Şimdi Ara

2013 Toyota Corolla 1.33 Benzinli Deneyen Süren Var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
5
Favori
76.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2013 Model Sıfır 1.6 Active Toyota Corolla ya bir arkadaşımızın aracalığıyla 45 bin e anlastık. 1.33 e verecekken 1.6 bulduk kısmetse bayramdan sora alacağız. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Arabayı aldıktan sonra yorumlarımı paylaşırım diğer arkadaslara da faydamız olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus3147

Arkadaşlar 2013 Model Sıfır 1.6 Active Toyota Corolla ya bir arkadaşımızın aracalığıyla 45 bin e anlastık. 1.33 e verecekken 1.6 bulduk kısmetse bayramdan sora alacağız. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Arabayı aldıktan sonra yorumlarımı paylaşırım diğer arkadaslara da faydamız olur...

hayırlı olsun,
    bende tam 1,33 lere bulaşmayın, 2. elleri zayıf diyecektim.
    Ha şu var araba illaki gider ama otobanda sollama yaparken 150 de rahat rahat basıp gitmek var, bir de aklında acaba sollarken zorlanırmıyım demek var.
    1.6 motor güzel tercih, hem şu var aynı vergiyi vereceksiniz neden daha güçlü bir motor almayasınız ki?
    Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
  • Baz donanım auris için yorumsuz.
     2013 Toyota Corolla 1.33 Benzinli Deneyen Süren Var mı?
  • Saolun Ustam eksik olmayın. Biz de 1.33 lere bulaşmak istemiorduk bu 1.6 iyi denk geldi hem de aynı fiyata. Yarın da gidip işlemleri başlatacagız kısmetse.
  • quote:

Saolun Ustam eksik olmayın. Biz de 1.33 lere bulaşmak istemiorduk bu 1.6 iyi denk geldi hem de aynı fiyata. Yarın da gidip işlemleri başlatacagız kısmetse.

Hayirli olsun hocam iyi gunlerde kullanin.corollanin alinabilecek en iyi motorunu almissiniz bence.Emsallerine gore de dahaverimli bir motor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom239

quote:

Saolun Ustam eksik olmayın. Biz de 1.33 lere bulaşmak istemiorduk bu 1.6 iyi denk geldi hem de aynı fiyata. Yarın da gidip işlemleri başlatacagız kısmetse.

Hayirli olsun hocam iyi gunlerde kullanin.corollanin alinabilecek en iyi motorunu almissiniz bence.Emsallerine gore de dahaverimli bir motor zaten.

Tesekkürler Usta inş kazasız belasız binmek nasip olur...
  • 1.33 ne ya.Valla bunu üreten tasarlayan muhendıs bozmasına sormak ısterdım. la gardeşim bu zıkkımı ya 1.4 yap yada 1.2 yap. 1.33 ne lan.Türkiyeden baska da boyle sacma sapan araba motoru sevkedılen ulke yoktur her hal. 1.33 le yolda mı gidilir Allah askına.Kavun kamyonu bile artık 120 basıyo sana bana sellıktor yapıyo.35 40 milyar para verecen cayır cayır bagarta bagarta rampa cıkıcak otobanda gıdıcem dıye yırtınacan.Bu motorla bu araba totosunu kaldıramaz.Hele bayramda bagaja yuk içince 4 kişi ile.....
    ALINMAZ YAZIK OLUR ONCA PARAYA
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahvesm

1.33 ne ya.Valla bunu üreten tasarlayan muhendıs bozmasına sormak ısterdım. la gardeşim bu zıkkımı ya 1.4 yap yada 1.2 yap. 1.33 ne lan.Türkiyeden baska da boyle sacma sapan araba motoru sevkedılen ulke yoktur her hal. 1.33 le yolda mı gidilir Allah askına.Kavun kamyonu bile artık 120 basıyo sana bana sellıktor yapıyo.35 40 milyar para verecen cayır cayır bagarta bagarta rampa cıkıcak otobanda gıdıcem dıye yırtınacan.Bu motorla bu araba totosunu kaldıramaz.Hele bayramda bagaja yuk içince 4 kişi ile.....
    ALINMAZ YAZIK OLUR ONCA PARAYA

Ustam sen nie bu kdr kızdın ya :) Vazgectik zaten almıcaz 1.33 motor. 45bin e 1.6 Active bulduk anlastık onu alıcaz kısmetse. Bu arada 1.33 motor deyip kızma Usta 99 beygir güç üretior Tork una kızabilirsin düşük. Ayrıca eski kasadan yaklasık 20 kg daha hafifletilmiş. 1.33 motor eski kasalarda sıkıntı yapmamıs bu kasa daha hafif bunda da sıkıntı yapmaz heralde. Biz 2.eli zayıf olur die ve aynı fiyata 1.6 bulduk die vazgectik yoksa 1.33 ü alacaktık...

• 1.33 e binen kimse yorum yapmamis ilginc.

Ben 1.33 aldim bu olumsuzluklarin hicibir yok bu daha da ilginc.
  • quote:

Arkadaşlar 2013 Model Sıfır 1.6 Active Toyota Corolla ya bir arkadaşımızın aracalığıyla 45 bin e anlastık. 1.33 e verecekken 1.6 bulduk kısmetse bayramdan sora alacağız. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Arabayı aldıktan sonra yorumlarımı paylaşırım diğer arkadaslara da faydamız olur...

