Şimdi Ara

2013 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (116. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
77
Favori
68.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Vay be Amerika'da kaldığım 4 ay bana rüya gibi geliyor sanki hiç gitmemişim onca şeyi hiç yaşamamışım gibi geliyor. Ne günlerdi be hayatım boyunca o süre zarfında edindiğim tecrübeyi edinemem bir daha. En güzeli cebimde iyi bir parayla donmuş olmam.

+1 hiç gitmemişim gibi ama ordaydım.insanın inanması zor oluyor,ben parayla dönemedim ama Los Angeles ı alt üst ettım.Beverly hills Hollywood santa Monica malubu sunset blvd sanki bizim yürüme yukardaki yolu gibiydi.canım sıkılınca gidiyordum.nasıl da bitti nasılda hızlı geçti offf offf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar

2yil sonra wat yapmayi dusunuyorum ingilizceyi gelistirmek icin ne yapmaliyim onerilere acigim

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Vay be Amerika'da kaldığım 4 ay bana rüya gibi geliyor sanki hiç gitmemişim onca şeyi hiç yaşamamışım gibi geliyor. Ne günlerdi be hayatım boyunca o süre zarfında edindiğim tecrübeyi edinemem bir daha. En güzeli cebimde iyi bir parayla donmuş olmam.

nerede çalıştın peki?

New Hampshire'de Omni Mount Washington hotelinde çalıştım iki dağ arasında bir yerdi

• Bende gidip memnun kalanlardanım galiba WİSCONSİN DELLS egitiştim bnde güzel şirin bir yerdi bu deneyimi yaşamak iyi yada kötü gerçekten önemli en azından kısa bir süre olsada tek başına ayakta kalmayı zorluklarla tek başına savaşmayı öğreniyorsunuz ilk gittiğimde çok çekinerek gitmiştim adres dahi soramıyorken 2 ay sonra halk insanları ile selamlaşıyorduk küçk bir yer olduğu için görüyorduk birbirimizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemdu

Bende gidip memnun kalanlardanım galiba WİSCONSİN DELLS egitiştim bnde güzel şirin bir yerdi bu deneyimi yaşamak iyi yada kötü gerçekten önemli en azından kısa bir süre olsada tek başına ayakta kalmayı zorluklarla tek başına savaşmayı öğreniyorsunuz ilk gittiğimde çok çekinerek gitmiştim adres dahi soramıyorken 2 ay sonra halk insanları ile selamlaşıyorduk küçk bir yer olduğu için görüyorduk birbirimizi

Hocam bende bu yaz Winconsin Dells deyim, tam olarak tarif eder misiniz? Konaklama ücretleri nasıl ? Ne tür imkanlar var ?
  • Konunun 2014 versiyonunu açtık tutmadı ya la. 2013 konusu daha aktif

• konaklama ucreti 90 ile 120 dolar dı bnmki 2 veya 3 kişilik motel tarzı güzel bir yer ben çok beğenmiştim en buyuk eksisi work and traveldan gelen nüfüs çok fazla yani türklerin çok olduğu bir yer istemiyorum gibi bir takıntın varsa hiç istemeyeceğin bir yer bunu açıkça belirteyim chicago ya yakın gelirken chicago havalimanında ineceksin ullaşımın ya kendin gidersin otobus le yada şirketin seni alır bizim şirket almıştı 65 dolar vermiştim great wolf lodge de çalışmıştım lifeguard olarak işten memnun dum fakat kısa süre overtime çalışmıştım ek iş bulmuştum 1 ay house keeping oalrak 2.iş bulmak basit bunu açıkça belirteyim gidenler genelde bu yerden memnun kalıor bunu belirtebilirim umarım istediğin cvpları vermişimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemdu

konaklama ucreti 90 ile 120 dolar dı bnmki 2 veya 3 kişilik motel tarzı güzel bir yer ben çok beğenmiştim en buyuk eksisi work and traveldan gelen nüfüs çok fazla yani türklerin çok olduğu bir yer istemiyorum gibi bir takıntın varsa hiç istemeyeceğin bir yer bunu açıkça belirteyim chicago ya yakın gelirken chicago havalimanında ineceksin ullaşımın ya kendin gidersin otobus le yada şirketin seni alır bizim şirket almıştı 65 dolar vermiştim great wolf lodge de çalışmıştım lifeguard olarak işten memnun dum fakat kısa süre overtime çalışmıştım ek iş bulmuştum 1 ay house keeping oalrak 2.iş bulmak basit bunu açıkça belirteyim gidenler genelde bu yerden memnun kalıor bunu belirtebilirim umarım istediğin cvpları vermişimdir

90 ila 120 haftalık dimi?

• evet uta 3 kişilk oda 90 2 kişilik 120 dolardı pahalıydı yanin başkalrı ayrı bir ev tutma otelde kalma durumu oldu bn onu göze alamadım malesef
  • Konaklama pahalıymış ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyleydi malesef
  • Hocam bu sene de gidiyor musunuz ? Winconsine.. Milli parkları ziyaret edebildiniz mi ? Tracking, Hiking olayı nasıl olur ? ya da iş nasıl yorucumudur ? Çok büyük olasılıkla ben de lifeguard olarak çalışacağım, eğer elenirsem aynı yerde house keeper olarak çalışacağım.
  • milwakue 2 saat chicago araba ile 3 saat gayet güzel yerler wisconsin dells de küçük bir yer bisiklet veya araba alabilirsin ama heryer yakın küçük bir yer sonuçta iş yorucu deil diğer işlere göre biraz sıkıcı boş bekleme durumu oluyor bazen güneşin altında bazen yağmurun ltında bekeleyebiliorsun bu sene gitmeyecem usta ama wisconsin gerçekten wat için çok hoş ve güzel bir yer lifeguard olarak en buyuk artı yorgun olmayıp 2.işte çalışabilmek pizzapub da gibi
  • Hocam değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Önümde vize mülakatı var sadece, onuda inşallah aşarım. :)
  • umarım dilediğin gibi geçer hersey=)
  • Her şey nasip hocam 1700 dolar kadar ödeme yaptıktan sonra insan ister istemez beklentiye giriyor.
  • şirket ve sponsorda iise iyi geçer ya bu 2 si onmli gerçekten gittikten sonra ilgilenmeyen şirketler vardı ne yazıkki
  • İyiliği kötülüğü konusunda şu an için bir karara varamadım. Biraz önce mail attım erken vize randevusu istediğime dair, eğer belgelerimi sağlarlarsa çok sevinirim. Başka da bir şey beklemiyorum şirketten :)
  • Wisconsin da heavy metal çalan barlar var mıydı? Halk dindar mı

• Bu sene gidiyor musun Jason ?
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.