Şimdi Ara

2013 senesi sonrası yaşadığım saçma olaylar ? Neler oluyor? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
2.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karşı komşum camına burada corona var oturmayın ölürsünüz diyerek şakayla karışık bi atıfta bulunmuştu. bende kendime düşman olarak doktorları görüyorum. çünkü ne zamandan beri ilaç kullandım ve geriye gittim kafa olarakta fizikende. şimdiyse kullanmassam daha kötü olacam diyerek kullanmaya devam ediyorum mecbur yoksa içim rahat etmicek

• 4. sayfaya geçmişiz daha demin 3. sayfanın sonlarında bnm için önemli sizin için daha önemli olan şeylerden bahsettim lütfen benzer şeyler yaşarsanız ANLATIN... ki renkleri belli olsun

Teşekkürler

• Burada değil başka konuda anlatın yada gerçek hayatta sesinizi çıkarın. ki kimse kimseyi oyununa alet etmesin yada denek gibi kullanmasın. Yaşadıklarımdan çıkarımım bu. Ekstra paranoyaklık(kendinize benzetmeyin) değil :)

• bu arada shiftdelete de ki konuda çünkü işyerimizin adı gülçek gibi birşeyde yazmadım ben. şuanda saçma sapan triplere giriyorum. sorun bakalım niye ??? çünkü geriye atılıyorum. tepki vermem isteniyor.

nasıl bi dalavereci cambazların oyunundaysam..

onlara cevap verme genede garezlerine üstüne sürüyorlar elleriyle gole gidenler :)

• tüm gün el antremanı yapıyorlar sıcak kalmak için sanırım eheheh

• doktor diyerek çok genelleme yaptım buradanda bi hain yada terör olduğumu filan çıkarırlar. yada hassas konuları normalleştirmeye çalıştığımı filan düşündürtürler diye kendimi bi kez daha açıklamaya alayım olayların nasıl geliştiğine dair ufak bi aydınlanma yaşayın yaşayın kaldı ki benim zekam hergün geriye gitsede hergün pısırıklaşsamda hergün çelimsiz ve güçsüzleşsemde.

doktor niye dedime geleyim çok genelleme yaptım ve kendimi böbürleniyor gibi hissettim durun onuda açıklayayım

tarsus hastanesi yeni yapılan hastane oradan psikiyatr dan bi randevu aldım akşam uykum gelmiyor sabah kendime gelemiyorum diye gittim doktora adamın adınıda söyleyeyim genelleme yapmak istemiyorum çünkü genelleyince suçlu konumuna düşüyorum adamın adı Halil Çankaya sırtını yaslamış elektronik sigarasını içiyordu bu adama ben 2 kez gittim önceki gittigim sebebi tam hatırlamıyorum neyse sırtını yaslamış oturuyordu e sigara içiyordu bu pufflar varya ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez kimseyi ilgilendirmez tamam ama konu farklı kendinden çok emin bi şekilde psikanaliz yapmadan kafasına göre hareket ediyordu ne yazacagını çok öncesinde tasarlamış gibi suratıda hiç güven vermiyordu önce samimi geldi fakat yazdıgı ilacı içtigimde dalga geçtigini anladım.

demek istediigim şu biirileri sizin tepki vermeniizi istiyor ve sizde veriyorsunuz adınız suçlu ve bi takım kişilerden oldugunuzu filan söylemeye getiriyorlar. yada bu benim paranoyaklığım... kesin benim paranoyaklıgımdır :D ,

delice yaşayan birisini pısırık yapıp survivor moduna alıyorlar fakat inanın survivor moduma ihtiyac duymuyordum ben. zaten evde uyutmasalar harekette ederdim sporada giderdim. saçma hayallerle beraber sadece uyutuyorlar sende hayal aleminde aptal gibi takılıp kalıyorsun. yani sizi yükseltiyorlar öncesinde sonrasındaysa alçaltıyorlar. Sonrada ZATEN diyorlar. Öyle süper dahi zeka fışkırtması bu Cambazlar.

Ve işin garibi ben bunu anlattım şunuda söylim Halil çankaya dedim ya hastanede birde 4 tane bayan doktor var yani demek istedigim şu niye sadece 1 erkek koymuşlar orasıda çok CAMBAZca sanırım şu anlatacağımı tahmin ettiklerinden ;)

Adalet yok ama cambazlık çok. SUÇLU olan kim evet kesinlikle ben tabi tabi

Siz nekadar bana öylesin böylesin diyin ben ne olduğumu biliyorumda bana öylesin böylesin diyenler SİZ NECİSİNİZ asıl..

