Şimdi Ara

2013 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
77
Favori
68.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu sene ben de geliyorum, güzel sözler ediyorsunuz . İngilizce sebebiyle kalan arkada neredeyse yokmuş , kalanlar da cümle kuramıyorlarmış. Ben iş seçimi yaparken ingilizceyi çok iyi bilmediğimi belirten bir iş seçerim muhtemelen.

Birde aynı yerlere gidelim =) bana oralarda bir mentor lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Ya bu sene ben de geliyorum, güzel sözler ediyorsunuz . İngilizce sebebiyle kalan arkada neredeyse yokmuş , kalanlar da cümle kuramıyorlarmış. Ben iş seçimi yaparken ingilizceyi çok iyi bilmediğimi belirten bir iş seçerim muhtemelen.

Birde aynı yerlere gidelim =) bana oralarda bir mentor lazım.

ingilizce bilmedigini soylemene gerek yok zaten anliyorlar senin ne kadar iyi oldugunu.

ben texastayim bu sene de... takildigin bir yer olursa sor...

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

iş başlangıcı ve bitimi hakkında yazmamız için mail geldi bugun.bu süre içinde travel kısmını dahil edicekiyim acaba.amerikadan en son hangi tarihte dönmek zorundayız.benim okul erken açılıyo ama ben baya asabilirim.normalde eylül ortasında açılıyoda ders kayıt falan ki zaten hers sene mutlaka otomasyon bozulur bi hafta uzar bu olay.ekim 15 gibi falan dönsem süper olur.başlangıç olarakta 26 mayısta okulum kapanıyo. 5 gün içinde hazırlanıp gidebilirimiyim amerikaya haziran 1 yazsam cok mu erken olur.yada biraz daha geç mi tarih versem

is bitiminden sonra bir ay kadar travel hakkin var....senden calisacagin zaman araligini sormuslar travel dahil degil tabi ki....isveren senin travelina karismaz.....

okul bittikten 2 gun sonra cikmistim ben....istanbulda okuyorum ve ailem izmirde olmsina ragmen 2 gun yetti 5 gun cok fazla....

geriye kalan tarihlerini de bu dediklerime gore ayarla iste....
  • keptin eytinany

thanks for your commend . :) I hope i can come with you . If you wanna experience with me .

Yukarıda ki örnek de olduğugu gibi ben ancak böyle cümleler kuruyorum. :)
  • quote:

keptin eytinany

thanks for your commend . :) I hope i can come with you . If you wanna experience with me .

@captain89 eyv captan.1 haziran 30 eylül yazıyorum o zaman.gidim bi 4 ay çalısıyım.15 günde gezmek için yeter herhalde sonra döner gelirim.bir de vize alma dönemi ne zamandı ? nisandamıydı hangi aydaydı.

be happy kendini fazla kasma .halladersin ya çok zor bişi değil yani.let's pratik lazım bu ingilzcede olayı bu.

2013 WORK AND TRAVEL [ANA KONU]
  • Abi pre-intermediate için endişelenmek lazım , o kadar masraf yapıp vize alamazsak ? ya da gittiğimizde çaresiz kalıp geri dönersek :)

zor işler bunlar. :)
  • quote:

Abi pre-intermediate için endişelenmek lazım , o kadar masraf yapıp vize alamazsak ? ya da gittiğimizde çaresiz kalıp geri dönersek :)

yok yok sen iyi düşün iyi olsun.vizede sorulan sorular yukarda bi yerlerde yazıyo onları cevaplıyamıcak bişi yok.kendine bi yerden bi eleman bul konuş zor bişi değil.burda bi avusturalyalı bulmuştum gayet iyi anlaştım 2 gün boyunca.bişi anlıyamadıgın zaman zaten başka şekilde anlatıyo adam hee diyosun yolunu buluyosun tekrar.

gerçi ben intermidiate den mezunum ama onu bile düzgün yazamadım galiba.

bu arada face'deki grubunuza katıldım.şimdilik fake hesabım bu.zamanın gelince real hesabımlada gelirim de onun zamanı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 24 Kasım 2012; 14:17:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

istanbulda oxfordhouse tan 1600 dolar fiyat aldım.önereceğiniz daha uygun yer varmı?

