Şimdi Ara

2013 MTV Kampanyaları ve Fırsatları (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
18
Favori
71.525
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaanrevan

Yani 100 tl lik alışveriş 50 ye mi gelmiş oluyor? Yahu otostart ta da bir şey yok ki. Araç sıfır daha. Bakım ürünü alsak da bir anlamı yok. Ne yapsam karar veremedim.

aynen hocam sitede şuan pek bişey yok kampanya bitince açarlar hepsini 28 şubat sondu sanırım benimde şuan için ihtiyaç yoktu ama 9000 km sonra lazım olacak aldım evde dursun

• quote:

Orijinalden alıntı: cipro06

vakıfbank world ten bi cacık olmaz en iyisi hatunun yapıkredi world den çekeyim.ulan şu vakıfbankın hiçbir kıyağını görmedim maaşıda ordan alıyoruz o halde kredi kartından ücret düşmüş 2 sene önce aradım fırçaladım adım listede gözükmüyormuş o yüzden ücret yazmışlar olaya bak...yapıkredide peşimi bırakmıyor.tam anlayışsızlar her sene kart ücreti tantanası yaşıyorum kapat dedim 2 sene önce durmadan aradılar yok 3 ayda şu kadar harcama yaparsanız almayalım.sonunda fırçaladım kapattım.adamlara diyorum ki yaw arkadaş bende vakıfbank kart var maaşımıda ordan alıyorum kredi kartımda ordan ve ücret almıyorlar o halledyken sizin bankanızı kullanıyorum dememe rağmen ve çoğu ay 1000 lira harcamam var adamlar yıllık ücret peşine düştü.2 sene sonra yani 1 ay ya oldu ya olmadı aradılar.merhaba kartınızı kapatmışsınız 2 sene olmuş size teklif sunacağız kartınıza para puan ve 2014 e kadar ücret almıyacağız falan.. bitti mi dedim bakın dedim 8 senedir falan sizin bankanızı kullanıyorum ve 1 kez dahi ödememde sorun olmadı ki hepsinizde tam yatırdım oda 10 senedir müşterimizsiniz dedi.size ben laf anlatamadım dedim.benim maaşım ve kredi kartım vakıfbanktan ve ücret almıyorlar o halleyken sizin bankanızı kullanıyordum tutturdunuz yıllık ücret diye ben enayimiyim ücretsiz kart varken sizin kartınızı kullanayım.oraya bir yere not alın bir daha kesinlikle beni aramayın dedim ve iyi günler dedim kapadım.bu nasıl bir zihniyet bu kadar kafasız bir zihniyet olur.10 yıldır 1 tane ekstreyi bu yeri geldi 2000 oldu ayın 16 sında kesildi 17sinde ve tam yatırdım ve hepsinide tam yatırdım bu kadar düzenli adamı zor bulurlar kafa basmıyor.millet hep borç hep takıntı...bak buraya yazıyorum 3-5 seneye kadar bir furya çıkacak ve hep kartlar ücretsiz olacak o zaman milleti mumla arayacaklar....

Bankalar düzenli ödeme yapanları pek sevmezler :))))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xantorus

quote:

arkadaşlar bu yapıkredi world ün bosch car check up neyi kapsar genel bakım filanmı nedir olay..teşekkürler

izmirde simge oto ' ya sormuştum neler dahil diye cevapları şu şekilde :
    ''MERHABA,

CHECK UP KAMPANYASINDAN BİZİM SERVİSİMİZDE YARARLANABİLİRSİNİZ.

KAMPANYA KAPSAMINDA YAĞLARIN FİLİTRELERİN KONTROLÜ İLE DÖRT

TEKER BALATA KONTROLÜ, DİAGNOSTİK BAKIM VE ALT TAKIM KONTROLÜNÜ

FAR AYAR KONTROLÜNÜ BU KAMPANYADAN YAPTIRABİLİRSİNİZ TÜM BOSCH CAR

SERVİSLERDE''

anladım sadece kontrol yapılıyor sorunlu bir yer varsa ücretini verip yaptırıyorsun yada kalsın diyorsun

ben kampanya ile otostarttan bakım seti aldım
    aracım bakım seti verilen araçlar listesinde yok idi ama yeni bir şey eklediler aracınız listede olmasada bakım veriyoruz diye
    bosch filitre üretmemiş bu araçlar için daha ancak gene 1. kalite şu markaları kullanacaklarmış
    (Valeo, Corteco, Delphi, Hengst, Mann, Mahle Knecht, ufi, purflux ) yağ da shell marka

