Şimdi Ara

2013 MODEL LG LA640 SERİSİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
6
Favori
61.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kliksa 'da bu model 100 tl world puanla 1500'e geliyor.bu gün son.
  • Lg la620 dd bellek hatası veriyor tarayicidan film açtığı zaman. Sizlerde var mi bu durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Urun az once geldi, kurup gittiler. Cihazin guncellemesi varmis hemen tikladim. Guncelleniyor suan 30 dk surer sanirim. Guncelleme bitsin kurcaliyicam biraz daha.
  • Hocam bir sey sorucam. Tv yi wife den bagladim internete kullandikdan sonra kapatmak istedim wife yi ama birturlu kapatamadim. Surekli açik kaliyor. Nasil istedigim zaman kapatip acabilirim wife yi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRİNG0

Hocam bir sey sorucam. Tv yi wife den bagladim internete kullandikdan sonra kapatmak istedim wife yi ama birturlu kapatamadim. Surekli açik kaliyor. Nasil istedigim zaman kapatip acabilirim wife yi?

Bende hiç kapatamadim. Sanirim kapanmiyor.

• Benim tv nin wifi aparatı değişmesine rağmen sorun devam ediyor. başka bi servis yetkilisiyle konuştum sorunun yazılım güncellemesiyle giderildiğini söyledi. tv internete bağlı değil bu sıaralar bi güncelleme çıktımı arkadaşlar bilgisi olan varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulus60

Benim tv nin wifi aparatı değişmesine rağmen sorun devam ediyor. başka bi servis yetkilisiyle konuştum sorunun yazılım güncellemesiyle giderildiğini söyledi. tv internete bağlı değil bu sıaralar bi güncelleme çıktımı arkadaşlar bilgisi olan varmı.

Bir hafta on gün önce güncelleme geldi ancak sorun donanımla alakalı. Benim tv de icindeki wifi aparati değişince düzeldi. Cunku cihaz wifi aparatini görmediği icin bu uyarıyı veriyor ekranda.

• Arkadaşlar, Bu televizyonun "Kablosuz ses eşitleme" menüsü bir türlü aktif olmuyor.Acaba desteklemiyor mu? o zaman niye bu menü var? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  • Arkadaşlar babam bu telavizyonu 1500 kusure perşembe günü siparis etti bugün öğlen hps kargo ile geldi salı günü kurulum yapılıcak pasif aktif izleme felan varmış onları nasıl oluyor gözlük takma ailece 3d izliye bilecekmiyiz bide cihaz note2 iphone daki gibi sihirli kumanda gibi kulanım bilir miyiz? Bide diğer bi sorum evde ps3 um var bunda oyun oynarken herkez gözüken kendi ekrani görebiliyoMuş gibi bi ozellik var onu nasıl yapılıyor ? D3 ve blu-Ray filmleri internetten indirmek çok zor olur 3 gb den 100 gb ye kadar varlar evde 500 gb harddisk var haric bu harddisk i lg ye götürmek orada film yüklerlermi ? Bu telefondaki ; tableti görüntüyü televizyona aktaran Biliyormuyuz? Ne gibi durumlarda değişim oluyor ? Internette 1080 p aile türü izlenen bilecek filimleri barındıran indir bilecegim site varmı? Biraz fazla soru sordum bide otomatik düzeltme açık kusuruma bakmayın :)

• arkadaşlar bu televizyondan bende de var 47 olanı var, tv'nin kaç saattir çalıştığını nasıl göreceğim bilen var mı ? bir de bu tag on özelliği ne işe yarıyor ? teşekkürler.
  • nofearman kullanıcısına yanıt
    selam
    ben 55 ini kullanıyorum 6 aydır
    kaç saat çalıştığını gösterecek bir bilgi menülerinde yok
    en azından bizim menülerde yok belki sersiv menülerinde olabilir.
    tag özelliği de nfc li cep telefonlarında çalışıyor
    etiketi bir yere yapıştırıyorsun, telefonda nfc açık iken mesela bir resim telefonun ekranında iken teli o etiketin üstünden geçirdiğinde tv de gösterebiliyorsun o resmi.
    ama çok gerekli birşey değil.. benim etiket tv yi aldığım hafta kaybettim ama her türlü paylaşımını sıkıntısız yapabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkiSan

selam
    ben 55 ini kullanıyorum 6 aydır
    kaç saat çalıştığını gösterecek bir bilgi menülerinde yok
    en azından bizim menülerde yok belki sersiv menülerinde olabilir.
    tag özelliği de nfc li cep telefonlarında çalışıyor
    etiketi bir yere yapıştırıyorsun, telefonda nfc açık iken mesela bir resim telefonun ekranında iken teli o etiketin üstünden geçirdiğinde tv de gösterebiliyorsun o resmi.
    ama çok gerekli birşey değil.. benim etiket tv yi aldığım hafta kaybettim ama her türlü paylaşımını sıkıntısız yapabiliyorsun.

