Şimdi Ara

2013 MODEL LG LA640 SERİSİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
209
Cevap
6
Favori
61.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: altintren

Merhabalar,

Peki hangi film formatlarını destekliyor. Ben USB'den .mkv .mp4 .avi izliyorum. Bu formatları ve .AC3 vs ses formatlarını destekliyormu?

Pek film izlemediğim için bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 1280-720p ripli filmi tam ekran gösteriyor fakat 1920-800 ripli filimi ne yaptıysam tam ekran olmuyor samsung-philips tv lerde sıkıntı yok tam ekran oluyor çözümü olan varmı arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: yer_cekimi

La 640 ı 6 aydır kullanıyorum. Cok memnunum özellikle miracast özelliği ile lg g2 telefonumu anında tv ekraninda goruyorum. D dsmart cam modul takılı hd yayınlar harika. Ancak bir süredir, tv ye hiç bir usb bağlantısı yokken, ekranda "usb aygıtı bağlı değil" ve "usb aygıtı desteklenmiyor" uyarısı çıkıp kayboluyor. Fabrika ayarlarına dönüp güncelledim ama duzelmedi. Dün bir de servis gelip kendi kumandası ile resetleyip güncelledi. Bakalım sonuç ne olacak. Internette ararken sikayet var sitesinde aynı durumu olan birine rastladim. Servis tv nin kartını değistirmiş ancak sorun çözülmemiş. Insallah benim tv aynı hatayı tekrarlamaz. Sonucu tekrar paylasirim.

2013 MODEL LG LA640 SERİSİ

Servisin kendi kumandası ile resetlemesi de işe yaramadı. MH yi aradim. Servis gelecek ve Sanırım bu kez servis gelip cihazı götürecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yer_cekimi -- 14 Ocak 2014; 9:16:46 >

• LG LA640S LA 640S KANAL AYARLAMA / UYDU AYARLAMA

aşağıdaki şekilde yapınca HD kanallar dahil tüm kanalları buluyor. TV ye balkondaki çanak direk bağlı olduğunda geçerlidir. Apartman ortak anten kullanıldığında disq ayarı değişebilir.

İlk önce Uydu ekle seçeneğinden birinci uyduyu aşağıdaki şekilde ekliyoruz veya düzenliyoruz.

Daha sonra uydu ekle seçeneğinden ikinci uyduyu aşağıdaki şekilde ekliyoruz.

Daha sonra kapat ı tıklayıp. otomatik ayarlamaya geliyoruz. ve aşağıdaki seçenek ile ilerliyoruz.

Bir servis operatörü seçin seçeneğinden yok işaretli olarak ilerliyoruz.

Ayarları kontrol edin seçeneğinden tekrar ileri seçeneğini seçiyoruz.

Yaklaşık 1 saatin sonunda sonuç aşağıda 608 kanal (14.01.2014 tarihi itibari ile)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yer_cekimi -- 15 Ocak 2014; 10:03:33 >

• USB Flash Belleğe kanal listesini nasıl kayıt yapabilirim?

• değerli la640s kullanıcı arkadaşlarım,
    ben bu yetersiz bellek uyarısından çok sıkıntılıyım,bir fotoğraf açarken bile bu uyarıyı alıyorum,

sizlerde de aynı sıkıntı var mı?
    veya bir çözüm yolunu bilen var mı?
    şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saarr

değerli la640s kullanıcı arkadaşlarım,
    ben bu yetersiz bellek uyarısından çok sıkıntılıyım,bir fotoğraf açarken bile bu uyarıyı alıyorum,

sizlerde de aynı sıkıntı var mı?
    veya bir çözüm yolunu bilen var mı?
    şimdiden teşekkürler.

Su ana kadar boyle bir uyari almadim. Usbden film muzik vs actim.

• Arkadaslar merhaba 42la640s aldim bnde ama bunun icin ses sistemi ne almam gerekiyor acaba hem tvden hem dvd ve usbdende film izledgmde ayni zewki yasamak istiyorum bu konu hakkinda fikirlerinz onemli benim icin ayrica butcemde max. 400 450 tl civari yardimci olabilirmisiniz

• Selamlar.

Bu model televizyon mevcut babamlarda. Kablo tv. kullaniyorlar. Ara ara ekranda karelenme oluyor yayinda. Ekranin alt tarafinda. Bozuk dvd izlerken oldugu gibi,biraz buyukce. Yayindan midir yoksa televizyondan midir? Ona gore caresine bakalim.

Tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi bu tv 50 hz mi 100 hz mi 200 hz mi olay nedir herkes farklı farklı birşey yazmış
  • kadir_trabzon K kullanıcısına yanıt
    lg de 100 trumotion 50 hz yapıyor yani 50 hz verilen bilgiler böyle .

