Şimdi Ara

2013 MTV Kampanyaları ve Fırsatları (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
18
Favori
71.525
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendede teb bonus yok ama internet hesabını kullanıyorum teb in burdan mtv ödeyince hesaptan taksit olmadan ozon temizlik gene bedavaya geliyor tabi nasıl iş çıkarırlar o ayrı bedava oldugu için pek ilgileneceklerini sanmam geçen sene 2. taksitte garantiden ödeyip nano boya koruma 1 senelik olanından ve ozonla temizliği yapılmıştı 300 lira vermiştim bu sene teb internetten ödeyeceğim bugün mail atmış banka Ziebart ta ozon temizliği 79 lira yerine ücretsiz diye...
  • ya bu garanti niye başka kampanya yapmıyorum ayıp yemin ederim ya yazıklar olsun sana garanti bonus:):):)
  • ykb world kaç taksit yapıyor 3 mü 6 mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

ykb world kaç taksit yapıyor 3 mü 6 mı?

Şimdi ödedim.
    Ödemeden hemen sonra 6 taksitle ödediniz diye sms geliyor.
  • teb ile ödedim.vakit olursa ozon temizligi yaptirmayi düşünüyoruz.

Yüzde 7.5 iyiymiş. Akrabalarin vergilerini de yatiralim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 29 Ocak 2013; 17:23:16 >
  • Geçen yılın vergisini ödemeyi unutmuşuz şimdi hepsini birden ödesem hepsine taksit yapıyorlarmı?
  • axess ile odeme yapanlar hem taksit hemde PİRANHA markasından

%52’ye varan indirimle kampanyaya dahil olan Piranha navigasyon sistemi, DVD oynatıcı ve tablet PC ürünleri, Piranha kampanya sayfasında Sıkça Sorulan Sorular bölümünde duyurulmaktadır.
    Piranha ürünleri için http://www.piranha.com.tr
  • Vakıfbank World Card ile ödeme yapamıyorum...Borcu görüyorum, kart bilgilerini giriyorum fakat ödeme gerçekleştirilemedi yazıyor...Banka müşteri hizmetlerini aradım fakat kendilerinde bir sorun görünmediğini söylediler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: olli

Geçen yılın vergisini ödemeyi unutmuşuz şimdi hepsini birden ödesem hepsine taksit yapıyorlarmı?

www.gib.gov.tr 'den yapılacak 6111 sayılı torba yasa kapsamındaki borç ödemeleri kampanyaya dahil değildir.

6111 haricinde ise taksit yapılıyor olması lazım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

quote:

Orijinalden alıntı: havsu

quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

akbank ödeme yaptım da taksit otamatik mi bilen varsa yazarsa acil ona göre başka bi ödeme daha yapacam

akbank taksit yapmiyor galiba.bir kac gun onceki odememde yapmadi.tek cekim.

500tlye kadar 3 500tl yukarısı 5 taksit gib.gov.tr den ödedim online işlemden taksit olmuş otamatik

444 25 25'ten düzeltilebilir belki, YKB 444 0 444 ü arayınca taksiti iptal ediyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: voxah

gib.gov.tr üzerinden tek çekim ödemek mümkün mü? Ziraat Maximum kart ile.

444 00 00'dan düzeltilebilir belki, YKB 444 0 444 ü arayınca taksiti iptal ediyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: cirkin_krall

arkadaşlar axess ile ödemeyi düşünüyorum.Yüzde 52 indirim varmış piranhada acaba kayde değer ürünler varmı.Alan arkadaşlar varsa alıntı yapıp cevaap verirse sevinirim

bugüne kadar piranhadan aldığım cihazlardan hiç memnun kalmadım; ama şanssızlık bende de olabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: uludag34

arkadaşlar paraf kartınızla paraf gününde, gib.gov.tr den yapılan mtv ödemelerinde anında hesabınıza % 5 + bakiye olarak yansıyor + 6 taksit ( paraf puan değil )

HATIRLATMA: İndirim uygulaması kapsamında seçilen özel gün içerisinde yapılan harcamalarda %5 indirim uygulanacak olup, seçilen özel günde maksimum 30 TL tutarında indirim kazanılabilir.

• vakıfbank world card ile ödeme yapabilen var mı? ben ödeme gerçekleştiremiyorum nasıl bir yol izlemeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

Paraf gununu ayarlayamadik vergiyi 20 gun gec gib sitesimden odeyebiliyomuyuz gecikmeli bide 420 tl ye 20 gun gecikkmeye nekadar ceza oderiz

20 gün ceza 3,73₺ ama taksit kampanyasından yararlanamazsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkdostun

Arkadaşlar elimde teb bonus, card finans ve işbankası maximum var hangisi avantajlı ödemek için?

tebbonus

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

bugün 2 tane aracımızın vergisini ödeyeceğim. İlk mesajda işe yara bir kampanya bulamadım varmıdır öneriniz

toplam 666₺ ya kadar vergiyi tebbonusla öde geri kalanını varsa paraf, world...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonurakar -- 29 Ocak 2013; 21:00:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

bugün 2 tane aracımızın vergisini ödeyeceğim. İlk mesajda işe yara bir kampanya bulamadım varmıdır öneriniz

toplam 666₺ ya kadar vergiyi tebbonusla öde geri kalanını world

mesajı attığım gün halk bank paraf kartla ödedik. birisi 550 diğer 470 gibi birşeydi. Bakmadım ama umarım taksiti uygulamışlardır. bir de paraf günüm yaptım 30 lirada oradan inmiş olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: befo

vakıfbank world card ile ödeme yapabilen var mı? ben ödeme gerçekleştiremiyorum nasıl bir yol izlemeliyim?

dostum sorma dün gece rezil vakıfbank worldcardla ödeme yapmaya çalıştım cebe şlfre gelmedi müşteri hizmetlerini aradım 25 dk sona ulaşabildim o ona o ona bağladı halledemediler.biraz önce maximumla ödedim başka kartın varsa onla öde kendi haline bırak o lanet bankayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

quote:

Orijinalden alıntı: befo

vakıfbank world card ile ödeme yapabilen var mı? ben ödeme gerçekleştiremiyorum nasıl bir yol izlemeliyim?

dostum sorma dün gece rezil vakıfbank worldcardla ödeme yapmaya çalıştım cebe şlfre gelmedi müşteri hizmetlerini aradım 25 dk sona ulaşabildim o ona o ona bağladı halledemediler.biraz önce maximumla ödedim başka kartın varsa onla öde kendi haline bırak o lanet bankayı.

başka kart kullanmıyorum ki...müşteri hizmetlerini arıyorum durumdan bihaberler...hata bizde değil diyorlar...

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.