Ben o firma ile gidiyorum ama erken kayıt yaptığım için 1500$a hallettim. İlk Fuar a biz katılıcaz 7-8-9 aralıkda yapılıcak
  • İzmirde bir kaç firmayla görüşme aşamasındayım bende uygun olursa kayıt olacağım..

bir kaç gündür kafayı sadece bu iş için yoruyourm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain89

7-8-9 aralıkda iş fuarına gidicem tavsiye edebileceğin bişey varmı birde ne gibi konuşmalar oluyo ne soruyolar bize
  • Beyler kafamda gideceğim yer hemen hemen netleşti , sizler nereye gitmeyi düşünüyorsunuz :) ?
  • quote:

Beyler kafamda gideceğim yer hemen hemen netleşti , sizler nereye gitmeyi düşünüyorsunuz :) ?

Pennsylvania yada new jersey i düşünüyorum ama bakalım sen neresini düşünüyosun
  • Ya aslında ben başından beri o temiz havası ve sakin doğal yapısı ve canlılığıyla Alaska yı düşünüyordum.. 2013 Wat programından Alaska çıkarılmış , bende biraz önceki tanıma uygun yerler bakmak istiyorum.
  • new york a yakın diye oraları düşündüm bende ama bakalım 2 hafta sonra belli olcak nereye gidecegim
  • nereye gitsek ki ya ben henüz bişi düşünemedmim o konuda.
  • quote:

keptin eytinany

Bu cumleleri kurabiliyorsan rahay ol sikinti olmaz. Bi yerden sonra acilirsin

quote:

@captain89 eyv captan.1 haziran 30 eylül yazıyorum o zaman.gidim bi 4 ay çalısıyım.15 günde gezmek için yeter herhalde sonra döner gelirim.bir de vize alma dönemi ne zamandı ? nisandamıydı hangi aydaydı.

4 ay uzun bir sure isyerleri genelde 2.5-3 ay calistirirlar. 4 ay zor diye dusunuyorum. 15 gun gezmek icin az ben bu sene 1.5 ay dusunuyorum
    Vizeler mart ortasi gibi baslar. Her cuma olur vize gorusmeleri. Konsolosluk aciklama yapiyor zaten o konuda rastgeldigimde sizle paylasirim.

quote:

Abi pre-intermediate için endişelenmek lazım , o kadar masraf yapıp vize alamazsak ? ya da gittiğimizde çaresiz kalıp geri dönersek :)

Sahip oldugun ingilizceyle biraz zor red yersin. Ama Ingilizcede ne kadar iyi olursan orda o kadar rahat edersin

quote:

yok yok sen iyi düşün iyi olsun.vizede sorulan sorular yukarda bi yerlerde yazıyo onları cevaplıyamıcak bişi yok.kendine bi yerden bi eleman bul konuş zor bişi değil.burda bi avusturalyalı bulmuştum gayet iyi anlaştım 2 gün boyunca.bişi anlıyamadıgın zaman zaten başka şekilde anlatıyo adam hee diyosun yolunu buluyosun tekrar.

gerçi ben intermidiate den mezunum ama onu bile düzgün yazamadım galiba.

bu arada face'deki grubunuza katıldım.şimdilik fake hesabım bu.zamanın gelince real hesabımlada gelirim de onun zamanı var.

Olmadi Face de ingilizce calismalar da baslatiriz o konuyu bana birakin. Tabi katilim cok az. Biraz sayimiz artarsa grup daha guzel hale gelebilir.

quote:

Orijinalden alıntı: wmware

7-8-9 aralıkda iş fuarına gidicem tavsiye edebileceğin bişey varmı birde ne gibi konuşmalar oluyo ne soruyolar bize

ne tarz isler var sartlari neler yaz buraya tavsiyelerimi soyleyeyim.
  • quote:

quote:

keptin eytinany

Bu cumleleri kurabiliyorsan rahay ol sikinti olmaz. Bi yerden sonra acilirsin

Aslında daha uzun zaman var , biraz daha ingilizce kasıp tam hazırlıklı olarak gitmek lazım.. Bir yerden zorla kendini yaparsın bu işi diyorum. Bir taraftan da riske atma seneye gidersin diyorum...

Çok kararsızım hocam.. Üni hocamla konuşayım , ingilizce konusunda beni en çok o tanır. Olmadı bana materyal önerir bende çalışırım..

Birde staj var bu sene yapmazsam seneye kalacak. İngilizceme güvensem de bassam gitsem.

