Şimdi Ara

2013 senesi sonrası yaşadığım saçma olaylar ? Neler oluyor? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
2.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

• 3 senedir saniyede kafama tane birleştirilmiş görsel gibi bişe geliyor ve iç sesimle beraber sürekli müzik çalıyor iç sesimde o görseller canlandırıldıkça sitem ediyorum ve küfür ediyorum refleks olarak . gittikçe yanlış bi insan oluyorum sonundada zaten yanlıştına bağlıyorlar

• açıklamasını yapmiyacağım saçma sapan şeylerin açıklamasını bu yüzden yapıyorum

pembe seviyorken beyazsın denerek suçlayanlar bi yönde biz siyahız kafasında olan birileri bi yönde

30 yıldır istemediğim bi hayata mahkumum ama genede suçlu ben oluyorum birlikte güzel diyebilsinler diye sanırım

• bu renk olayından nasıl yola çıktım içinde bulunduğum saçma durumdan gelişi güzel yaşayana hayatı dar ediyorlar kafalarındaki mantığı bana yansıtıyorlar

kafalarındaki savaşı bitirirlerse herkes ferahlar ama ben mahkum gibi kafama ayrı işkence beynime ayrı işkence çektiriliyorum kendilerini paklamak için herşeyi yapıyorlar bende burda deli divana gibi bu satırları yazıyorum

• inanın beni bana bıraksalar bi senede toparlarım ne ilaca nede iyi bişe duymaya ihtiyacım var(aslında yıllardır bunun açlığını çekiyorum) ama genede bıraksalar toparlarım

• ya birlikte güzel diyebilsinler diye yada bu yaşadıklarımı başkalarınıda yaşatacaklar diye sinir hastası etmekteki amaçları ne

• öyle bi araf ki şu içinde bulundugum sinir hastasıyım ama gücüm gidiyor sadece kendimi kemiriyorum çocukken babasının yanında kavga ettiğim arkadaşlarım vardı şimdiyse saçma sapan ufak bi sese ekstra duyarlı sadece bağırmaya yeltenebilen bi tipim

bu bizden taraftın OYUNUNda eksik olan benmiyim bu cambazlarmı çok muamma

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.