Şimdi Ara

2013 MTV Kampanyaları ve Fırsatları (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
18
Favori
71.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an sorunsuz ykredi word ile sorunsuz yaptım ödemeyi. Chrome ile
  • 2 TANE ARACIMIN mtv sini world ile ödedim... her turlu sifre sayfası acılıyor sıkıntı yok..
    yanlız 2. aracın bilgilerini gorebilmem icin yaklasık 10 kere denemeye ve sistemin sacmalamasına ragmen 11. seferde sorunsuz girdim.
    bilginize....
  • Ben de sonunda ödeyebildim axess ile. 500TL ye başka alışverişlerle tamamlayınca son dakika kampanyasından da 25TL geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • World ile ödedim ama otostartta işime yarayacak şöyle güzel ve uygun bir ürün bulamadım.Sadece iç/dış sıcaklık gösteren termometre var 21 küsur onun için kalkıp 100 liralık bişey almam lazım.Var mı önerisi olan ???
    (http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=aksesuar&referer=&oneri=&urunid=46132&urunbasligi=MINI-METEOROLOJI-ISTASYONU-02602003-TRIMAX )

• quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Gelirler.gov.tr denödeme yapan arkadaşlara bir sorum var.

Az önce ödeme yaptım. Makbuzu da verdi. Ancak ödeme yapmamış olarak görünüyor. Karttan parayı çekmiş. 2 saat oldu hala tekrar ödemeye açık. Bankaların internet şubesinden de bakıyorum ödenebilir durumda. Aynı durumda olan var mı?

Bende de aynı. Ertesi gün yansıyordu galiba.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elk-elektronik8606 -- 31 Ocak 2013; 17:00:35 >
  • daha ödeyemedim bu geceye kadar süremiz var dimi
  • teb world puanları ne zaman yükleyecek bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

World ile ödedim ama otostartta işime yarayacak şöyle güzel ve uygun bir ürün bulamadım.Sadece iç/dış sıcaklık gösteren termometre var 21 küsur onun için kalkıp 100 liralık bişey almam lazım.Var mı önerisi olan ???
    (http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=aksesuar&referer=&oneri=&urunid=46132&urunbasligi=MINI-METEOROLOJI-ISTASYONU-02602003-TRIMAX )

Kardeş bende bişiler alıcam. ORtaklaşa bişiler alsak? Nasıl olur?

Paspas felan? bu kampanya tam nasıl oluyor şindi ?

• Olur bana uyar.En az 100 liralık alışveriş yaparsan 50 lira indirim yapıyorlar.Ama ikimiz ayrı kuponlarla 100 lira indirim alabiliriz.Ne alacaz onu kararlaştırmak lazım.Hangi şehir dostum ?
  • Otostart' tan ne alayım diye düşünenlere taVsiyemdir:

http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=aksesuar&referer=&oneri=&urunid=46256&urunbasligi=USB-CIKISLI-3-LU-CAKMAK-COKLAYICI-WF0096-TRIMAX

Aynısını ebay den yaklaşık aynı fiyata geçen yıl satın almıştım. İşe yarıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mobilden geriye dönük mesajlara bakmak zor oluyor!

Akbank'a taksit var mı arkadaşlar?

• gib.gov.tr de saat 22:00"a kadar odeme yapabiliyormusuz yok mu baska bir yolu gun gecmeden odeyebileceğimiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukisa

gib.gov.tr de saat 22:00"a kadar odeme yapabiliyormusuz yok mu baska bir yolu gun gecmeden odeyebileceğimiz?

devlet dairesi işte. mesai bitti mi internet sitesi bile olsa kapanıyor.
  • Ne saçma iş bu böyle....

Öğle vakti yatırmaya kalktım sorun çıktı. Akşam yatırırım dedim şimdi de 02:00-22:00 arası ödeme kabul ediyor!!!!

Böyle bir mantık var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanrevan

Bu otostart.com da araç elektrikli süpürgesi 60 tl den kapıyı açtı şimdi olmuş 107 tl. Bu nasıl bir iş ya. Bu firmalar insanları aptal yerine koyuyorlar ya ona moralim bozuluyor. Ayıp ya...

Ne süpürgeymiş arkadaş, altın olsa bundan daha az yükselir. 121 tl olmuş şimdide. Taktım ben süpürgeye. Olmaz böyle bir saçmalık. 60 tl den 107 sonra 121 tl oldu ya...
  • selamlar herkese.dün ödemeyi yapamadım.bugün baktığımda 1 tl fazla ödeme görünüyor.sorum aslında şu,geciktirmeme rağmen taksit veya kampanyalardan yararlanabiliyor muyum?bir de hergün için 1 tl artacak mı bu :) teşekkürler şimdiden.
  • quote:

quote:

Bu otostart.com da araç elektrikli süpürgesi 60 tl den kapıyı açtı şimdi olmuş 107 tl. Bu nasıl bir iş ya. Bu firmalar insanları aptal yerine koyuyorlar ya ona moralim bozuluyor. Ayıp ya...

Ne süpürgeymiş arkadaş, altın olsa bundan daha az yükselir. 121 tl olmuş şimdide. Taktım ben süpürgeye. Olmaz böyle bir saçmalık. 60 tl den 107 sonra 121 tl oldu ya...

123,63 TL olmuş dolara göre hesaplıyolar desem dolar 2 katına çıktıda bizimmi haberimiz yok uyanıklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatlaxs -- 1 Şubat 2013; 13:51:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Olur bana uyar.En az 100 liralık alışveriş yaparsan 50 lira indirim yapıyorlar.Ama ikimiz ayrı kuponlarla 100 lira indirim alabiliriz.Ne alacaz onu kararlaştırmak lazım.Hangi şehir dostum ?

Ankara kardeş benimkisi.

Şimdi 100 liralık bişi alırsak 50 lira mı ödeyecez?

Yani benim paspasa felan ihtiyacım varda, evden iyice bakar sana msj atarım. Sende alırsın felan işte?

kargoyu bana gönderirsin veya kendıne alırsın, ne biliyim ayarlarız işte... Yani sanada uygunsa ?

• Bonus ile gib.gov.tr den yaptığım ödeme 6 taksite bölünmüş ilgilenenlere duyurulur. Ama pirelli kampanyası için internet şubesinden ödeme yapmanız gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.