Son olarak : ret yersek yatırdığımız paralar ne oluyor ?
  • quote:

Aslında daha uzun zaman var , biraz daha ingilizce kasıp tam hazırlıklı olarak gitmek lazım.. Bir yerden zorla kendini yaparsın bu işi diyorum. Bir taraftan da riske atma seneye gidersin diyorum...

Çok kararsızım hocam.. Üni hocamla konuşayım , ingilizce konusunda beni en çok o tanır. Olmadı bana materyal önerir bende çalışırım..

Birde staj var bu sene yapmazsam seneye kalacak. İngilizceme güvensem de bassam gitsem.

Son olarak : ret yersek yatırdığımız paralar ne oluyor ?

Bir de sunu hatirlatayim eger grameriniz ne kadar iyi ise o kadar gelistirebiliyorsunuz kendinizi. Yani temeliniz olmasi lazim en azindan.

Ama ingilizcem yok diye de uzulmeyin arkadasin dedigi gibi uzun bir sure var.

Gecen sene giden arkadaslardan her cumleye "I am" ile baslayanlar da vardi. onlar da tamamladi programi. Ama tabi genelleme yapmak yalnis olur .

O senle sirketin arasindaki sozlesmeye bagli. Vize reddi yersen komple iade eden de var. 5 kurus vermeyen de var. Bunu ogrenmek icin kaydoldugunuzda imzalatilan sozlesmede vize reddi kismini okuyun. Tabi hic birimiz o sozlesmeler ile ilgilenmedigimiz icin boyle sikintilar oluyor. Dogabilecek her turlu sikintiyi sozlesmeden ogrenebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain89 -- 24 Kasım 2012; 22:02:54 >
  • Hocam ,

Şurada :http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=41389185&mpage=16#msglink_68417310

kendimi ingilizce tanıtmaya çalıştım çok kasmadan aklıma gelen kelimelerle. Hiç transleteden yardım almadım.

Siz ne düşünüyorsunuz. 3 aşağı 5 yukarı budur benim ingilizcem şu aşamada.

çok sağolun bir de yardımlarınız için.
  • quote:

Hocam ,

Şurada :http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=41389185&mpage=16#msglink_68417310

kendimi ingilizce tanıtmaya çalıştım çok kasmadan aklıma gelen kelimelerle. Hiç transleteden yardım almadım.

Bu ingilizce seni Amerika'ya kadar goturur de geri biraz zor getirir heralde (saka tabi)

Temelin var hocam, biraz ingilizce altyazili american dizileri izle ordaki kaliplari Tureng den ogren.(Tureng surekli kullanirim en guvenilir sozluklerden biridir bence. google translate e hic bulasmayin.) O kaliplari not al arada bir tekrarla...Begendigin kaliplari en cok zaman gecirdigin bir yerin duvarina gorulecek bir yere as. Gelismeye hayret edeceksin....Bu arada butun ogrenme sirlarimi acikladim...Ozellikle gramerden cok amerikanlarin Sokak agzina alisin.... Kimse orda ingiliz ingilizcesi konusmuyor. O da aklinizda olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain89 -- 24 Kasım 2012; 22:40:33 >
  • quote:

quote:

Hocam ,

Bu ingilizce seni Amerika'ya kadar goturur de geri biraz zor getirir heralde (saka tabi)

Temelin var hocam, biraz ingilizce altyazili american dizileri izle ordaki kaliplari Tureng den ogren.(Tureng surekli kullanirim en guvenilir sozluklerden biridir bence. google translate e hic bulasmayin.) O kaliplari not al arada bir tekrarla...Begendigin kaliplari en cok zaman gecirdigin bir yerin duvarina gorulecek bir yere as. Gelismeye hayret edeceksin....Bu arada butun ogrenme sirlarimi acikladim...Ozellikle gramerden cok amerikanlarin Sokak agzina alisin.... Kimse orda ingiliz ingilizcesi konusmuyor. O da aklinizda olsun

hocam grupmu değişti ,eventa yazdıgın bılgılerı bı yere topluyosun heralde

bu arada cv'yi veriyorum bende yarın,pasaportta onumuzdeki hafta çıkıyo,iş fuarını beklemek kalıyo geriye,onlarada biraz hazırlanmak lazım,boş gidip patlamıyalım sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notpad -- 25 Kasım 2012; 1:20:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.