Şimdi Ara

2013 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
77
Favori
68.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: captain89

quote:

Orijinalden alıntı: wmware

@captain89
    Lifeguard olmak için yüzme belgesi falan isteniyormu ? Yüzmede iddaalıyımdır fakat kursa falan gitmedim belgem yok

Yuzmede cok iyi olmana bile gerek yok bogulmucak kadar bil yeter.... Test yaparlarken sadece 50 metre yuzduruyorlar o kadar. Su parki icin gecerli bunlar 5 feet ten derin sularda testler daha zor olur. Onu hatirlatayim. Belgeye falan gerek yok.

Ooo tamam o zaman sorun yok Lifeguard olmayıda düşünebilirim
  • Dün konu gösterimden kaldırılmış uyarısı veriyordu , ne oldu da kaldırıldı derken , forumun göçmesiyle alakalı bir durum olduğunu gördüm ve sevindim. :)

Bu arada ben bir firmaya MYO ile ilgili mail atmıştım. Onlarda gönderebilecekleri öğrenciye ait standartları yazdılar..

quote:

MYO 'nın programa katılamamasının nedeni yüksek ihtimalle vize reddi alacak olmalarıdır. Eğitim süresi iki yıl olduğu için Konsolosluk bu okul öğrencilerinin WAT programı sonunda geri dönmeyeceğini, Türkiye ile bağlarının düşük olduğunu düşünmektedir ki bu en büyük nedendir.
    MYO' ları arasında sadece Turizm Yüksekokulu öğrencileri programa katılabilirler. Tercihen eğitiminin 1. yılında katılırsa daha iyi olur, döndüğünde okula devam edilecek olması bir avantajdır. Yani hazırlık ya da 1. sınıf olmanız gerekiyor katılabilmek için.
    Bunlar dışında temel şartlar min 2.0 ortalama ve upper intermediate ingilizce seviyesidir.
  • 4 yıllık fakültede olup daha hazırlıkta olunca ne oluyor örneğin hazırlığı yarı dönemde bitirdi adam fakülteye başlamak istemedi wat yapmak istedi 2.dönem için.wat programına katılamıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sércan

4 yıllık fakültede olup daha hazırlıkta olunca ne oluyor örneğin hazırlığı yarı dönemde bitirdi adam fakülteye başlamak istemedi wat yapmak istedi 2.dönem için.wat programına katılamıyor mu?

Wat programi mayis ve ekim aylari arasinda olur. Sizin okul baslama bitme tarihine gore degil programin izin verdigi tarihler gore programa katilabilirsin.

Bir de onceki mesaj iki yillik universiteler icin gecerli 4 yillik univerditede okuyorsaniz

Hazirlik yazindan mezun oldugunuz yaz da dahil olmak uzere her sene katilabilirsiniz....
  • Arkadasi da kayit ettirdik ayni is yerini ayarlayacaklarmis.

Su an iki korkum var.

1- Vizede heyecan yapip da reddi yersek diye

2- Haziran'in 25'inde gitcez finaller nedeniyle. O zamana da butun iyi isler kapilabilir dedi kadin.

New york ve cevresini mi onerirsiniz yoksa california tarafini mi ? Hangi bolgede daha cok gezilecek yer vardir. Bir tarafta las vegas los angeles san francisco var. Diger tarafta new york miami virgina falan. Hem chicagoya da daha yakin dogu tarafi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Armada Grandee'ye yazılmayı düşünüyorum. Normalde dil eğitimi ve AR-GE için düşünüyordum fakat böyle daha da eğlenceli olacak sanırım.

Ben de bilgilendirmelerden sonra yardımcı olmaya çalışırım. Armada Grandee ile yazılan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Arkadasi da kayit ettirdik ayni is yerini ayarlayacaklarmis.

Su an iki korkum var.

1- Vizede heyecan yapip da reddi yersek diye

2- Haziran'in 25'inde gitcez finaller nedeniyle. O zamana da butun iyi isler kapilabilir dedi kadin.

