda kanal listesinin sırasını değiştiremiyorum. Chansort programıyla da kanalları düzenleyip USB memoryden attığımdan kanalların yeri değişmiyor.

Bir çözümü olan var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

Merhaba, 47LA640S model televizyonumda uydu kanallarını tarattığımda kanal listesinin sırasını değiştiremiyorum. Chansort programıyla da kanalları düzenleyip USB memoryden attığımdan kanalların yeri değişmiyor.

Chansort programı nasıl çalisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yer_cekimi -- 13 Temmuz 2014; 3:20:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yer_cekimi

quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

Merhaba, 47LA640S model televizyonumda uydu kanallarını tarattığımda kanal listesinin sırasını değiştiremiyorum. Chansort programıyla da kanalları düzenleyip USB memoryden attığımdan kanalların yeri değişmiyor.

Chansort programı nasıl çalisiyor.

Buldum. Teşekkürler

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=56817313&p=1#56817313

• bu tv de kayıt işlemi nasıl oluyor. tv kanalarındaki görüntüler nasıl kayıt ediliyor ve nereye hangi harici disklere kayıt ediliyor.
  • arkadaşlar şu kanal listesi düzenleme işi sinir etti beni, yardımcı olacak arkadaş var mı?
  • Aynen. Su kanal isi sinir eder adami. Merkezi sistemde daha zor zaten. Sadece trtlerin bulabildim. O da eutelsat uzerinden. Turksat ta hicboisey bulamiyor,nedenini bilmedigim bir sekilde. Bu isi nasil cozerim bilen var mi ? Illa servis mi cagiracagiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcknrll -- 10 Eylül 2014; 16:59:34 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 47la640s tv var yayın 2-3 sn gidip geliyor sık olmaya başladı. Önceki LG TVde boyle olmuştu bozuldu oneriniz var mı ?

• Beyler selam. popcorntime adında bir uygulama var burdan filmi açıp tv ye yansıtmak istiyorum fakat olmuyor. Samsunglarda direkt olarak yansıtabiliyorsunuz fakat bizde deneyince olmuyor. uygulama tv yi buluyor fakat download kısmında takılıp kalıyor. Bilen birileri yardımcı olabilir mi ?
  • Konu hort

Merhaba arkadaşlar,

Bende bir önceki seri 42lm640 var, bunu arka odaya taşıyıp, yerine ikinci el 47la640 almayı düşünüyorum, yakın zamanda satmayı planlayanınız var mıdır?

Sanırım bir ışık sızması durumu mevcut, alırken başka dikkat edilmesi gereken bir durumu var mı?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.