Şimdi Ara

2013 MTV Kampanyaları ve Fırsatları (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
18
Favori
71.525
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maximum ile ödedim, navigasyon cihazı ihtiyacımda vardı, kartımın ilk 6 hanesini navking.com a girip indirimlere baktım seçtiğim cihaz %40 indirimli olduğu halde gittigidiyorda aynı cihaz kargo dahil daha uygun fiyataydı. İndirim yapıyoruz deyip fiyatları iyice şişirmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdasgun

arkadaşlar parafla ödersem 400 tl yi, ilk eksterede 100 tl lik indirim yapar mı? Böyle olması için tek çekim mi yapmak gerekiyor.

indirim alamazsın tek çekim olması lazım 6 taksite böleceği için ilk taksitin %25 indirimli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal_.1987

quote:

arkadaşlar parafla ödersem 400 tl yi, ilk eksterede 100 tl lik indirim yapar mı? Böyle olması için tek çekim mi yapmak gerekiyor.

indirim alamazsın tek çekim olması lazım 6 taksite böleceği için ilk taksitin %25 indirimli olur.

anladım teşekkürler...
  • quote:

quote:

Hocam dün 70 tl olan süpürge bugün 107 tl ye çıktı Otostartta. Bir gün önce bana en uygun ürünün bu olduğunu yazmıştım foruma, herifler girip okudular herhalde, sonra fiyatı şişirdiler.

Heyyy.. Otostart görevlileri paspası da düşünüyordum, ona bi şişirme yapın geç kalmayın. 25 tl lik paspası 50 tl yapın bak o düzeltilmemiş henüz :)

• Arkadaşlar mtv ödemesini akbank ile yapıp piranha' dan ürün almıcak arkadaşlar kampanya kodunu eğer kullanmak isteyen arkadaşlara vermek isterlerse ben talibim. Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkayla

Arkadaşlar mtv ödemesini akbank ile yapıp piranha' dan ürün almıcak arkadaşlar kampanya kodunu eğer kullanmak isteyen arkadaşlara vermek isterlerse ben talibim. Şimdiden teşekkür ederim.

Az sonra ödeme yapacağım; kod falan gelirse vereyim sana arkadaşım

Edit: Saat 22:00 'da kapanıyormuş; yarına kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi1907 -- 30 Ocak 2013; 23:31:23 >
  • ben axess ile ödedim ama kod falan gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpkoca

quote:

Orijinalden alıntı: Uluğbey01

quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

Axessten 25 TL nasıl kazanıyoruz? Hiçbir bilgi yok buna ilişkin. Açıklarsanız sevinirim..

arkadaş bu kampanyadan bahsetmişhttp://forum.donanimhaber.com/m_70651899/tm.htm sanırım ama kampanya koşullarında fatura ve vergi hariç diyor.Yani yararlanamazsınız bu kampanyadan bilginize.

Bugün axesse mesaj attım mtv ödemesi ve internetten alışverişle 500 TLyi tamamladım. 25 TL chippara yüklendi.

vay sahtekarlar bende kabul etmezler diye teb le yatırdım,vergi hariç diyor çünkü ters köşe yaptılar.Bende o yüzden teb world ile yatırdım neyse oda %7.5 puan verdi.Güle güle harcayın puanınızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufradirisi01 -- 31 Ocak 2013; 0:00:13 >

• şu anda banka sistemlerinden dolayı ödetmiyor. yanlış değilim değil mi ?
  • iki ayrı world kullanarak biride arkadaşın aracı toplamda 100 tl'lik hediye çeki kazandım ilk çekle peugeot 207 aracıma bosch fren diski 2.ci çeklede yine aynı araca bosch fren balatası , trw rotil , birde bosch hava filtresi aldım toplamda 96 tl'ye mal oldu süper fiyat bana gore ancak ornek veriyorum fren diski kargosu filan 107 tl tuttu hediye çekini düsünce 47 tl olarak odedim itiraz etmedim gerçl yani lafın kısası acaaaayip derecede kar etmis bulunmaktayım

• Piranha için kod isteyene yarın verebilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

anladım teşekkürler...

Müşteri hizmetlerini arayıp taksidi iptal edip tek çekim haline çeviremiyor muyuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • otostart fiyat yükselttiği için vazgeçtim, garantiden 310 TL ödedim...
  • Arkadaslar otostart ceki kodu olan varsa eger kullanmayacaksa ben alabilirim.. Bazi ihtiyaclarim vardi.. Yardimci olana simdiden tesekkurler

• BENDE SON ANA KADAR BEKLEDİM ACABA İYİ BİR KAMPANYA GELİR Mİ DİYE AMA GELMEDİ
    BONUSLA 6 TAKSİTLE ÖDEDİM
  • 520 TL'yi öderken içim cayır cayır yandı. Otostart yalan oldu, o sebeple uğraşmadan finans ile ödedim

• quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

quote:

quote:

quote:

anladım teşekkürler...

Müşteri hizmetlerini arayıp taksidi iptal edip tek çekim haline çeviremiyor muyuz?

Oluyo galiba öyle.

Neyse ben HSBC sanal kartımla 6 taksit yaparak ödedim.

• Yaklaşık yarım saattir gib.gov.tr den ödeme yapmaya çalışıyorum olmuyor. "KREDİ KARTI İLE ÖDE" butonuna basınca öölece kalıyor. Yoğunluk var galiba? Peki Halkbank internet şubesinden yapsam yine 6 taksit olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedkorn

Yaklaşık yarım saattir gib.gov.tr den ödeme yapmaya çalışıyorum olmuyor. "KREDİ KARTI İLE ÖDE" butonuna basınca öölece kalıyor. Yoğunluk var galiba? Peki Halkbank internet şubesinden yapsam yine 6 taksit olur mu?

İnternet Explorer ile olmuyordu Firefox ile oldu. PDF yi de kaydettim ödendi makbuzunu. Yanlız hemen tekrar sorgulayım bakalım dedim ama hala 1. ve 2. taksidi gösteriyor normal mi?
  • quote:

quote:

Yaklaşık yarım saattir gib.gov.tr den ödeme yapmaya çalışıyorum olmuyor. "KREDİ KARTI İLE ÖDE" butonuna basınca öölece kalıyor. Yoğunluk var galiba? Peki Halkbank internet şubesinden yapsam yine 6 taksit olur mu?

İnternet Explorer ile olmuyordu Firefox ile oldu. PDF yi de kaydettim ödendi makbuzunu. Yanlız hemen tekrar sorgulayım bakalım dedim ama hala 1. ve 2. taksidi gösteriyor normal mi?

10-15 dakika sonra düzeliyor ve 1. taksit ödenmiş gözüküyor. Sorun yok yani merak etmeyin..
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.