Şimdi Ara

2013 MTV Kampanyaları ve Fırsatları (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
18
Favori
71.525
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önceki dönemki borçları yapı krediyle taksitli ödeyebilir muyuz acaba deneyen bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otostart kampanyasında Yapıkredi atmden mtv ödemesi yapılmıyor atmde yatıracak bir menü yok world kredi kartımda yok kaçırdık galiba kampanyayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRoN55

Otostart kampanyasında Yapıkredi atmden mtv ödemesi yapılmıyor atmde yatıracak bir menü yok world kredi kartımda yok kaçırdık galiba kampanyayı

Bunun için GIB den de yapsan olmuyor mu? Ben oluyor diye biliyorum. Normal GIB den ödedikten sonra mesaj falan geliyor diyor arkadaşlar. Ben de yatıracağım yarın. Son gün zaten... Gerçi bir anlamı yok OTOSTART zaten fiyatları bindirmiş kullanmayı da düşünmüyorum ben. Taliplisi çıkarsa uygun fiyata verebilirim isteyen arkadaşa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanrevan

quote:

Otostart kampanyasında Yapıkredi atmden mtv ödemesi yapılmıyor atmde yatıracak bir menü yok world kredi kartımda yok kaçırdık galiba kampanyayı

Bunun için GIB den de yapsan olmuyor mu? Ben oluyor diye biliyorum. Normal GIB den ödedikten sonra mesaj falan geliyor diyor arkadaşlar. Ben de yatıracağım yarın. Son gün zaten... Gerçi bir anlamı yok OTOSTART zaten fiyatları bindirmiş kullanmayı da düşünmüyorum ben. Taliplisi çıkarsa uygun fiyata verebilirim isteyen arkadaşa...

World kartım olmadığı için atm'den ödemek istiyorum ama atmde ödeme için menü yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaanrevan

quote:

World kartım olmadığı için atm'den ödemek istiyorum ama atmde ödeme için menü yok.

aa pardon ben kartla ödeyeceksiniz sandım.

• Bu otostart nasıl bir site yahu. Aradığın bulunmuyor. Parçacı gibi bir şey bu. Bakım ürünleri vs. Jant arıyorsun ürünlerin ne resmi var ne açıklaması var. Marka yazmış koymuş. Bunlar nasıl satış yapıyor ki ben anlamadım. Bunların sistemi nasıl işliyor çok merak ettim. World gibi bir kart banka bunlarla kampanya yapıyor, kampanya yapmadan önce bi gir bak siteye ne dir ne değildir incele. Çok baştan sağma bir site. Lastik var bir tek. Bir de bakım ürünleri.
  • Bonus ile gib.gov.tr den ödeme yaptım galiba taksit yapmayacak internet şubesi yazıyormuş sonradan gördüm.
  • Arkadaşlar parafcard da paraf gününü belirlerken içinde bulunduğumuz günü seçebiliyor muyuz? Yani bugün için (ayın 30u) sms atsam geçerli olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Bonus ile gib.gov.tr den ödeme yaptım galiba taksit yapmayacak internet şubesi yazıyormuş sonradan gördüm.

Ben 28 inde odedim dun de bankami aradim 6 taksit yapmis.. Bonuskart ile GİB ustunden odedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makovad -- 30 Ocak 2013; 8:36:41 >
  • arkadaşlar malum yarın son gün sizce hangi kartla ödiyeyim olan kartlar şunlar:

garanti gs bonus
    axess
    card finasn gold
    hsbc pegasus
  • Maximum ve Bonus için son dakika kampanyaları olabilir diye bekledim ancak herhangi bir gelişme olmadı. Ödedim kurtuldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Arkadaşlar parafcard da paraf gününü belirlerken içinde bulunduğumuz günü seçebiliyor muyuz? Yani bugün için (ayın 30u) sms atsam geçerli olur mu?

kardeş 31 i yap,yarın için, yarın öde. 31 çekmeyen aylar için , o ayın son günü geçerli.ama bu ay 31 çektigi icin yarın bunu degerlendirebilirsin. Ben ayın 25 i yaptim 2 gün öncesinden. Ödedim , %5 indirim yapti ekstrede ertesi gün. Yani hala bu şansın sürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cirkin_krall

arkadaşlar malum yarın son gün sizce hangi kartla ödiyeyim olan kartlar şunlar:

garanti gs bonus
    axess
    card finasn gold
    hsbc pegasus

axess 25 tl axess para kazanavbilrisin
  • quote:

Arkadaşlar parafcard da paraf gününü belirlerken içinde bulunduğumuz günü seçebiliyor muyuz? Yani bugün için (ayın 30u) sms atsam geçerli olur mu?

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.
  • teb bonus %7.5 veriyor.6 taksit
  • arkadaslar aracimin ilk taksidi gozukmuyor. 2. taksidi gozukuyor ama 1. taksidi yok.

kimse odemesi adim gibi eminim. bu sikintidin sebebi ne olabilir? nasil cozecegiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sedkorn

quote:

o arkadaşa cevap verdim,göremediniz sanırım

kardeş 31 i yap,yarın için, yarın öde. 31 çekmeyen aylar için , o ayın son günü geçerli.ama bu ay 31 çektigi icin yarın bunu degerlendirebilirsin. Ben ayın 25 i yaptim 2 gün öncesinden. Ödedim , %5 indirim yapti ekstrede ertesi gün. Yani hala bu şansın sürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan_mersin

quote:

quote:

Cevap için teşekkürler. Benim 6 aylık vergi 180 TL yani %5 indirim 9 TL yapıyor, pek değmez. Ben asıl bu konuyu şunun için merak ediyorum. Misal Cep telefonu alıcam, bazen kampanyalar anlık günlük oluyor. O gün içinde mesaj atıp paraf günüm olarak belirleyip 1-2 saat sonra da alışverişi yaparsam bundan faydalanabilirmiyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Okan_mersin

quote:

quote:

Cevap için teşekkürler. Benim 6 aylık vergi 180 TL yani %5 indirim 9 TL yapıyor, pek değmez. Ben asıl bu konuyu şunun için merak ediyorum. Misal Cep telefonu alıcam, bazen kampanyalar anlık günlük oluyor. O gün içinde mesaj atıp paraf günüm olarak belirleyip 1-2 saat sonra da alışverişi yaparsam bundan faydalanabilirmiyim.

Anladım. Kampanya şartlarında aynı gün belirleyemezsiniz diye bir kural görmedim.

http://www.parafcard.com.tr/ParafiTaniyin_ParafliGunum.aspx

Ama yine de işinizi garantiye almak için bir m.h. ye danışın.

• quote:

Orijinalden alıntı: cinman

quote:

Orijinalden alıntı: cirkin_krall

arkadaşlar malum yarın son gün sizce hangi kartla ödiyeyim olan kartlar şunlar:

garanti gs bonus
    axess
    card finasn gold
    hsbc pegasus

axess 25 tl axess para kazanavbilrisin

eyw kardeşim sağol
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.