Şimdi Ara

2013 MTV Kampanyaları ve Fırsatları (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
18
Favori
71.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WORD kartla ödedim otostarttan 50 tl indirim aldım 11 tl de puanım otostartkart puanım vardı. aşağıdakilerin hepsi 33,45 e aldım, çok faydalandım.

1 x Fram markalı Hava Filtresi 10.54 TL 10.54 TL
    1 x Gates markalı Kanallı V Kayışı 12.18 TL 12.18 TL
    1 x Bosch markalı Yağ Filtresi 8.62 TL 8.62 TL
    1 x Trw markalı Fren Balatası Ön 69.40 TL 69.40 TL
    Teslimat Ücreti (Kargo/Kurye vs.) 4.25 TL
    33.45 TL Kredi kartı ile tek çekim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkcemre29 -- 30 Ocak 2013; 11:18:32 >
  • garantiden ödedim şimdi taksit maksit yazmıyordu bakalım ne olacak sonumuz:):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: caylak_üye

garantiden ödedim şimdi taksit maksit yazmıyordu bakalım ne olacak sonumuz:):)

bende şimdi worldcard ile gib.gov.tr den ödedim ama taksit yapmadı 310 lira cuk oturdu:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Bonus ile gib.gov.tr den ödeme yaptım galiba taksit yapmayacak internet şubesi yazıyormuş sonradan gördüm.

gerçekten yapmayacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: oBLoOd

quote:

Bonus ile gib.gov.tr den ödeme yaptım galiba taksit yapmayacak internet şubesi yazıyormuş sonradan gördüm.

gerçekten yapmayacak mı

aslında gib gov.tr dende olur yazıyordu ama taksit falan çıkmadı belki tarayıcı ile alaklaıdır ben chromedan ödedim
  • paraf ile ödeyenler acaba sizde gib.gov.tr den öderken taksit ekranı açılıyor mu yoksa sonradan banka kendi mi taksitlendiriyor? teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyni -- 31 Ocak 2013; 11:38:03 >
  • world ile ödeme yaptım ama otostarttan indirim kodunumu bir türlü alamadım ilk 6 hane ve son 4 hane hatalı filan diyor. Ben den başka biri bu hatayı aldımı acaba kampanya sınırımı vardı.
  • quote:

quote:

gerçekten yapmayacak mı

PEŞİN ÇEKİM YAPMIŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR AMA BİLDİĞİM KADARIYLA TAKSİT YAPIYOR SONRADAN ...
  • 2 senedir TEB den ödeme yapamıyordum,bu senede ödeme yapamadım. Her seferinde TEB i arardım bu seferde aradım 20 dakika görüşmem sonucu, kartımın neden olur vermediğini anlayamadım, bankada anlamış değil. İnternetten canlı yardım dedikleri mesajlaşma sistemi ile görüştüm o da bana telefonla arayın vs. diler döktü. Birden aklıma geldi sorayım dedim.Ben fortisden gelen müşteriyim onun bir etkisi olurmu dedim evet ondandır dedi. Kartını değiştirmen gerekiyor dedi. Sonuç TEB müşterilerine gerekli ilgiyi göstermiyor bende YKB ile ödedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan4226

quote:

quote:

gerçekten yapmayacak mı

PEŞİN ÇEKİM YAPMIŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR AMA BİLDİĞİM KADARIYLA TAKSİT YAPIYOR SONRADAN ...

teşekkürler , umarım taksit yapmıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: adem_2c

world ile ödeme yaptım ama otostarttan indirim kodunumu bir türlü alamadım ilk 6 hane ve son 4 hane hatalı filan diyor. Ben den başka biri bu hatayı aldımı acaba kampanya sınırımı vardı.

çek almak için ödeme yaptığınız kredi kartını numarasının bir kısmını istiyor ben girdim hemen çeki tanımladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdemir

2 senedir TEB den ödeme yapamıyordum,bu senede ödeme yapamadım. Her seferinde TEB i arardım bu seferde aradım 20 dakika görüşmem sonucu, kartımın neden olur vermediğini anlayamadım, bankada anlamış değil. İnternetten canlı yardım dedikleri mesajlaşma sistemi ile görüştüm o da bana telefonla arayın vs. diler döktü. Birden aklıma geldi sorayım dedim.Ben fortisden gelen müşteriyim onun bir etkisi olurmu dedim evet ondandır dedi. Kartını değiştirmen gerekiyor dedi. Sonuç TEB müşterilerine gerekli ilgiyi göstermiyor bende YKB ile ödedim.

taksit yaptımı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: bright15

quote:

Orijinalden alıntı: caylak_üye

garantiden ödedim şimdi taksit maksit yazmıyordu bakalım ne olacak sonumuz:):)

bende şimdi worldcard ile gib.gov.tr den ödedim ama taksit yapmadı 310 lira cuk oturdu:)

bende 310 ödedim valla kardeşim inşallah taksit yaparlar yoksa comolokko:):)
  • arkadaşlar otostart.com'dan lastik için geçerli iki tane indirim kodum var 50 tl'den 100TL toplamda başka hesaplarda kullanılır mı bilmiyorum örnek vermek gerekirse 2 lastiğe ihtiyacı olan arkadaş varsa iki ayrı hesaptan tek tek alıp avantaj sağlayabilir pm atmanız yeterlidir.
  • Tekrar tekrar yazıyorum kusura bakmayın. PIRANHA - AKBANK

Akbank üzerinden mtv ödemesini yapan arkadaşlar.
    Eğer Piranha ürünlerinden herhangi birini almak için kampanya kodunuzu kullanmayacaksanız ve vereceğiniz birileri yoksa ben şiddetle rica ediyorum.
    İki arkadaşımızdan haber bekliyorum ama yinede yazayım dedim. Şimdiden teşekkür ederim.

Ayrıca navkig navigasyon ürünlerinden almak isteyen olursa kampanya kodu için pm atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkayla

Tekrar tekrar yazıyorum kusura bakmayın. PIRANHA - AKBANK

Eğer Piranha ürünlerinden herhangi birini almak için kampanya kodunuzu kullanmayacaksanız ve vereceğiniz birileri yoksa ben şiddetle rica ediyorum.
    İki arkadaşımızdan haber bekliyorum ama yinede yazayım dedim. Şimdiden teşekkür ederim.

Ayrıca navkig navigasyon ürünlerinden almak isteyen olursa kampanya kodu için pm atabilir.

Ben ödeme yapmaya çalışıyorum ama yoğunluktan galiba hata veriyor.Yapınca pm atarım.
  • Anlaşmalı bankaların kredi kartı ile 02:00-22:00 saatleri arasında borçlarınızı ödeyebilirsiniz.

kredi kartı ile sabahtan beri ödeyememin sebebi bu olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joong

quote:

Orijinalden alıntı: ilkayla

Tekrar tekrar yazıyorum kusura bakmayın. PIRANHA - AKBANK

Ben ödeme yapmaya çalışıyorum ama yoğunluktan galiba hata veriyor.Yapınca pm atarım.

Sağolasın arkadaşım.
  • Ödeme yapamayan arkadaşlar farklı tarayıcıları deneyin belki olumlu olur. Mesajlar içerisinde farklı tarayıcıda ödediğini söyleyen birine rastlamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedkorn

quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Arkadaşlar parafcard da paraf gününü belirlerken içinde bulunduğumuz günü seçebiliyor muyuz? Yani bugün için (ayın 30u) sms atsam geçerli olur mu?

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.

AXESS ile 25 tl nasıl kazanılıyor bilgi verebilirmisiniz ödeme yapacağım 4 araba ödeyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.