aldıktan bir gün sonra servisten aradılar çarşamba gününe de randevu verdiler
    çarşamba günü gideceğim set bana 124 tl ye maloldu 5/30 yağ kullanacaklar 4 de filitre değişecek
    check up ile rutin kontroller yapılacak zaten
    geriye bir buji değişimi kalıyor onu da 50-60 tl ye bosch marka ile yapıyorlarmış

yağ filitreler buji rutin kontroller işçilik için resmi servis 500 tl civarı özel servisler 350 civarı ücret istediler

bu şekilde 200 tl ye hallolacak 30.000 bakımı

servise gittikten sonra izlenimlerimi yazarım

check up kampanyasında amaç müşteri ile tanışmak eğer araçta bir sorun var isede onu tamir ederek para kazanmak anladığım kadarı ile

• adamlar resmen soyguncu ankarada oto ünlü var bosch buji 4 adet 25 liraya aldım söküp takmam 5 dakikamı aldı oda ağzı açık anahtarla dünyaynın işçiliğini alıyorlar resmen soygunculuk bu.sadece yağ değişimi ne para verdim 4 ay önce oda 10 lira yağ filitresi ve yağ değişimi işçilik...
  • quote:

adamlar resmen soyguncu ankarada oto ünlü var bosch buji 4 adet 25 liraya aldım söküp takmam 5 dakikamı aldı oda ağzı açık anahtarla dünyaynın işçiliğini alıyorlar resmen soygunculuk bu.sadece yağ değişimi ne para verdim 4 ay önce oda 10 lira yağ filitresi ve yağ değişimi işçilik...

10 tlye yağı nerde değiştirdin dostum.benim malzemeler hazır sadece işcilik yapılacak
  • Arkadaşlar acaba 2. mtv taksitini de ödesek Teb puan veriri mi ona da. Biliyorsunuz geçen sene temmuz ayında hiçir banka taksi dışında kampanya yapmamıştı mtv de.
  • en avantajlı teb olsa gerek o zaman %7,5 puan
  • quote:

Orijinalden alıntı: isqwild

Arkadaşlar acaba 2. mtv taksitini de ödesek Teb puan veriri mi ona da. Biliyorsunuz geçen sene temmuz ayında hiçir banka taksi dışında kampanya yapmamıştı mtv de.

Guzel fikir ben de oyle yapacagim sanirim.

Simdiye kadar en iyi tutar yuzde 5 te kalmisti ilk defa yuzde 7,5 yapiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teb ile ödeme yapmak istedim bu hatayı verdi

Bankanızın ilettiği hata mesajı aşağıdadır. Bu hatanın Gelir İdaresi Başkanlığı'yla ilgisi bulunmamaktadır. Hatanın çözümü için bankanızla görüşmelisiniz.

Ödeme gerçekleşmedi

neden olabilir sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhunn

quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

quote:

Orijinalden alıntı: isqwild

Arkadaşlar acaba 2. mtv taksitini de ödesek Teb puan veriri mi ona da. Biliyorsunuz geçen sene temmuz ayında hiçir banka taksi dışında kampanya yapmamıştı mtv de.

Guzel fikir ben de oyle yapacagim sanirim.

Simdiye kadar en iyi tutar yuzde 5 te kalmisti ilk defa yuzde 7,5 yapiyor.

geçen sene %15 vardı :) ama ben hepsini kulanamadıydım :( :( önemli işler vardı son günüydü kullanım tarihinin :)

Yanlışınız var bence.

Gecen yil Ocak mtv de yuzde 5 vardi TEB de.

Temmuz'da ise hic bir sey yoktu. Her ikisinde de TEB kullandım.

BASKA bir kart kullandıysanız bilmiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: mertozden

teb ile ödeme yapmak istedim bu hatayı verdi

Bankanızın ilettiği hata mesajı aşağıdadır. Bu hatanın Gelir İdaresi Başkanlığı'yla ilgisi bulunmamaktadır. Hatanın çözümü için bankanızla görüşmelisiniz.

Ödeme gerçekleşmedi

neden olabilir sizce ?

internet şubesinde

Motorlu Taşıtlar Vergisi ve Trafik Cezası ödemelerinizi iş günlerinde yapabilirsiniz.

diye bir not düşmüşler ondan olsa gerek
  • halkbank paraf card 6 taksit diyor. %5 paraf puan die birisi yazmıstı, sitesinde öle bir açıklama yok???
  • Paraf kampanyasına göre ödeme yaparsan % 5 var. % 5 i ayın günü seçerek mesaj atıyorsun sonra o gün yapacağın alışveriş ve ödemelere % 5 veriyor.
    https://www.parafcard.com.tr/ParafiTaniyin_ParafliGunum.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertali

quote:

Orijinalden alıntı: nitroture

Arkadaşlar yapı kredi 6 taksit mi yapıyor ? ilk mesajda 3 demişler.