New york ve cevresini mi onerirsiniz yoksa california tarafini mi ? Hangi bolgede daha cok gezilecek yer vardir. Bir tarafta las vegas los angeles san francisco var. Diger tarafta new york miami virgina falan. Hem chicagoya da daha yakin dogu tarafi.

ben 1 haziran dedim.süper dedi ayçaydı dimi seni arıyan.

dönüş olarakta 30 eylül dedim.çok üuzun olmaz mı boyle dedim ama yok iyi paranın dibine vurursun dedi. zaten ben lise 2 den beri her yaz calışıyorum.4 y bile olsa koymaz bana.

eglence parkı hakkında ne düşünüyorsunuz.?benim asıl mesleğim aşcılık ama beni orda dünya mutfagında calıştırcak degilller.direk fast fooda verirler.pekte amelelik yapmak istemiyorum.ayrıca sacımı hiç mi hiç kestirmek istemiyorum.eglence parkı rahat olur diye düşünüyorum.hem insarlar ile daha fazla iletişim içinde olurum herhalde.sizin fkirleriniz ve gidecek yer olarak nereyi önerirsiniz.

mümkünse bilen varsa en çok heavy metal bar olan şehir tercihimdir. long live heavy metal diye bagırmak istiyorum orda
  • eduyork ile gidenlerde son durum ne beyler? ben en son cv'yı firmaya verdim,james ilede skype'ta görüştük ,sizde durumlar nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: notpad

eduyork ile gidenlerde son durum ne beyler? ben en son cv'yı firmaya verdim,james ilede skype'ta görüştük ,sizde durumlar nasıl

hangi james ya o
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

eduyork ile gidenlerde son durum ne beyler? ben en son cv'yı firmaya verdim,james ilede skype'ta görüştük ,sizde durumlar nasıl

hangi james ya o

sizdede mi james var firmada amerikalı aslen ,james diye birisi var skype görüşmesi yaptık en son ,cv'yide verdikten sonra firmadan ses çıkmadı,bide buraya yazıyım dedim bakalım digerleri napmış
  • quote:

quote:

quote:

hangi james ya o

sizdede mi james var firmada amerikalı aslen ,james diye birisi var skype görüşmesi yaptık en son ,cv'yide verdikten sonra firmadan ses çıkmadı,bide buraya yazıyım dedim bakalım digerleri napmış

Bizde james yok kafamiza gore takiliyoruz oyle

• bizde 2 kişi icep e kaydolduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pirtav

bizde 2 kişi icep e kaydolduk

Hayirli olsun.bende icepteyim

• Bana Armada Grandee'den teklif böyle geldi , size nasıl geldi?

2013 WORK AND TRAVEL [ANA KONU]
  • quote:

bende cv mi hazırladıktan sonra james ile görüşcektim yaklaşık bundan 1 ay önce ama son anda değişiklik yapıp benan diye amerikadan biriyle görüştüm skype üzerinden yaklaşık 15 dk fln sürmüştü ondan sonra bekleyişteyim bi gelişme olmadı daha video hazırlayıp youtube koy fln dedilerde onun için üşeniyorum biraz
    Bu arada eduyork üzerinden gidecek olan arkadaşlarım bağlantı içinde olsak fena olmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: osprey54

quote:

bende cv mi hazırladıktan sonra james ile görüşcektim yaklaşık bundan 1 ay önce ama son anda değişiklik yapıp benan diye amerikadan biriyle görüştüm skype üzerinden yaklaşık 15 dk fln sürmüştü ondan sonra bekleyişteyim bi gelişme olmadı daha video hazırlayıp youtube koy fln dedilerde onun için üşeniyorum biraz
    Bu arada eduyork üzerinden gidecek olan arkadaşlarım bağlantı içinde olsak fena olmaz :)

Video ne videosu ya iyki yazilmamisim eduya garip garip isleri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: YGA

Bana Armada Grandee'den teklif böyle geldi , size nasıl geldi?

2013 WORK AND TRAVEL [ANA KONU]

Normalden pahali gibi geldi ama secim senin armada da bilindik bir firma bilemedim simdi

ben uklaya 1500 dolara yazildim

bu arada elinde cv formu olan varsa ekleyebilir mi resmini cekip bizde oyle birsey vermiyorlarnis

• quote:

quote:

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=M_lkg7kzBks
    şuna benzer bi video çekmemizi istiyolar işverenlere sunmak üzere çok da zor bişi değil aslında... :)
  • quote:

quote:

ben de james ile mülakatı falan yaptım.benan beyden gelecek teklif mailini bekliyorum.siz de bi gelişme var mı ? osprey pm at iletişime geçelim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=M_lkg7kzBks
    şuna benzer bi video çekmemizi istiyolar işverenlere sunmak üzere çok da zor bişi değil aslında... :)

evet zor değil ama gereksiz ya bu.bununla ingilice seviyesi falan mı ölçemeye çalışıyolar adam ezberler okur.bundan basit ne var.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.