Şimdi Ara

2013 Türkiye'nin taraftar haritası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ankara ve İstanbul Fenerbahçedeymiş ilginç.Yüzdelik dilim daha önce daha genişti Galatasaray'la Fenerbahçe arasındaki fark baya büyüktü ama şimdi kapanmış

• gs kuzey, fb güney ağırlıklı görünüyor.
    bu oranlar doğru mu bilmiyorum. genelde gs fb'den en aşağı % 7-8 fazla görünüyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

gs kuzey, fb güney ağırlıklı görünüyor.
    bu oranlar doğru mu bilmiyorum. genelde gs fb'den en aşağı % 7-8 fazla görünüyordu.

kapanmış olabilir fark bana doğru gibi geldi.
  • Sol alt kö?edeki yazyyy okumadynyz sanyrym.

Haritada yer alan istatistiki bilgiler Mart 2013 itibariyle Bilyoner.com üyeleri arasyndaki taraftar da?ylymyny göstermektedir.

Ben Bilyoner.com üyesi de?ilim mesela.
  • GS 2 Yılda acayip taraftar kazandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

gs kuzey, fb güney ağırlıklı görünüyor.

tam tersini söyleyecektin sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Essayon

Sol alt kö?edeki yazyyy okumadynyz sanyrym.

Haritada yer alan istatistiki bilgiler Mart 2013 itibariyle Bilyoner.com üyeleri arasyndaki taraftar da?ylymyny göstermektedir.

Bende değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu harita bütün Türkiye yi kapsamıyor ama yinede az biraz gurur points alabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

quote:

Bende değilim.

Yani her ne kadar rakamlar bir fikir verse de, tam istatistiki bir çalışmayla veri toplanmamış.

Burada şunu da unutmamak gerek. GS'lı pasif taraftarların oranı FB'ye göre her zaman fazla olmuştur. Yani sokaktaki adamı çevirip sorsalar, GS oranı daha fazla çıkardı. Tabi adama kadroyu sorsan sayamayabilir de..

• bu anketler hiç zaman doğru olmaz çünkü hiçbir zaman herkese sormazlar ayrıca Essayon'ın dediği gibi sadece bu bilyoner üyelerine sorulmuş
  • ters olmus

• sizin dediğinize göre kesin doğru bir anket zaten imkansız.türkiyede 76 milyon adama soracaklar tek tek o zaman hangi takımı tutuyorsun diye
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

quote:

Bende değilim.

Yani her ne kadar rakamlar bir fikir verse de, tam istatistiki bir çalışmayla veri toplanmamış.

Burada şunu da unutmamak gerek. GS'lı pasif taraftarların oranı FB'ye göre her zaman fazla olmuştur. Yani sokaktaki adamı çevirip sorsalar, GS oranı daha fazla çıkardı. Tabi adama kadroyu sorsan sayamayabilir de..

İstatistik zaten bu kardesim 75 milyona tek tek
    sorulup bu tablo yapılamaz tabii ki.fikir verir bu sadece kesin bir yargı oluşturmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: FloşRoyal

sizin dediğinize göre kesin doğru bir anket zaten imkansız.türkiyede 76 milyon adama soracaklar tek tek o zaman hangi takımı tutuyorsun diye

Öyle değil işte hocam. İstatistikte veri toplamanın kriterleri var. Bu veriyi inceleme yöntemleri var. O yüzden genelde yapılan anketlerle sonuçlar aşağı yukarı çıkar. Örnek, seçim anketleri..
    Ancak taraftarın niteliklisini ayırt etmek zor. Mesela kombinesini alan, her yıl takımının formasını alıp belli bir miktar kulübe bırakan adamı onlarca pasif taraftara yeğlerim. Bu konuda FB taraftarı genelde daha başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atixengineer

ters olmus

evet tam tersi, yanlış yazmışım.
  • Bursa da Bursaspor 3. gösteriyor. Saçma.
  • Bu sadece bilyoner üyesi olupta Hesap bilgilerinde takımını yazmış olanlara göre yapılmış Resmi olmayan bir sonuç. Bunun üzerinden tartışmayın boşa :) milyonlarca kişi var üye olmayan.
  • Nufus sayimi yaptiklarinda sorsunlar herkese.boylece hersey belli olur

• Galatasaray Uefa yı aldıktan sonra çok taraftar yaptı . Ama çoğu pasif taraftar ligi bile takip etmezler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.