Şimdi Ara

2013 MTV Kampanyaları ve Fırsatları (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
18
Favori
71.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilkayla

Tekrar tekrar yazıyorum kusura bakmayın. PIRANHA - AKBANK

Akbank üzerinden mtv ödemesini yapan arkadaşlar.
    Eğer Piranha ürünlerinden herhangi birini almak için kampanya kodunuzu kullanmayacaksanız ve vereceğiniz birileri yoksa ben şiddetle rica ediyorum.
    İki arkadaşımızdan haber bekliyorum ama yinede yazayım dedim. Şimdiden teşekkür ederim.

Ayrıca navkig navigasyon ürünlerinden almak isteyen olursa kampanya kodu için pm atabilir.

kampanya kodunu gönderecem ama göndermeden deneyeyim dedim, geçersiz dedi.
    akbankın sitesinden yatırınca araç plakası
    gib.gov.trden yatırınca kredi kartı son 6 rakamını girmek gerekiyor
    ben gibden yatırdım, ama son 6 haneyi girince geçersiz dedi
    plakayı denedim, onda da geçersiz dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: anvil

quote:

Eğer Piranha ürünlerinden herhangi birini almak için kampanya kodunuzu kullanmayacaksanız ve vereceğiniz birileri yoksa ben şiddetle rica ediyorum.
    İki arkadaşımızdan haber bekliyorum ama yinede yazayım dedim. Şimdiden teşekkür ederim.

Ayrıca navkig navigasyon ürünlerinden almak isteyen olursa kampanya kodu için pm atabilir.

Belki belli bir süre sonra düşüyordur sisteme yinede teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Ödeme yaptıktan 1 gün sonra denemelisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ödeme yapamayan arkadaşlar farklı tarayıcıları deneyin belki olumlu olur. Mesajlar içerisinde farklı tarayıcıda ödediğini söyleyen birine rastlamıştım.

Chrome'dan saatlerce denedim safari de ilk denemede oldu..da taksit görünmüyor bu sefer
  • vakıfbankta taksit ekranı çıkmıyor
  • ayın 28inde ödemiştim, 24 saat sonra düşüyor diyordu
  • quote:

ayın 28inde ödemiştim, 24 saat sonra düşüyor diyordu

Bende işbankası ile ödedim.Kredi kartı no ilk 6 hanesini boşluk bırakmadan girdiğimde kampanyaları görebiliyorum.

Akbankta son 6 hanesi aynı yöntemle sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkayla -- 31 Ocak 2013; 13:30:23 >
  • her mtv ödemesindeki gibi bu ödemedede son güne kalanların sorunları neden ders çıkarmaz bizim milletimiz
  • quote:

Ödeme yapamayan arkadaşlar farklı tarayıcıları deneyin belki olumlu olur. Mesajlar içerisinde farklı tarayıcıda ödediğini söyleyen birine rastlamıştım.

Bir umutla 3 tarayıcıdan (firefox, chrome, safar) denedim olumsuz. Belki geçen yılki gibi 1 kaç gün uzatma söz konusu olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1123581321

quote:

Bir umutla 3 tarayıcıdan (firefox, chrome, safar) denedim olumsuz. Belki geçen yılki gibi 1 kaç gün uzatma söz konusu olabilir.

Ödersiniz sorun olacağını sanmam. Geçen temmuz ayı ödemesinde bende böyle bir sıkıntı çekmiştim biraz bekleyince düzelmişti ve ödeme süresini bi kaç gün uzatmışlardı. Anlık bir durum oluyor.
  • Bakım için renault servisine sordum 355 lira fiyat verdiler.Kullandıkları bosch filtrelerin kalitesi serviste takacaklarının yerini tutabilirmi, birde benim araç 4.5-5 litre yağ alıyor fazladan 1 litre yağ için ne kadar istiyorlar acaba otostarttan bosch bakım yaptıran arkadaşlar yorum yaparsa memnun olurum.
  • paraf ile öderken tek çekim ödüyorsunuz banka sonradan 6 taksit yapıyor benim 310 tl ödeme 6 ya bölünmüş mh ile görüştüm
  • world kartla ödeme yaptıktan sonra otostart.com indirim çekini nasıl alıyoruz acaba?bilgi verebilecek olan var mı?
  • Arkadaşlar belki inanmayacaksınız ama .
    Piranha sayfasına girip rastgele bir deneme yapayım dedim ve 6 numara salladım daha ilk denemem de ürünleri sepete ekleyebildim sanırım buna eşek şansı deniyor.
    Sonra acaba her numarayı kabul ediyormu giriş sadece gösteriş amaçlımı diye bir kaç kod daha denedim olmadı allahtan ilk giridğim kodu unutmadım :).

Ama böyle yaparak bi başkasının kodunu kullanmış ve onun hakkını almış olurum. Ben yinede kullanmak istemeyen arkadaşları bekleyeyim en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k35

world kartla ödeme yaptıktan sonra otostart.com indirim çekini nasıl alıyoruz acaba?bilgi verebilecek olan var mı?

Ödeme yaptıktan sonra otostart ana sayfada bulunan bannerda geçen world kart kapmanyası kısmına tıklıyorsun oradan mtv vergimi gib.gov.tr den ödedim yazan yerde kredi kartının belli kısımlarını girdikten sonra otostarta kayıt olduğunuz maile indirim kodu geliyor. Ben sanal kart ile ödeme yapmıştım sanal kart numarasını girdiğimde kabul etmedi normal kredi kartı numaramı girince kodu tanımladı. 50 lira indirim yapıyor ama 1 ay önce baktığım araç içi süpürgenin fiyatınada 50 lira zam yapmışlar.
  • Gelirler.gov.tr denödeme yapan arkadaşlara bir sorum var.

Az önce ödeme yaptım. Makbuzu da verdi. Ancak ödeme yapmamış olarak görünüyor. Karttan parayı çekmiş. 2 saat oldu hala tekrar ödemeye açık. Bankaların internet şubesinden de bakıyorum ödenebilir durumda. Aynı durumda olan var mı?
  • Ödeme yapabilen var mı, 3d secure ile..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz10

quote:

Orijinalden alıntı: k35

world kartla ödeme yaptıktan sonra otostart.com indirim çekini nasıl alıyoruz acaba?bilgi verebilecek olan var mı?

Ödeme yaptıktan sonra otostart ana sayfada bulunan bannerda geçen world kart kapmanyası kısmına tıklıyorsun oradan mtv vergimi gib.gov.tr den ödedim yazan yerde kredi kartının belli kısımlarını girdikten sonra otostarta kayıt olduğunuz maile indirim kodu geliyor. Ben sanal kart ile ödeme yapmıştım sanal kart numarasını girdiğimde kabul etmedi normal kredi kartı numaramı girince kodu tanımladı. 50 lira indirim yapıyor ama 1 ay önce baktığım araç içi süpürgenin fiyatınada 50 lira zam yapmışlar.

ben bakım paketı aldım bakalım
    şubat ayı içersi gıdecem
    umarım pişman olmam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• işbankası maximum'a adam gibi bir kampanya var mı.
  • Otostart ın sitesinde aynı araç için 3-4 tane farklı buji gösteriyor.Birde 18 tl ye kampanyalı filtreleri var.Daha önce satın alan var mı ürünler iyi mi?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.