Ayrıca taksit seçeneği çıkmıyor gib.gov.tr de. taksit işini nasıl ayarlayacağız ?

Verginizi ister Yapı Kredi kredi kartınızlawww.gib.gov.tr'den
    6 taksitle, isterseniz de hesabınızı kullanarak Yapı Kredi İnternet Şubesi veya ATM'lerinden ödeyin,

-Bosch Car Service'ten ücretsiz check-up,
    -Otostart.com'da 100 TL ve üzeri işlemlerde 50 TL indirim kazanın

http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/motorlu-tasitlar-verginizi-oderken-kazanin/s-23/c-958.aspx

Kampanya Koşulları

1 - 31 Ocak 2013 tarihleri arasındawww.gib.gov.tr adresinden Worldcard ile yapılacak olan 100 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergi ödemelerine 6 taksit uygulanacaktır. Kampanyaya tüm Yapı Kredi kredi kartları ve Albaraka, Anadolubank Worldcard'lar dahildir. TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya katılmak istemeyen kart sahipleri 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'ndan taleplerini ilettikleri takdirde 6 taksit uygulanmayacaktır. 6 taksit imkanı 31 Ocak 2013 tarihine kadar geçerlidir. 31 Ocak 2013 tarihine kadar motorlu taşıtlar vergisi ödemeleriniwww.gib.gov.tr adresinden gerçekleştiren kart sahipleri 28 Şubat 2013 tarihine kadar otostart.com adresine girerek kampanya banner'ından ulaşacakları ortak kampanya sayfasından vergi ödemesini yaptıkları Worldcard'larının ilk 6 son 4 hanesini girerek, en az 100 TL'lik ilk işlemlerinde, tüm ürünlerde 50 TL indirimden ve 8 taksit imkanından faydalanacaklardır. Aynı 50 TL'lik indirim kuponu ayrıca en az 2 lastik alımında da kullanılabilecektir. İndirimden yararlanılması için ödemenin Worldcard ile yapılması gerekmektedir. Bosch Car Service bayilerinden ücretsiz check-up hizmetinden yararlanılması içinwww.gib.gov.tr adresinden yapılmış olan ödemenin dekontu ile Bosch Car Service bayisine gidilmesi gerekmektedir. Yapı Kredi İnternet Şubesi ve Yapı Kredi ATM'leri aracılığı ile vadesiz hesaptan ödeme yapan müşterilerimiz dewww.otostart.com adresinden 50 TL indirim alabileceklerdir. İnternet Bankacılığı'ndan ödemeyi gerçekleştirdikten 2 gün sonra araç plakalarını giriş yaparak alım yapabilecekler.

Kampanyalar sadece World Üye İşyerleri'nde geçerlidir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir. World Üye İşyerleri'nin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Yapı Kredi sorumlu tutulamaz.

World banka kartı var bende acaba onla ödesem bu kampayada geçerli olur mu ki? visa yazıyor üstünde ama bilemedim :)

• ugrasamadim aldim bonusla 6 takside

• vakıf world le mi , axess le mi yapmak daha avantajlı arkadaşlar?
  • Görünen oki şuan en iyi otostart kampanyası yarın yapı kredi atmden yatırıyım zaten yatıracağım vergi 50 TL sitedende 50 TL lik indirim alırsam baya ucuza gelicek.
  • ayın 23 ünde teb bonusla ödedim. 1 günle kaçırdık, iptal etme gibi bir şansım var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chefry

Paraf kampanyasına göre ödeme yaparsan % 5 var. % 5 i ayın günü seçerek mesaj atıyorsun sonra o gün yapacağın alışveriş ve ödemelere % 5 veriyor.
    https://www.parafcard.com.tr/ParafiTaniyin_ParafliGunum.aspx

o işin aslı brz farklı diye biliyorm, belli sektörlerde anlaşmalı yerlerde yapılan harcamalarda geçerli

• quote:

Orijinalden alıntı: az_tek

ayın 23 ünde teb bonusla ödedim. 1 günle kaçırdık, iptal etme gibi bir şansım var mıdır acaba?

Sizinkide tam bahtsız bedevi durumu olmuş.. Teb mh arayıp bir şansınızı deneyin..

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.