Şimdi Ara

2013 MTV Kampanyaları ve Fırsatları (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
18
Favori
71.525
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ödemeyi eşimin world card'ı ile gib'ten yaptım. Aradan 4-5 gün geçti hala otostart.com'da hala bankayı arayın ödeme bilgileri görünmüyor diye bir yazı çıkıyor. Bankayı arattım eşime görünür 1-2 güne dediler. Acaba otostart üyeliği adıma ve kartta eşimin adına olduğu için mi sorun veriyor? Başka problem yaşayan oldu mu?
  • Arkadaşlar az önce gib.gov.tr den ödedim, taksiti kendi otomatik yapıyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

quote:

Orijinalden alıntı: cipro06

adamlar resmen soyguncu ankarada oto ünlü var bosch buji 4 adet 25 liraya aldım söküp takmam 5 dakikamı aldı oda ağzı açık anahtarla dünyaynın işçiliğini alıyorlar resmen soygunculuk bu.sadece yağ değişimi ne para verdim 4 ay önce oda 10 lira yağ filitresi ve yağ değişimi işçilik...

10 tlye yağı nerde değiştirdin dostum.benim malzemeler hazır sadece işcilik yapılacak

ankara aktaşta bosch car bayii var onun yakınında fakat 2 ay civarı oldu taşındılar ve gittikleri yeri bilmiyorum.adamlar çok ucuz işçilik yapıyorlardı taksiciler falan hep oraya gidiyorlar.komple benzinlikle beraber yıkıldı soracak yerde bulamadım.4 ay önce yağı ve filtreyi 10 liraya yapmıştı.kelebek temizliği 30 liraya komple söktüler.vaktim olursa yakındaki dükkanlara sorayım.siz ankaradamısınız birde var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

quote:

adamlar resmen soyguncu ankarada oto ünlü var bosch buji 4 adet 25 liraya aldım söküp takmam 5 dakikamı aldı oda ağzı açık anahtarla dünyaynın işçiliğini alıyorlar resmen soygunculuk bu.sadece yağ değişimi ne para verdim 4 ay önce oda 10 lira yağ filitresi ve yağ değişimi işçilik...

10 tlye yağı nerde değiştirdin dostum.benim malzemeler hazır sadece işcilik yapılacak

ankara aktaşta bosch car bayii var onun yakınında fakat 2 ay civarı oldu taşındılar ve gittikleri yeri bilmiyorum.adamlar çok ucuz işçilik yapıyorlardı taksiciler falan hep oraya gidiyorlar.komple benzinlikle beraber yıkıldı soracak yerde bulamadım.4 ay önce yağı ve filtreyi 10 liraya yapmıştı.kelebek temizliği 30 liraya komple söktüler.vaktim olursa yakındaki dükkanlara sorayım.siz ankaradamısınız birde var

evet ankaradayım. bulursan yazarsan sevinirim tşkler

• arkadaşlar axess ile ödemeyi düşünüyorum.Yüzde 52 indirim varmış piranhada acaba kayde değer ürünler varmı.Alan arkadaşlar varsa alıntı yapıp cevaap verirse sevinirim
  • otostart kampanya kodunu nereden alabiliyoruz bulamadım. 6 taksit , world ile ödedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearless_X

otostart kampanya kodunu nereden alabiliyoruz bulamadım. 6 taksit , world ile ödedim

hocam buradan nerden nasıl ödediysen oraya tıkla mailine kod olarak geliyor

http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=yapikredi
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlaxs

quote:

Orijinalden alıntı: fearless_X

otostart kampanya kodunu nereden alabiliyoruz bulamadım. 6 taksit , world ile ödedim

hocam buradan nerden nasıl ödediysen oraya tıkla mailine kod olarak geliyor

http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=yapikredi

Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: BaRoN55

Görünen oki şuan en iyi otostart kampanyası yarın yapı kredi atmden yatırıyım zaten yatıracağım vergi 50 TL sitedende 50 TL lik indirim alırsam baya ucuza gelicek.

Vergiden 50 tl indirim mi? Yahu bilmediğimiz bir kampanya mı var anlamadım.

World var maksimum var. Hangisinden yatırıyım düşünmeye başladım.
  • arkadaşlar paraf kartınızla paraf gününde, gib.gov.tr den yapılan mtv ödemelerinde anında hesabınıza % 5 + bakiye olarak yansıyor + 6 taksit ( paraf puan değil )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uludag34 -- 28 Ocak 2013; 12:39:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanrevan

quote:

Görünen oki şuan en iyi otostart kampanyası yarın yapı kredi atmden yatırıyım zaten yatıracağım vergi 50 TL sitedende 50 TL lik indirim alırsam baya ucuza gelicek.

Yanlış anladınız hocam aracımın vergisi 6 aylık 50 TL otostartta 50 tl hediye çeki veriyor onu söylemeye çalışmıştım.Aracın vergisi bedavaya gelicek yani.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaanrevan

quote:

Yanlış anladınız hocam aracımın vergisi 6 aylık 50 TL otostartta 50 tl hediye çeki veriyor onu söylemeye çalışmıştım.Aracın vergisi bedavaya gelicek yani.

Anladım hocam. İyiymiş. 50 tl vergi valla. Biz 420 tl ödüyoruz. Ya benim alacak birşey yok bu siteden bakıyorum. Araç yeni. Bakım ürünü alsan ne yapacaksın. Black Decker buldum süpürge. 80 tl ye o olabilir. 20 tl lik birşey alsam bir de bu ikisi 50 tl ye gelir.

• Teb world ile iki aracın ödemesini yaptım 45 tl world puan gelecek.Onada mazot alırız.Şuana kadar en iyi kampanya sanırım teb in.Beklediğime değdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uludag34

arkadaşlar paraf kartınızla paraf gününde, gib.gov.tr den yapılan mtv ödemelerinde anında hesabınıza % 5 + bakiye olarak yansıyor + 6 taksit ( paraf puan değil )

Emin misiniz hcm ya..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beddualar ederekten ödedim.

yol yok, olan yol paralı, park edecek yer yok, benzine onca vergi yetmiyor bir de üstüne vergi ver.
  • Bakiye indirimi puandan daha önemli bence. Puan demek ek harcama demek.
  • Arkadaslar garanti bonus ile gib ustunden odedim ama taksit secenegi cikmadi.. Nasil taksit olacak banka mi yapacak bilginiz varmi acaba..

• quote:

Orijinalden alıntı: makovad

Arkadaslar garanti bonus ile gib ustunden odedim ama taksit secenegi cikmadi.. Nasil taksit olacak banka mi yapacak bilginiz varmi acaba..

Otomatik taksitlendiriyor. Taksit istemiyorsanız bankanızla irtibata geçmeniz gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuki.67

quote:

Orijinalden alıntı: makovad

Arkadaslar garanti bonus ile gib ustunden odedim ama taksit secenegi cikmadi.. Nasil taksit olacak banka mi yapacak bilginiz varmi acaba..

Otomatik taksitlendiriyor. Taksit istemiyorsanız bankanızla irtibata geçmeniz gerekiyor.

tskler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

quote:

Orijinalden alıntı: uludag34

arkadaşlar paraf kartınızla paraf gününde, gib.gov.tr den yapılan mtv ödemelerinde anında hesabınıza % 5 + bakiye olarak yansıyor + 6 taksit ( paraf puan değil )

Emin misiniz hcm ya..?

evet hocam eminim yapmanız gereken sadece paraf gününüzü belirlemek ve o günde ödemenizi yapmak.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.