servis menusune girmemiz lazım :(

nfc cok gereksiz geldi bana, ben zaten istedigimi televizyon ile paylasabiliyorum, aynı şekilde tam tersinide.
  • ürünle ilgili ilk izlenimler
    çok fazla olmasada tv nin sol kısmında ısınma var bu normalmi arka panalde fan yada havalandırma tarzı bir yer göremedim fanların yerini bilen varmı?genel olarak görüntü güzel doğal görüntü var başka markalardaki gözü yorucu abartı parlaklık yok.internet özelliği modeminizin hızına göre akıcı..usb den de çok rahat film izleyebilirsiniz.değişik formatlarda denemek için bir kaç film açtım başarılı.altyazı ayarlarınıda yapmak oldukça kolay.kanal geçiş hızıda abartıldığı kadar yok.. bence normal direkt listeden bul aç izleyeceğin kanalı.zaten türkiyedeki yayınlar 50-60 hz diye okuduklarımdan biliyorum.200-500-600 hz de birşey ifade etmeyecektir.süper görüntü arayan hz ye değilde oled curved tv lere bakabilirler:)

ürünle ilgili sorularım bunlar ;

-usb de bazı filmlerde ekran bazen sinematik ekranda oynuyor bunu tam ekran yapmanın bir yolu varmı?
    -WİFİ nin kapatılıp açılması nasıl?sadece tv seyrederken kapalı olmasını istiyorum.
    -smart ta severek kullandığınız ücretsiz uygulamar neler?uygulama yüklerken dikkat edilmesi gereken hususlar varmı virüs girmemesi için?
    bu bellek hatalarına fazla yüklenen uygulamalar sebep olabilirmi?
    -youtube a girmek için ayarları nedir nasıl yapılır.
    -yazılımın son sürümünü güncellemedim bir sorun yok bu güncellemeler ne gibi artı katıyor gerek varmı ve uzun sürüyormu

• sherlock1 kullanıcısına yanıt
    sinematik dediğin alt ve üstte siyah alanı diyor isen onlar filmlerin boyutları az yer tutsun diye o şekilde rip ediliyor. kumandadan ratio düğmesine basmayı dene.

açıkçası smartta severek kullandığımız çokbi uygulama yok.. pek ihtiyaçta yok.. :)
    youtuba girmek için smart tan youtube aplikasyonunu yükle.. normal de kayıtlı isen youtube a oradan da giriş yap.. pc veya mobilden de eşitle.. telde izlediğin videoyu direk tvden açabiliyorsun.
    yazılım 600mb civarı. hiç yapmadı isen bi sefer yap bence.. ama büyük ve önemli bir güncelleme gelecek.. istersen onun gelmesini bekle..
  • OkiSan O kullanıcısına yanıt
    evet alt ve üstteki siyah alanı diyorum dediğiniz gibi rip ten olabilir.çünkü ratio tuşuyla değişmedi.smartta youtube yüklü ama giremedim açılmıyor.eşitleme yapmadan açmak istedim sanırım youtube yasak olduğu için ayarları zor.güncelleme henüz yapmadım uzun sürer diye.güncellemenin ne artıları var?büyük ve önemli güncelleme nedir?
    şu anda merak ettiğim tv de wifi devamlı açıkmı kalıyor bunu merak ediyorum?bir kapatma yeri bulamadım,virtual surrond özelliği sinema modunda kendi aktif oluyor bass gibi bir özellikmidir onu anlayamadım.ve ısınma genel olarak tv nin sol arkasında var anten kablosuna yakın normalmi?teşekkürler.
  • bayadır arastırıyorum bi yerde 55 la 640si 2099a gördum ama yorumlarıda okuyunca benı caydırıyor off boguldum yaa 5 aydır tv ıncelıyorum sankı tez verıcem alıyımmı almayımmı bilemedim
  • ilkigiyim kullanıcısına yanıt
    yorumlarda ne var hoşuna gitmeyen?bende yeni aldım bir sıkıntı yok
  • sherlock1 kullanıcısına yanıt
    cogu kisi usb sikintisindan bahsetmis ve hala servisle ugrasanlar var... ikincisi de onemli olani internette onbellek hatasi veriyor film izlerken diyenler var...fiyat olarak iyi yarin net belli olacak stok varmi yokmu tek mutlu eden tarafi o ama diger seyler uzucu kardes ne yapmaliyim bilemedim

• ilkigiyim kullanıcısına yanıt
    usb sıkıntısı formatla mı ilgili?her elektronik cihazda sorunlar olabilir.internetten film izlemeyi daha denemedim gerekte duymadım.internet olayı bana göre kısa videolar seyretmek bazı güzel uygulamalar için.blueray filmlerin yerini tutmaz.bende yeni aldım.her modelin kendine göre artısı ve eksisi var.sonuçta teknoloji hergün ilerliyor.curved tv ler aklıma bile gelmezdi içe kavisli ekranlar falan daha ilerisi ne olacak merak ediyorum.sonuç olarak 2 sene önce dünya para alarak aldığım notebook bile satmaya kalk komik para verirler.tv biraz da şans işi.mağazalardaki görüntülere aldanma internetteki ürün testlerine puanlarına bakmalısın.
    lg lerde genel olarak ıps teknolojisi var ekranda örneğin tv ye bakma açısı azaldıkça görüntü bana güzel geliyor.başka markalarda bunu göremedim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.