• Savaşı herşeyini kaybetmişler yaşatıyor ben değil. Tam olanı eksik kıskanıyor ben değil. Ha hayatın içinden mi hayatın içinden evet. Ama günah keçisi ilan edilmek bunun uğruna kurban gitmekte bana göre değil. Kafalarındaki savaşı bana yansıtıyorlar suçlu ben oluyorum. Bu nekadar normal ?

İyi kalpli BİRİSİ kötü kalpli olarak yansıtılıyor. Bi taraftan sen bizdendin çünkü diyip elimden cigerimde çalan müzik ile herşeyim alınıyor. Sesim kısılıyor ve annem gibi solak(sağ tarafımda boşluk var sanki sadece sol kolumda güç hissediyorum) oluyorum vucudumun kasları yukarı doğru kayıyor.

Ben ayıp mı yapıyorum bunları yazarak yoksa birilerinin arasını mı bozuyorum ? Sabahın 5 inde uyandırılırıp saat 9 a kadar müzik çalıyor kafamda ve gerilmem için bi ton olumsuz düşünce yükleniyor beynime ardına 9 olduğunda kendime geliyorum ve işyerimi açmak için dükkana geçiyorum. Bu 3 yıldır böyle. Ve tesadüftürki 3 yıldır ben dükkana geliyorum. Ve gene ne tesadüftür ki 3 yıldır elimdekiler gidiyor. Sanırım işin sonunda bi ZATEN daha densin diye.

Kaç tane daha can gitmesi gerek sizin eksikliğinizi örtmeniz için ?

Annemde işin içinde ondan ne yapsam ne etsem nefret edemiyorum ama durum bu. Yani benim psikolojimi 2 dk olsun düşünün. :))) Ablamda bende salağız ailede tek beyni çalışan Annem oda çok gıcıklandırıyor kendinden nedenini sormayın birşeylere kendimce şahit oldum işte detaya gerek yok

• Uçan kaçanları olanlar ÇOOOOK fazla derken şaka yapmıyordum. Detaya girmicem. Bu uçan kaçanları olanların sadece SIRRI bumu sizce ?

Sağlıklı olana iyi gelmiyor o UÇAN KAÇANLARI olanlar. Genelleme yapmicam suçlu olmamak için .................. ONLAR BİZİ ZATEN GENELLİYOR ;)

• Karşı terzi gil bi yandan ismi hatalı diyor bi yandan Allah ı ağzından düşürmüyor.. Annem hiç namaz kılmazken Allah'a sığın diyor.

10 yaslarındayken dışarıdan kapıdan eve girdiğimiz gibi kürek gibi elleriyle kafama vururdu annem vede babamla da sürekli kavga ederdi sürekli yatağından kaldırıp bile kavga ederdi ve ben bu adamdan boşanacam dıyerek bizi korkuturdu

Ağladığımı sanmayın dişçiye gidecem demiştim ya 10 seneden sonra fırsatım oldu demiştim aklıma geldi demiştim Mehmet Deniz diye bi dişçi bu Tarsus'ta dişimivyaptırırken çok mızmızlandığımı söylüyordu ve çocuk gibisin ibaresi kullanıyordu dişlerimi yaptırdıgımdan beri çocuk gibiyim gerçekten mızmızım ve agresifim

Bunlar öyle süper kafalar ki ayıplarını ayıp ile örtüyor lar yanlışla doğru arasında takılıp anlatmanı istiyorlar ve sende anlatınca bilmem necisin diyip suçluyorlar

Cambazgiller :)

Ezik birisi oluşturup gıkını çıkarma ki biz haklı olalıma getirecekler konuyu çok zekice bu kadar hain ve gaddar olanlar organ mafyacılığı filan da yapar
    Bukadar ıssız bi ülke olmamızın belki sebepleri vardır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dişçiylede Annem vasıtasıyla tanıştım

• severek dinledigim ve severek izledigim iki şeyden bahsedeyim

anıl piyancı zaman yok diye bi albüm cıkarmıştı youtube sayfamda beliri verdi öncesindede bi kavga yaşanmıştı kafama 30 40 tane darbe aldım HİÇ Bİ ÖNEMİ YOK BUNUN

sonrasında zaman yok albümü diye birşey çıktı girdim dinledim vesaire orada tepki diye bi adam vardı

ismine dikkat çekmek istiyorum ben bu adamı ara ara youtube da karşıma geldikçe dinliyordum neyse

Ve de youtube da bi kanal daha var Tepkikolik diye

aralarında ne tür bi ilişki olabilir diye soracak olursanız nereye gelecem

Benim tepkilerim git gide azalıyor ve pısırık bi insan oluyorum güçlü ve bilmem ne olmak diyede bi derdim yok ama durum farklı

Sabah kalkıyorum olumsuz akşam yatıyorum olumsuz bi iç ses ile bi ton şey düşündürülüyorum ve dediğim gibi kaslarım eriyor.

