Şimdi Ara

2013 MTV Kampanyaları ve Fırsatları (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
18
Favori
71.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chatlaxs

quote:

Orijinalden alıntı: kaanrevan

quote:

Orijinalden alıntı: kaanrevan

Bu otostart.com da araç elektrikli süpürgesi 60 tl den kapıyı açtı şimdi olmuş 107 tl. Bu nasıl bir iş ya. Bu firmalar insanları aptal yerine koyuyorlar ya ona moralim bozuluyor. Ayıp ya...

Ne süpürgeymiş arkadaş, altın olsa bundan daha az yükselir. 121 tl olmuş şimdide. Taktım ben süpürgeye. Olmaz böyle bir saçmalık. 60 tl den 107 sonra 121 tl oldu ya...

123,63 TL olmuş dolara göre hesaplıyolar desem dolar 2 katına çıktıda bizimmi haberimiz yok uyanıklar

Yapma ya olmuş mu o kadar. Abi sene sonuna kadar 500 tl falan olur. Takipçisiyim ben süpürgenin. Kampanya bitince hemen 60 tl ye düşer ben de onlara bir mesaj atarım ki sorma. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Ne saçma iş bu böyle....

Öğle vakti yatırmaya kalktım sorun çıktı. Akşam yatırırım dedim şimdi de 02:00-22:00 arası ödeme kabul ediyor!!!!

Böyle bir mantık var mı?

Devlette hata var da sizde hiç yok mu? Niye son güne bırakıyorsunuz ki?
  • Arkadaşlar ben Axess kartım ile ödemiştim vergimi. Bu Piranha sitesinden indirim hakkım var fakat ihtiyacım yok kullanmayacam.
    İhtiyacı olan varsa bana ulaşsın indirim kodunu vereiym istediği ürünü alsın.

Kampanya fiyatlarını merak edenler varsa buradan görebilirsiniz:https://www.box.net/shared/3kvkmup667hlgnwmy2vk
  • Arkadaslar vergiyi word kart ile odeyip otostart indirimi alip kullanmayan arkadas varsa ben kullanabilirim arkadaslar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEB bonusları yüklenen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atesoku

TEB bonusları yüklenen var mı?

az önce mesaj geldi.

• Arkadaslar vergiyi word kart ile odeyip otostart
    indirimi alip kullanmayan arkadas varsa ben
    kullanabilirim arkadaslar..

Arkadaslar para talep etmeden yardimci olacak varmi acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makovad -- 12 Şubat 2013; 17:57:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

http://www.tebbonus.com/tr-TR/Kazancli-Alisveris/kampanyalar/Pages/TEB-Bonus-Cardla-Motorlu-Tasitlar-Vergisini-Erken-ode-Firsati-Yakala.aspx

TEB Bonus Card’la Motorlu Taşıtlar Vergisi'ne Tam 6 Taksit Fırsatı!

31 Ocak 2013 tarihine kadarwww.gib.gov.tr adersinden yapacağınız Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinize tam 6 taksit fırsatı sizi bekliyor.

Motorlu Taşıtlar Vergisini TEB Bonus Card ile ödeyen müşterilerimiz ayrıca Ziebart'tan 79 TL
    değerindeki Ozon Temizliği'ni ücretsiz olarak yaptırabiliyor. En çok satılan ürün olan araç camları
    film kaplamasında %20 indirim kazanıyor.
    24 - 31 Ocak 2013 arasındaki ödemelere %7,5 bonus verilecektir.
    Maksimum kazanılacak Bonus 50 TL'dir.
    Bonuslar 12 Şubat 2013'te yüklenecek olup kullanılmayan bonuslar 26 Şubat 2013'te geri alınacaktır.

Kampanya Detayları:

Ticari kartlar taksit kampanyasına dahil olup, %7,5 Bonus kampanyasına dahil değildir.
    Ziebart kampanyasından faydalanmak isteyen müşterilerimiz dekontlarını ibraz ederek hizmet alabilirler.

VERGİSİNİ 24-31 OCAK ARASI TEB BONUS KREDİ KARTIYLA ÖDEYENLER! 26 ŞUBAT'TA GERİ ALINACAK %7.5 BONUSUNUZU KULLANMAYI UNUTMAYIN!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Otostart indirim kuponumu kullanmayacağım... ihtiyacı olan varsa pm atsın.

Edit: indirim kodu ilk isteyen -Yamur Adam - nickli arkadaşa gönderilmiştir.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casper333 -- 19 Şubat 2013; 22:07:42 >
  • Arkadaşlar ben 3 tane aracın vergisini world kart ile yatırdım. toplamda 400-500 tl arası bi mebla ödedim. nedir bu otostart konusu? yardımcı olabilecek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitroture

Arkadaşlar ben 3 tane aracın vergisini world kart ile yatırdım. toplamda 400-500 tl arası bi mebla ödedim. nedir bu otostart konusu? yardımcı olabilecek var mı ?

otostart.com dan alışveriş yaparken indirim sağlanıyor. world yada otostart sitelerinde açıklama mevcut ama pek bir beklentiniz olmasın. ürün çeşidi pek yok olanlarda piyasaya göre biraz yüksek gibi.
  • Bende de iki tane indirim kuponu var otostarttan. Yağ falan alayım dedim ama piyasadan yaklaşık % 20 daha pahalı gibi ne dersiniz arkadaşlar? Fiyat olarak uygun bir şey var mıdır?
  • evet varsa bende otostrat kodunu kullanmayacak olan varsa rica edebilirmiyim?
    Saygılar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

evet varsa bende otostrat kodunu kullanmayacak olan varsa rica edebilirmiyim?
    Saygılar....

276CG otostart indirim kodu
  • otostart.com indirim kuponumu kullanmayacağım ilk PM atana vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunresitz

quote:

Saygılar....

Teşekkür ederim fakat geçersiz indirim kodu yazıyor.
    Keşke PM atsaydınız,
    başka bir uyanık kaptı galiba
    Not: Ban'lar size değil uyanıklık yapan arkadaşa

• quote:

quote:

quote:

Saygılar....

Keşke PM atsaydınız,

Bende denedım fakayt kullanılmış dedi. Anlamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafakumbar

otostart.com indirim kuponumu kullanmayacağım ilk PM atana vereceğim.

cancantürk 'e PM ile verilmiştir.
  • quote:

quote:

quote:

Saygılar....

Keşke PM atsaydınız,

Bir kod da size gönderdim.

• otostart.com indirim kuponumu kullanmayacağım. İlk PM atana göndereceğim.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.