Şimdi Ara

2013 MODEL LG LA640 SERİSİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
6
Favori
61.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yer_cekimi

quote:

La 640 ı 6 aydır kullanıyorum. Cok memnunum özellikle miracast özelliği ile lg g2 telefonumu anında tv ekraninda goruyorum. D dsmart cam modul takılı hd yayınlar harika. Ancak bir süredir, tv ye hiç bir usb bağlantısı yokken, ekranda "usb aygıtı bağlı değil" ve "usb aygıtı desteklenmiyor" uyarısı çıkıp kayboluyor. Fabrika ayarlarına dönüp güncelledim ama duzelmedi. Dün bir de servis gelip kendi kumandası ile resetleyip güncelledi. Bakalım sonuç ne olacak. Internette ararken sikayet var sitesinde aynı durumu olan birine rastladim. Servis tv nin kartını değistirmiş ancak sorun çözülmemiş. Insallah benim tv aynı hatayı tekrarlamaz. Sonucu tekrar paylasirim.

2013 MODEL LG LA640 SERİSİ

Servisin kendi kumandası ile resetlemesi de işe yaramadı. MH yi aradim. Servis gelecek ve Sanırım bu kez servis gelip cihazı götürecek.

Anakart degisti 2 gundur sorun yok bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende 640s var ve tepkime süresi rezalet çeyrek saniyeye yakın
  • quote:

quote:

quote:

La 640 ı 6 aydır kullanıyorum. Cok memnunum özellikle miracast özelliği ile lg g2 telefonumu anında tv ekraninda goruyorum. D dsmart cam modul takılı hd yayınlar harika. Ancak bir süredir, tv ye hiç bir usb bağlantısı yokken, ekranda "usb aygıtı bağlı değil" ve "usb aygıtı desteklenmiyor" uyarısı çıkıp kayboluyor. Fabrika ayarlarına dönüp güncelledim ama duzelmedi. Dün bir de servis gelip kendi kumandası ile resetleyip güncelledi. Bakalım sonuç ne olacak. Internette ararken sikayet var sitesinde aynı durumu olan birine rastladim. Servis tv nin kartını değistirmiş ancak sorun çözülmemiş. Insallah benim tv aynı hatayı tekrarlamaz. Sonucu tekrar paylasirim.

Servisin kendi kumandası ile resetlemesi de işe yaramadı. MH yi aradim. Servis gelecek ve Sanırım bu kez servis gelip cihazı götürecek.

Ana kart değişti. Sorun düzelmedi. Servisi tekrar aradık bakalım.

• arkadaşlar bende 47la640s aldım teknosadan yaklaşık 3 4 gündür kullanıyorum performans açısından bence gayet iyi bir tv ancak 3d ayarını nasıl yapmalıyım onu çözmüş değilim onun dışında herşey çok güzel bence tv de hele ıphone u sihirli kumanda maus ve klavye olarak kullanabilmek çok güzel olmuş tek kafama takılan şu anda 3d olayı teknosada tv denemesi yaparken çok daha iyi bir deneyim yaşamıştım ama evde bi türlü o tadı alamadım tv yi kullanıp derinlik ve açı ayarlarında standartı yakalayan arkadaşlar yardım bekliyorum saygılar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ana kart değişti. Sorun düzelmedi. Servisi tekrar aradık bakalım.

Şimdi de TV nin wireless bağlantı sağlayan küçük bir parçası değişti ve sorun şimdilik çözüldü gibi. 1 hafta takip edeceğiz bakalım. Gerek servis olsun gerekse LG genel Merkezi her aşamada aşırı ilgili davrandılar. kendilerine buradan çok teşekkür ederim. Benim TV nin sorununu gidermeyi kendilerine görev edinmişler ve her seferinde bunu dile getirdiler.

• Arkadaşlar televizyonu geçen gün gidip teknosadan aldık gayet memnunum fakat bir sorum var

bicaps'ten 720p indirdiğim filmler mp4 uzantılı oluyor ve tv bunu usb'den taktığımda hiç görmüyor.Çözümünü bilen var mı?

EDİT:ÇÖZÜMÜ FORUMDA VARMIŞ, BAŞTA DENEDİĞİMDE OLMAMIŞTI DEMEK Kİ BECEREMEMİŞİM.FİLMİN İSMİNİ KISALTMANIZ SORUNU ÇÖZECEKTİR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs44 -- 25 Mart 2014; 14:24:11 >
  • yer_cekimi kullanıcısına yanıt
    selam forumda yeniyim bende LG 640S aldım 2 ay kadar önce bendede bu usb bağlı değil sorunu hasıl oldu fabrika ayarlarına döndüm düzelmedi.bu seri hep mi böle hatalı acaba servis çağırdım inş sorunu çözüp gider.sizinki sanırım sevise gitmiş bişiler değişmiş şu an nasıl durum acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulus60 -- 29 Mart 2014; 14:57:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulus60

selam forumda yeniyim bende LG 640S aldım 2 ay kadar önce bendede bu usb bağlı değil sorunu hasıl oldu fabrika ayarlarına döndüm düzelmedi.bu seri hep mi böle hatalı acaba servis çağırdım inş sorunu çözüp gider.tv yi götürürse içini açacak bişiler değişecek dahada randıman alamayacağım diye korkuyorumsizinki sanırım gitmiş bişiler değişmiş şu an nasıl durum acaba

Benim TV 4 gündür bu uyarıyı vermiyor. 1 hafta daha bekleyeceğim servise öğle haber vereceğim düzeldi diye. zaten servis yetkilisi de biraz izle bakalım demişti.