Ve bu severek izledigim tepkikolik videosundanda ara ara mesaj alıyorum.

Ve yaklaşık 1 senedir filan sanırım videoların arkasında tepki veriyorum öyleyse varım diyor.

Bu at koşturan komşularım kime ortak neye hizmet ediyor ülkeye mi yoksa esmerleremi yada kim neye ?

BAKIN HALA ÖYLEYİM BÖYLEYİM demiyorum ben barışçıl biriydim 3 senedir içimdeki sevgi kayboluyor. Hırs ta kayboluyor Bi insan yüzde 1 MİLYON değiştirilebilir mi sorusunun NET olarak yanıtıyım.

Bana bu erkeğin bilmem nesi diyorlar sormak isterim bu yaşadıklarım olaylar içinde hayatıma bi kız girmişken ardına kavga edip saçma sapan bi serüvene sürükleniyorsam ve de hem suçlu hemde güçlüyseniz bu durumda siz neyin NESİ oluyorsunuz ?

Matematik öğrenip üniversite sınavına girmek için uğraşıyordum demiştim ya 1 ayda bayağı ilerlemiştim eve gelen annemin Cetvel mahallesinden oğlu Kadir Kır....(soyismini tam vermedim bilerek herkes bilmesin bu kısmı Tarsusta yaşayan eden gün gelir bunları okursa bilir zaten) Lafçı kerehat diyordu.

Beni sürekli görüştüğüm dicemde öyle sürekli olarak görüştügüm kimse yok bi tek aile dostumuz olan adı ailecek görüştügümüz Kemal(kaldı ki şuanda niyeyse görüşmüyoruz) gil var ona sorun dedikoducu birisi olmadığımı net olarak bilir 3 senedir HAYATTA KALMA modundayım ve iç sesim ile beraber beynime bişeler yükleniyor sürekli.

Kimsenin kimseyi umursamadığı bir dünya yaratalım istiyorlar emin olun..

Bide size kemal sunalın bir parçası var esmerim biçim biçim diye o parça çok arafta bırakmıyormu ? esmer sevene niye millet düşman olsun ki dimi....Bu son yazdığımın benimle cidden alakası yok   

• Amerikada filmlerde niye beyaz şeytan diye bi ibare var ? Bu yaşadıklarımda kesin komplo teorisidir.

Birisine 30 yıl boyunca iyisin veya kötüsünü obsesyon haline getirin ve tepkisine bakın. Teori mi Travma mı

Bu arada 3 senedir youtube reklamlarında Open English in reklamları sürekli karşıma çıkıyor bi yandan ingilizce öğrenmem gerektiği söyleniyor(kaldı ki birilerini anlayacak ve hafiften anlaşacak kadar ingilizcem var) bi yandan ise sağlığım götürülüyor.

TEKRAR TEŞEKKÜRLER

• Zayıf esmer seven birisini bi milyon değiştirirsek ... Karşıdan bu şekilde sırıtırsın sırıtan giller :) Elleriyle gole gidenler ahahah

• Kalp bu atıyordu işte SAPASAĞLAM

• Birileri gareziyle seni saçma sapan bi oyuna sürüklüyor ve suçlu oluyorsun. Şu 3 senede saçım %100 beyazladı. 10 15 tane beyaz oldu sana 200 tane 3 senede oluyor bu.

Etrafında kimse bırakmıyorlar sonra etrafına gelen kişilerden oyun yürütüyorlar ZATEN ZATEN diyerek oyun yürütüyorlar.

Kendi zatenlerine hiç dönüp bakıyorlarmı ?

Kaldı ki obsesyon yaratmasalar ben ZATENi dert olarak görmem.

Birde işin garibi beni onlar yaratmışçasına bi özgüvenleri var o yüzden sanırım annemin ağzından da bunların ağzındada Allah düşmüyor.

• PEKİ NİYE DELİRDİ BU EKSTRA MANTIKLI İNSANEVLADI

• Arkadaşlar LÜTFEN BİRLİKTE GÜZEL bölen kişide benim :) ahahah

• TABİ TABİ :)

• Bu oyunda niye ben diye sorguluyorum ve cevap olarak kalbimde sorun yoktu güzel atıyordu diye buluyorum

Ruh olmuşlar senide ruh ediyorlar

Sen sırıt ben ağlayım

Unutmuşsunuz çoğu duyguyu artık bende soğuğum

Kafalarınız çok sağlam ayakta eksik var

• Birde burda bahsi geçen kim varsa halada hepsinden EN KÖTÜ BİLE DAHA İYİ :) Selametle

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.