< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2013 senesi sonrası yaşadığım saçma olaylar ? Neler oluyor? (3. sayfa)
-
-
Öfkeliymisim ben bilmem ne arkadaşlarım o yüzden küsmüş falanda filanda bunla başlıyorlar sende kendini yıllarca açıklıyorsun 3 senedirde bi yere mensupmusum gibi davranıyorlar.. "Kendi halinde olan bana" ben kendime kefilim sıkıntı yok :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam cevapları okumadım ama konuda anlattıklarınızdan yola çıkarak paranoya nöbetleriniz olabilir gibi geldi
anlattığınız şeyler tam olarak belirtilere uyuyor uzaktan insanların size bakması size karşı birlik olup bir şeyler planlıyor gibi görünmeleri falan
bu tür düşünce ve hislere çok temkinli yaklaşın ve hatta hayatınızda önemli bir yere sahip olacak kadar sık hissediyorsanız böyle şeyleri bir terapistle görüşün en azından emin olursunuz
bir arkadaşım böyle bir şey yaşamıştı allah korusun bir şeyiniz yoksa bile gönlünüz rahatlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu reaksiyonları gösterim diye yaşatıyorlar bu kafamdaki saçma düşünceleri zaten. 27 yasına kadar susmuş birisi şimdi ağlak ve lafçı olarak yansıtılıyor oysaki isyan ediyorum bi nevi. Bunlar sapanı geriyor geriyor bidaha geriyor sonra ensene taş sıkıyorlar(benzetme) sende saçmalıyorsun ruh halini istedikleri gibi kıvamlıyorlar zaten
Sizi nekadar övüyorsam aslında sizin açığınızı çıkartıyorum. Çünkü çok profesyonel siniz profesyonel olmanızın sebebi adı herneyse uçan kaçan şeylerinizin olması(adını söylesem bilmem neyci olacam siz anladınız parti ayağı) övüyormuyum sövüyormuyum onuda siz şeyapın
Çok iyisiniz çok iyi yapıyorzçsunuz yaptıgınız şeyi kardeşim bile artık beni deli olarak görüyor çok sağolun
Bu işte ustasınız
Ben 3 senedir dedikleriniz kişiyim onun haricinde gayet normaldim doğduğumdan beri hayatıma yön veren sizsiniz ben degilim. Bahsettiğim dükknın etrafındakiler oturduğum mahalleye biz tasınmamızın ardından ardına taşınanlar onların çocuklarıyla arkadaş gibi oluşumuz evimizin dibine kurulan okula gitmek isteyişim derslere odaklanmamam için şuanda da olduğu gibi kafamı kurcalayıslarınız ve şuanda da sağlıgımdan ekstra götürmenizin bahanesi birlikte güzel mi? Olsun zaten birlikte güzel ama benim için öyle bişey mümkün diil pek çünkü sabah akşam bi olumlu bi olumsuz düşündürerek beynimide duygumu da alıyorsunuz kardeşime bile sevgi besle yemiyorum. Sizin için zaten birlikte güzeldi koz olarak kullandıgınız sizin ne tür canınızı acıttıda böylesine hergün her saniye ciğerimden şarkı çalıyor beraberinde saniyede tonla düşünce geçiyor beynimden?
Arafta bırakıp bi yandan eksik görüp bi yandan günah keçisi belirlediginiz ne tür bi can acıtmış olabilir sizde.
Aslında her iki ucu boklu deynek kelimemde belli ettim bunu siz dalga geçtiniz bense umursamadım çünkü kendimi biliyorum
BIRAKIN YAKAMI çalmayın müzikleri cigerimde ömrüm kalsın yerinde yazmaya devam edecem yoksa beyaz yakalı kalbi siyahlar
Sıcak kanım yerinde kalsın yoksa yazacam kimsenin umrunda olmasamda....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kalbim.. Müzik bırakın düşündürmeyi bırakın kalbim tekrar ısınsın yoksa herşeyi en basından detaylı anlatacam
Eskiden 5 tane film izlerdim şimdiyse 1 filme odaklanıp sonunu getiremiyorum.. 15 yasından 20 yasına kadarda hergün 5 film izlerdim şimdiyse boşsun diyorlar kim tarafından ne şekilde :))))
2013'den sonra hayat bitti
-
Bakın birileri ciddi anlamda benimle uğraşıyor 8 yasından beri terziciler anca oturuyor diye bahane sunuyor ama 8 yasından beri ugrasılıyor. Ya uçan varlıkları var bu uğraşan dillerin yada bedenime giriyorlar.. Sormak isterim niye burada sürekli korku filminde in cin var.. ? Hata yapmamışkende hatalı muamelesi görüyordum. Bu 3 yıldır sürekli olarak uğraşıyorlar.. Ben rengimi belli etmemişkende uğraşılıyordu... Beni ironiye sokuyorlar resmen nefes aldırmıyorlar. Kendinize benzetmeyin diyorum isyan ediyorum.. Ne tür bi suç işledim böylesine anlamadım... Bu in cin bedene girme filan sanıldıgından çok fazla kişide var . Resmen dalga geçiyorlar bu ara
Söz uçar fotom kalır.... İroninize ayak uyduruyorum lütfen beni bırakın....................................... ;)
Ben hiç bi zaman birini birine düşürecek bi tipte olmadım "insan" Da ayırt etmedim..... Yapmayın etmeyin ayıbı bilin......
