Şimdi Ara

2013 MTV Kampanyaları ve Fırsatları (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
18
Favori
71.525
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Axessten 25 TL nasıl kazanıyoruz? Hiçbir bilgi yok buna ilişkin. Açıklarsanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

Axessten 25 TL nasıl kazanıyoruz? Hiçbir bilgi yok buna ilişkin. Açıklarsanız sevinirim..

arkadaş bu kampanyadan bahsetmişhttp://forum.donanimhaber.com/m_70651899/tm.htm sanırım ama kampanya koşullarında fatura ve vergi hariç diyor.Yani yararlanamazsınız bu kampanyadan bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluğbey01

quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

Axessten 25 TL nasıl kazanıyoruz? Hiçbir bilgi yok buna ilişkin. Açıklarsanız sevinirim..

arkadaş bu kampanyadan bahsetmişhttp://forum.donanimhaber.com/m_70651899/tm.htm sanırım ama kampanya koşullarında fatura ve vergi hariç diyor.Yani yararlanamazsınız bu kampanyadan bilginize.

Bugün axesse mesaj attım mtv ödemesi ve internetten alışverişle 500 TLyi tamamladım. 25 TL chippara yüklendi.

• Bu otostart.com da araç elektrikli süpürgesi 60 tl den kapıyı açtı şimdi olmuş 107 tl. Bu nasıl bir iş ya. Bu firmalar insanları aptal yerine koyuyorlar ya ona moralim bozuluyor. Ayıp ya...
  • Parafcard ile bugün ödeme yapan oldu mu? 2 ayrı Paraf ile deniyorum sürekli şöyle bir hata veriyor.
    U-status from Directory Server:https://directory.securecode.com
    Ekstra bilgi yok

Bugün Parafgünüm, indirim alayım dedim bela oldu ya başıma. Kardeşim şu kartın bir işi de sorunsuz sıkıntısız bitmez mi ya?
  • yapı kredi ve iş bankası kartları ile ödeme yapamıyorum. iş bankasında 3d secure hatası veriyor. diğerinde hata kısmında sadece - var. neden olabilir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanrevan

Bu otostart.com da araç elektrikli süpürgesi 60 tl den kapıyı açtı şimdi olmuş 107 tl. Bu nasıl bir iş ya. Bu firmalar insanları aptal yerine koyuyorlar ya ona moralim bozuluyor. Ayıp ya...

birazdan sempatizanları "ama piyasada daha ucuzu yok yeaa" gibi mesajlarla seni dövmeye gelirler...
  • Yep, 25TL bende kazandım axess'ten.
    1.147,50 Liranın 25 lirasını kurtardık bari :)
  • Ben de az önce ancak 10. denemede Asya kart ile ödeyebildim.

Bütün kartlarda aynı hatayı veriyor anlaşılan. Genelde son gün bu hatayı verirdi ama bu sefer erken başlamış. Ödemeyenler biran evvel ödesin de kurtulsun bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Yep, 25TL bende kazandım axess'ten.
    1.147,50 Liranın 25 lirasını kurtardık bari :)

vergi dahil miydi ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar az önce internet şubesinden bonusla 413.50 tl ödedim. taksit falan seçeneği çıkmadı. sonra detaylara baktım kartın, orda da herhangi bir taksit ibaresi falan yok sadece 413 tl vergi ödemesi görünüyor. sonradan mı taksitlendrilecek acaba.
  • Defalarca deneme sonunda, sürekli hata almaktan bıktığım bir anda, son bir deneme daha yaptım ve bu sefer oldu. Paraf ile 6 taksitte ödedim, %5 de indirimimi aldım.
  • YKB world ile yatıramadım axessle sonunda başardım, ama o da 3 taksit yapıyomuş :(

• Aynen sistem sanırım çok yoğun, tekrar tekrar deneyin eninde sonunda gülen siz olacaksınız :)
  • ARAÇ BULUNAMADI DİYOR

BÖYLE BİR HATAYLA KARŞILAŞAN VAR MI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 30 Ocak 2013; 16:36:43 >
  • sistem saçmalamaya devam ediyor..
  • arkadaşlar parafla ödersem 400 tl yi, ilk eksterede 100 tl lik indirim yapar mı? Böyle olması için tek çekim mi yapmak gerekiyor.
  • bugün otostart bakım kampanyasından faydalanmak için izmirde otolab bosch car service e gittim
    otostarttan 174 tl lik bakımı 124 tl ye almıştım

ancak servis görevlisi otostartın aracıma uygun olan yağı göndermediğini aracımın motoruna uygun olan 5w/30 shell helix ultra yağ kullanılması gerektiğini bunun içinde 45 tl ( 4.5 litre yağ alıyor araç litresine 10 tl ) fark ödemem gerektiğini söyledi bende bu şekilde yaptırdım o anda internet bağlantım yok idi akşam ototstartı aradım oradaki müşteri hizmetlerindeki görevlide biz zaten paket göndermiyoruz servisin elinde zaten bu parçalar mevcut onlar uygun olan yağı kullanıyorlar dedi sorun için servis ile görüşüp dönüş yapacağını söyledi bakalım sorunun çözümlenmesini bekliyorum
  • gece yarısı deneyeceğim.
  • Cardfinans sahipleriwww.vergikolay.com dan ödeme yapabilirler. site çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.