42LA640, 641, 643, 644, 645, 6408, 6418:
    LC420EUN-SFF2 FHD 42.0INCH 1920X1080 350CD COLOR 68% 16/9 1400:1 120Hz(T) Inverter Y LED 3D(FPR) W/T-con 48.4W 8Bit 10000k 178/178 8ms(GTG) LVDS 2 Port LG Display Co., Ltd.
    LC420EUN-SFF3 FHD 42.0INCH 1920X1080 350CD COLOR 68% 16/9 1400:1 120Hz(T) Inverter Y LED 3D(FPR) W/T-con 53.7W 8Bit 10000K 178/178 8ms(GTG) LVDS 2 Port LG Display Co., Ltd.
  • Ekranda durup dururken cikan "usb aygiti desteklenniyor" uyarisi icin cihaz servise gitti, sanirim kart degisecek,,,

,e

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

42LA640, 641, 643, 644, 645, 6408, 6418:
    LC420EUN-SFF2 FHD 42.0INCH 1920X1080 350CD COLOR 68% 16/9 1400:1 120Hz(T) Inverter Y LED 3D(FPR) W/T-con 48.4W 8Bit 10000k 178/178 8ms(GTG) LVDS 2 Port LG Display Co., Ltd.
    LC420EUN-SFF3 FHD 42.0INCH 1920X1080 350CD COLOR 68% 16/9 1400:1 120Hz(T) Inverter Y LED 3D(FPR) W/T-con 53.7W 8Bit 10000K 178/178 8ms(GTG) LVDS 2 Port LG Display Co., Ltd.

Şu kısımda yazılanları anlamayı içok isterim.
  • rcknrll kullanıcısına yanıt
    anlamak için bu bilgileri veren forum sitelerini okumak gerekiyor

panel verilmiş - inç-parlaklık-renk-16:9-kontrast - hz -3d -watt-8bit-açılar-firma- bu kadar

120Hz(T) Trumotion yazan 50 hz oluyor sadece 120Hz yazan 100 hz oluyor . mesela la660 ve la690 serilerinde 2 panel var aynı benim verdiğim gibi bilgi veriyor .
  • Ben de bugün 640 modelini aldım 1699 liraya. 4 adet gözlük ve dsmart aboneligi çıktı ancak smart kumanda yok. Açıkçası herşey mevcut tv de o yüzden bu fiyata gayet uygun. Şimdilik şunu merak ediyorum telefonu tv ye bağlamak ve kumanda gibi özellikleri kullanmak için wi-fi modeme bağlı olması mi gerekiyor cihazların.yoksa kendi aralarında bağlantı yapabiliyorlar mi?

• herkese hayırlı olsun bende almayı planlıyorum ancak kafama takilan iki nokta var 1. 50hz demeleri 2. yetersiz bellek hatası alan arkadaşların olması

• quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

Ben de bugün 640 modelini aldım 1699 liraya. 4 adet gözlük ve dsmart aboneligi çıktı ancak smart kumanda yok. Açıkçası herşey mevcut tv de o yüzden bu fiyata gayet uygun. Şimdilik şunu merak ediyorum telefonu tv ye bağlamak ve kumanda gibi özellikleri kullanmak için wi-fi modeme bağlı olması mi gerekiyor cihazların.yoksa kendi aralarında bağlantı yapabiliyorlar mi?

Bu fiyata nereden aldınız??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben de bugün 640 modelini aldım 1699 liraya. 4 adet gözlük ve dsmart aboneligi çıktı ancak smart kumanda yok. Açıkçası herşey mevcut tv de o yüzden bu fiyata gayet uygun. Şimdilik şunu merak ediyorum telefonu tv ye bağlamak ve kumanda gibi özellikleri kullanmak için wi-fi modeme bağlı olması mi gerekiyor cihazların.yoksa kendi aralarında bağlantı yapabiliyorlar mi?

Modem olmalıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: tur.gut

quote:

Bu fiyata nereden aldınız??

Teknosa hocam. Kapıya dizmişlerdi zaten kampanyalı ürün diye. Akıllı kumanda yok 4 gözlük nfc çipi ve dsmart var tekrar söylemiş olayım. 3d deneme fırsatım oldu bellegi ve filmi çok hızlı bir şekilde gördü. Bellek hatası ile karşılaşmadım. Sadece telefonu kumanda olarak tanitamadim ama o da benim beceriksizligim sanırım.

• Bu televizyondan bendede var 6 ay oldu teknosadan alalı ama yanında klavye hediye verdiler keşke sihirli kumandasını isteseydim internette dolaşırken bellek sorunuyla bende karşılaşıyorum :(
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.