TV ekranında USB cihazı desteklenmiyor uyarısı çıktığı an tv wifi bağlantılarını kesiyor. ben LG Genel Merkezi Teknik servisine bunu söyledim. benim tv nin wifi bağlantı aparatı değişti. muhtemelen sizin tvde de aynı sorun vardır. Benim tv nin ana kartı değişince sorun düzelmemişti. boşuna ana kartı değiştirtmeyin.

Ben tv nin içini gördüm iki tane kart var. biri ana kart diğeri ekran kartı. zaten servis tüm parçayı birden değiştiriyor. içi açılıp parça değişse randıman alırsınız sorun olmaz. zaten sizde farketmişsinizdir. LG Genel Merkezi çok ilgili.

• yer_cekimi kullanıcısına yanıt
    sanırım benim tv dede sorun sizinkiyle aynı biraz takip ettim uyarı gelince wifi bağlantısını kesiyor. kardeş senin sorun devam ediyor mu ona göre gelecek olan servis yetkilisi arkadaşa bilgi vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulus60 -- 29 Mart 2014; 15:00:00 >
  • ARKADAŞLAR YAZDIĞIMDAN AYLAR SONRA BİR BAKTIM Kİ FİYATLAR NERELERDE!!!

42" - 1.699
    47" - 2099 Magic Kumanda hediye
    55" - 2799 !!!!

Bunlar nasıl fiyatlar!! Bu arada fiyatlar teknosada var sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saten35

LG 42LA640S Anneme almayı düşünüyorum.

1 ay önce teknosa da kendi evime aldım
    apartmanın ortak antenini taktığında berbat bir görüntü ile karşılaştık
    neyse ki 3 aylık digitürk hediyesi vardı

annemin evine gelince Evde kablo tv bağlantısı var
    kablo tv ile verim alınabilir mi
    kablo tv dışında başka alternatif düşünmüyor
    görüntü kalitesi iyi olmayacaksa almayı düşünmüyor

teknosaya sorduğumuzda birisi eh işte dedi
    diğeri verimli olmaz dedi
    bir diğeri problem yok kullanabilir dedi
    kafamız karıştı

kablo tv ile kullanan var mı acaba
    ya da bu konuyla ilgili net bilgisi olan

Kablo tv canti antenunden daha iyi olmaz mi

• Arkadaslar bende urunu alicam teknosadan 1.599 tl ye. Yalniz sizin su usb hata olayi canimi sıktı. Sorunlu bir tv gibi duruyor. Bunun La620S serisi var olmadi onu mu alsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRİNG0

Arkadaslar bende urunu alicam teknosadan 1.599 tl ye. Yalniz sizin su usb hata olayi canimi sıktı. Sorunlu bir tv gibi duruyor. Bunun La620S serisi var olmadi onu mu alsam.

Elektronik işi Şans işi. Benim Tv Şu an sorunsuz çalışıyor. 620 de de sorun çıkabilir, mühim olan servisin ilgilenip sorunu çözmesi.

Bir de Hiç kimse foruma memnuniyeti yazmıyor

• Doğru söylüyorsunuz usta. Bugun gidip magazadan siparis verdim. LA640S serisini. Ordaki atkadasta suana kadar urunle ilgili hicbir geri iade olmadi. Gayet guzel populer bir urun dedi. Yarin servis gelip kurulumunu yapicak. İnsallah bende memnun kalirim. 32. Inc modelini alicaktim, gidip gorunce cok kucuk geldi gozume. Beni evde fullhd 32. Inc lg var o gayet buyuk. Yeni nesil 32 inc tvler sanki 22inc lik tv gibi duruyor. Belkide cerceve kasa daraldigi icin bana oyle geldi.
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın
  • quote:

Hayırlı olsun güle güle kullanın

Sagolun hocam. Bir sey sorucaktim, siz 3d filmleri izleyebilmek icin tv nin usb bolumunu mu kullaniyorsunuz? Bendeki hdd ler fat32 formatinda 4gb ustu dosya kabul etmiyor. Yeni bir usb alicaktim icine film atip izlemek icin. 16 veya 32gb dusunuyorum. Sizce yeterli olur mu, onerebiliceginiz bir model var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRİNG0

quote:

Hayırlı olsun güle güle kullanın

Sagolun hocam. Bir sey sorucaktim, siz 3d filmleri izleyebilmek icin tv nin usb bolumunu mu kullaniyorsunuz? Bendeki hdd ler fat32 formatinda 4gb ustu dosya kabul etmiyor. Yeni bir usb alicaktim icine film atip izlemek icin. 16 veya 32gb dusunuyorum. Sizce yeterli olur mu, onerebiliceginiz bir model var mi?

Bende 8gb lik bir flash bellek var. içine 3 veya 4 dakikalık 3d filmler attım deneme amaçlı izledim ilk geldiğinde. 6 aydır hiç 3d izlemedim. ama size tavsiyem d smart cam modul alın. hd kanalların belgesellerin keyfini sürün.
  • 2 aylik d smart hediye ettiler. Kullanicam memnun kalirsam tahatutluye gecis yaparim. 3d yayinlarda var mi d smart da?
    Bu urunu siparis verdim. 3d filmler 10 gb civari zaten fazlasinada gerek yok. Sammy nin maceralari var onu indirdim ilk 3d deneyimini evde onla yasicam. Usb bellege ihtiyaciniz varsa kacirmayin cok uygun fiyat.
    www.hepsiburada.com/liste/sandisk-cruzer-blade-16gb-usb-bellek-sdcz50-016g-b35/productDetails.aspx?productId=bd750691&categoryId=970
  • 640s modelinin ekranında koruyucu cam var mı arkadaşlar. acil bilgi lazım
  • Cocuklar icin oyle bir sey oldugunu okumustum bi yerde. Tam emin degilim...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.