Şimdi Ara

2013 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (117. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
77
Favori
68.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Be Happy

Bu sene gidiyor musun Jason ?

Gidiyorum 2014 konusuna seni çahırdım ama gormedim galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dur bakayım :)
  • halktan çok wat öğrencisi olduğu için her tür bar var ama 21 yaş muhabbeti var
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemdu

halktan çok wat öğrencisi olduğu için her tür bar var ama 21 yaş muhabbeti var

23 oldugumdan sıkıntı olmuyor.zaten LA'in altını üstüne getirdim.artık o kadar ki bi tane market ufak bi yerdi pasaportu bile kontrol etmiyordu.direk nevalemi alıp çıkıyordum.12 dolara çok güzel 750 ml viski honey vardı.offf offf ne güzel günlerdi
  • arkadaşlar hala şirketini ayarlayamayan varsa wat konusunda iler gelen 3 şirketten biri olan bir şirket için 3150 liraya şirketi ayarlayabilirim çarşamba gününe kadar olursa yapabilirim ilgilenenler özelden ulaşssın
  • çok teşekkür ettim usta yanlış anlaşılmasın ayrıca o kurumda çalışmıyorumda bizim uni kulubumuze sponsor oldukları için bu indirimi sağlayabiliorum=)
  • Arkadaşlar merhaba, bende önümüzdeki günlerde kayıt yaptırıcam ancak şirket konusunda çelişkilerim var. ICEP WORLD şirketi hakkında yorum yapacak varmı?
  • istanbul için şirket önerisi lazım bana 1-2 hafta içinde kayıt yaptıracağım ingilizce seviyem advanced.
  • erdemdu E kullanıcısına yanıt
    devam ediyorsa bana özelden yazın
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgursum -- 10 Aralık 2015; 13:50:07 >
  • ozgursum kullanıcısına yanıt
    oxford house da 20 şubattan sonra fuar var yazıyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb_caner

oxford house da 20 şubattan sonra fuar var yazıyodu

Dogrudur , baktim ornek olarak gosterdikleri isler , Alliance Abroad un genel itibariyle texas civarina yogunlasan isleri. Alliance Abroad sponsorunun fuari olacak belli ki.
  • Ayrica 2014 konusundan devam edelim .

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=86167077&mpage=4
  • ozgursum kullanıcısına yanıt
    bu sponsor hakkında bilgisi olan var mı?
  • Konuyu hortlatdiğim için özur dilerim
    Wat yapib bu yaziyi okuyanlar vize alirken not ortalamaniz kaçti? Okuyanlar lutfen şu 3 rakami yazin buraya saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: themarshall

Konuyu hortlatdiğim için özur dilerim
    Wat yapib bu yaziyi okuyanlar vize alirken not ortalamaniz kaçti? Okuyanlar lutfen şu 3 rakami yazin buraya saygilar

1.97 idi ilk sene

• arkadaşlar job offer konusunda yardımcı olabilecek varmı acaba ? birlikte gidebiliriz
  • evet yillar sonra geleneksel 2 ci california bulusmasini gerceklestiriyoruz buyuk cali bulusmasi baslasin
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.