Bende 5 yaşımda apantis ameliyatı olduktan 1 hafta sonra babam karnıma yumruk atmıştı aklımı kaybetmiştim bunun çözümü varmı?
Benimde hayatım 2015 ortasında bozuldu fakat benimkinin sebebi baba tarafı akrabaların psikolojimi bozmak için büyü yapmış olmaları doğru düzgün konuşamıyordum bile.
-
Bu yazımda bu forumda ki kimseden bahs edilmemektedir kimse, üstüne alınmasın
--------------;
Bu uğraşan korkak vede çürükler beni bi yandan korkutuyorken bi yandan tepki vermemi sağlıyor ki çürükten bişeler yaratabilelim diye.. Ben sağlamdım kendinize benzetmeyin..
Bide game over... :))))))))))))))))
Sonsuslukkkkk
Game over :)))))
TR suçu amerikaya Amerika suçu TR ye atsın arafta kalanlar yakılsın isyan eden suçlu ve başrol sayılsın çok zekice hayran kaldım çok ustaca ama game over
Yaşadıgım yeri seviyorum ben... Yönetenler bi garip insanıda ayrı güzel :))) ;)
Wanted filmini izleyin başında bi not var o neyin notu sizce? Ben türküm bu arada ( ırkçılık değil)
bu forumdada yazdıklarımın yerleri vesaire değiştiriliyor. forumu karalamak değil amacım. ülkemde rehine gibiyim terör ilan edilmemden kaynaklı sanırım. gelsinler tutuklasınlar yerim yurdum belli bi hatam varsa. ama yok lafta terör ilan ediliyorum. normalleştirmeye çalıştığınız hiç bir konuya destek değilim. yaptığınız hiçbirşeyde normal gelmiyor. kaldıki anormal diye hitap ediyorsunuzda aynı zamanda. birileri sizi geriye atıyor ve geridesin diyor.
saçımdaki beyazlar herşeyi açıklar. bu kıvamcılar önce içini yakıyor dışını buz gibi ediyor sonra içini soğutuyor dışarıdan sıcak gibi görünüyorsun.
birilerinin garezinin suçunu ben çekiyorum ne ala adalet..
-
shift delete yazarken o konuyu açarken gerçekten kafamda bi uğultu vardı fakat kontrol bende değil gibiydi. ve şimdi anlıyorum gerçekten vucudunuza girebiliyorlar bi şekilde.
ha günahkarsın diyecek olursalarda şunu söylim ben kendimi bildim bileli kimseye bi günah işlemedim. he çok masumum demiyorum. ama kimseye bile bile bi zarar vermedim.
yani senin kaderin çiziliyor türlü bahanelerle İSTENMİYORSUN filan diyorlar. Gitmicem kardeşim bi yere gitmiyorum götürebilende buyursun yerim yurdum belli götürsün nereye götürebiliyorsa. Anca bu saatten sonra ölürsem toprağa. Oda sağlığıma gene ki güveniyorum onca saçma şeyi yaşamak zorunda kalsamda. Dükkana geldiğimde bu belindir terzimidir nedir yukarıda bi işler çeviriyor. Ensemden ve kafamdan birileri birşey çekiyor ve sürekli balgam atma ihtiyacı duyuyorum. Aynı zamanda ciğerimdede müzik çalıyor gibi yada kalbimde bilemiyorum. Ve sert olan vucudum şuanda yumuşak ve kassız olmaya başladı. Doluyu boşaltıp boştun demek gibi işte. Birilerinin bana uyguladıgı muamele bu çünkü.. Önce seni bi hayal dünyasına daldırıyorlar. 30 yıl sonra uyandırıyorlar. Sonra kabahatli sen oluyorsun.
Madem birileri suçlu olduğumu savunuyor birileri suçsuz olduğumu savunuyor niye kimse yanımda olduğunu söylemiyor yada öyleymiş gibi davranıyor. Bunların hepsi oyun. Bilin bakalım neyin oyunu. Benim anlattıklarımı beni gören benimle 2 sohbet eden birisi yalan söylemediğimi anlar. Sormak isterim biz kaç senedir birbirini umursamayan birileri olduk? Kimse kimseyi umursamaması nekadar normal? Yada ben mi çok salağım acaba birine bişe olsa direk yanına koşardım. Kaldıki 3 senedir kimse umrumda değil.
Birşey soracam birileri size bişe yapıyor sizse kendinizden eminsiniz. Peki TV de konuşulana mı inanır herkes yoksa benim burada yazdığım 2 satıra mı ?
Gerçekten suçluyum madem buyurun bide yüzüme suçlusun diyin. Kasıma gücüme güvendiğimden değil. Heleki şöyle bi dönemde :))))
Bu süper ötesi hızlılar ordusu sizde deneyeceğini deniyor ve türlü bahanelerle sizi eksiltiyor.
Beyazsan siyahtın siyahsan beyazdın demek gibi.
Saçma sapan türlü türlü oyunlar döndürüyorlar. Önce şu taraftandın bu taraftandın diyorlar sonrada biz seni kabul etmiyoruz gibi bir çıkarım alıyorum yaşadıklarımdan.
Bu arada siyaset bence çok gereksiz birşey.
Teşekkürler.
-
Bir doktor mu daha iyi yalancıdır
Yoksa normal bi birey mi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X