Hocam nereden buldunuz 45 bine? Ben de 40bine verirlerse 1.33 alırım diyordum. 45bine 1.6 active çok iyiymiş. Bize de bu fiyat verirler mi? Hangi bayii acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurum

quote:

Hocam nereden buldunuz 45 bine? Ben de 40bine verirlerse 1.33 alırım diyordum. 45bine 1.6 active çok iyiymiş. Bize de bu fiyat verirler mi? Hangi bayii acaba?

yeni kasaya 45 bin vermeyin.1.6 ise 45k eder.
    corollanın fiyatları inanılmaz şişirilmiş durumda şu anda.
    35 40k aralığına 1.33 ün eski kasasını alırsınız,gayet de memnun kalırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

quote:

Hocam zaten 1.33'üne o para verilmez düşüncesindeyiz ama arkadaş 1.6'sını hem de active donanımlısını 45bine almış. O yüzden sordum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

quote:

Hocam zaten 1.33'üne o para verilmez düşüncesindeyiz ama arkadaş 1.6'sını hem de active donanımlısını 45bine almış. O yüzden sordum.

Alıntıları Göster

ustam 1.6 hem de active donanımlısı derken zaten en boş olanı active :) biras daha arastır istersen sen. Active - Advance - Premium olarak çıktı yeni kasalar. Sadece 1.33 Life. 1.6 Active e 45bin e anlastık ama 1.33 e de hatrı sayılır bir ikram yapıorlar. 1.33 kullanan arkadaslarımızın da düsüncelerini aldık kimse problem yaşamamış. Konunun ilk mesajında dediğim gibi 45bin i zorlayacağız ama 1.33 ü zorlanmadan alma ihtimali de bizi düşündürtüyor şuan. Pazartesi olsun hayrolsun...

• Orijinalden alıntı: yunus3147

ustam 1.6 hem de active donanımlısı derken zaten en boş olanı active :) biras daha arastır istersen sen. Active - Advance - Premium olarak çıktı yeni kasalar. Sadece 1.33 Life. 1.6 Active e 45bin e anlastık ama 1.33 e de hatrı sayılır bir ikram yapıorlar. 1.33 kullanan arkadaslarımızın da düsüncelerini aldık kimse problem yaşamamış. Konunun ilk mesajında dediğim gibi 45bin i zorlayacağız ama 1.33 ü zorlanmadan alma ihtimali de bizi düşündürtüyor şuan. Pazartesi olsun hayrolsun...

45bine 1.6 active çok iyi bir fiyat. O yüzden hem de active donanım dedim. 1.6larda life olmadığını biliyorum. 1.33 life donanım liste fiyatı bile 45.600tl. Hem motor, hem donanım farkı var ve 45bin fiyat almışsınız. İnş bir aksilik olmaz.

• Arkadaşlar yaklasık aynı fiyatlara yeni Honda Civic 1.6 da bulduk bi arkadaşımız aracılığıyla. yeni Hoda Civic 1.6 Dream mı yeni Toyota Corolla 1.6 Active mi desem polemik yaratmadan görüşlerinizi belirtir misiniz.. Ben konuları arastırdım da hep fanatik yorumlar yapılmıs. Daha yapıcı ve yönlendirici yorumlarınıza ihtiyacım var...
  • quote:

Arkadaşlar yaklasık aynı fiyatlara yeni Honda Civic 1.6 da bulduk bi arkadaşımız aracılığıyla. yeni Hoda Civic 1.6 Dream mı yeni Toyota Corolla 1.6 Active mi desem polemik yaratmadan görüşlerinizi belirtir misiniz.. Ben konuları arastırdım da hep fanatik yorumlar yapılmıs. Daha yapıcı ve yönlendirici yorumlarınıza ihtiyacım var...

Bende merak ettim 45 bin active donanımı nereden buldunuz. Liste fiyatı 51 400 bu kadar indirimi nereden aldınız. Bayiler cuzi indirim bile yapmıyo.
  • Bu araçla tek yapamayacağınız şey çok uzun süren yokuşlarda seri sollamalar yapmaktır. Arabam.com'da incelemesi var bence bir okuyun. 1.2 motorlu,78 beygir bir araçla dahi işimi çok rahat görüyorum. 0 almak ayrı bir keyiftir.

• bende aynı şekilde o fiyatlara otomobil aramaktayım. hangi bayiden bu fiyatı aldığınızı öğrenebilirmiyim? eski kasa comfort donanım için 45600 tl liste fiyatı var. aynı paraya yeni kasa alınabilicekse, bizde girişimde bulunalım.
  • bende1.4 ünü( 97 bg) kullanıyorum bir ara model arayışına girmiştim deneme amaçlı kullandım motor ölü gitmiyor hata edip almayın . benimki 2002 model çok daha atik birde 1.33 tüp takarsan geçmiş olsun sütçü beygiri
  • 1.6 8v 100 beygir golfe ii derler tuketimi dusuk motora laf atarlar turkiyedede her yol cok guzel hizlanmaya musait forumdada herkes f1 pilotu b.k atarlar araca. sifir alnaya zorlamayin o zaman paraniza gore ikinci el alin. baska marka alin...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.