en kötü halim bile daha iyi yazacaktım |
2013 senesi sonrası yaşadığım saçma olaylar ? Neler oluyor? (5. sayfa)
-
-
3 senedir saniyede kafama tane birleştirilmiş görsel gibi bişe geliyor ve iç sesimle beraber sürekli müzik çalıyor iç sesimde o görseller canlandırıldıkça sitem ediyorum ve küfür ediyorum refleks olarak . gittikçe yanlış bi insan oluyorum sonundada zaten yanlıştına bağlıyorlar
-
açıklamasını yapmiyacağım saçma sapan şeylerin açıklamasını bu yüzden yapıyorum
pembe seviyorken beyazsın denerek suçlayanlar bi yönde biz siyahız kafasında olan birileri bi yönde
30 yıldır istemediğim bi hayata mahkumum ama genede suçlu ben oluyorum birlikte güzel diyebilsinler diye sanırım
-
bu renk olayından nasıl yola çıktım içinde bulunduğum saçma durumdan gelişi güzel yaşayana hayatı dar ediyorlar kafalarındaki mantığı bana yansıtıyorlar
kafalarındaki savaşı bitirirlerse herkes ferahlar ama ben mahkum gibi kafama ayrı işkence beynime ayrı işkence çektiriliyorum kendilerini paklamak için herşeyi yapıyorlar bende burda deli divana gibi bu satırları yazıyorum
-
inanın beni bana bıraksalar bi senede toparlarım ne ilaca nede iyi bişe duymaya ihtiyacım var(aslında yıllardır bunun açlığını çekiyorum) ama genede bıraksalar toparlarım
-
ya birlikte güzel diyebilsinler diye yada bu yaşadıklarımı başkalarınıda yaşatacaklar diye sinir hastası etmekteki amaçları ne
-
öyle bi araf ki şu içinde bulundugum sinir hastasıyım ama gücüm gidiyor sadece kendimi kemiriyorum çocukken babasının yanında kavga ettiğim arkadaşlarım vardı şimdiyse saçma sapan ufak bi sese ekstra duyarlı sadece bağırmaya yeltenebilen bi tipim
bu bizden taraftın OYUNUNda eksik olan benmiyim bu cambazlarmı çok muamma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X