Şimdi Ara

2013 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
77
Favori
68.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu job fair yaklaşıyo fuarla ilgili tavsiyeniz falan varmı
  • Bu arada eduyorka kayıt olan arkadaşlar eduyork sitesinden cv hazırladıktan sonra maille danışmanlarından cv lerini pdf olarak aldınızmı ? aldıysanız kendi e mail adresinizi kullanarak eduyork un sitesine kullanıcı girişi yapabiliyomusnuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osprey54

Bu arada eduyorka kayıt olan arkadaşlar eduyork sitesinden cv hazırladıktan sonra maille danışmanlarından cv lerini pdf olarak aldınızmı ? aldıysanız kendi e mail adresinizi kullanarak eduyork un sitesine kullanıcı girişi yapabiliyomusnuz ?

giriş yapamıyorum siz yapabiliyomusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: notpad

quote:

Bu arada eduyorka kayıt olan arkadaşlar eduyork sitesinden cv hazırladıktan sonra maille danışmanlarından cv lerini pdf olarak aldınızmı ? aldıysanız kendi e mail adresinizi kullanarak eduyork un sitesine kullanıcı girişi yapabiliyomusnuz ?

giriş yapamıyorum siz yapabiliyomusunuz?

bugün danışmanıma sordum siteye girme sorunu genel bi sorunmuş şu anlık giderilmeye çalışıyomuş.
    bunun yanında eduyork a mail atmışken 2 soru daha sorayım dedim job fairlerle ilgili
    şimdilik 2 tane job-fairin tarihi belli olmuş iş çeşidine göre 1i 7-8 şubatta diğeri 1 martta olacakmış ve iş fuarlarından önce bize iş seçeneklerini skype ile görüştüğümüz elemanlar sunacaklarmış. yakın bi tarihte belli olcak dedi
  • arkadaslar konuyu sogutmayalim
    cv sablonu icin nail bir sablon hazirlayayim bazi arkadaslar soru cevap seklinde yapmislar ne dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gelecek sene gitmeyi düşünüyorum. 87 doğumluyum. Yaş konusunda bir sıkıntı çıkar mı acaba?
  • 4 yıllık bi bölümde ögrenci isen sıkıntı olmaz diye biliyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

4 yıllık bi bölümde ögrenci isen sıkıntı olmaz diye biliyorum ben

Hocam bana yazdınız sanırım.

Beden eğitimi öğrt. okuyorum. Lifeguard alanı tam bana göre ama seneye 26 yaşında olacağım. Yaş sınırı 18 - 26 arası sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdeSS@

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

4 yıllık bi bölümde ögrenci isen sıkıntı olmaz diye biliyorum ben

Hocam bana yazdınız sanırım.

Beden eğitimi öğrt. okuyorum. Lifeguard alanı tam bana göre ama seneye 26 yaşında olacağım. Yaş sınırı 18 - 26 arası sanırım...

valla pek bi bilgim yok.gidip şirketlere sorarrsan daha net bilgi alırsın.
  • yarın şirketleri gezmeye gideceğim explore ve icep worlds firmalarını gezeceğim diğerleri ekşide okuduklarıma göre tırtmış. ama içimde çok garip duygular var içimden bir ses yapamazsın diyor ama diğer taraftan da cesur durmaya çalışıyorum. özgüvenimin azalması içten bile değil. tek gitmekten de korkuyorum ya 3 ay tek kalırsam diye şimdilik arkadaşla düşünüyoruz ama biraz uyuşuk biridir büyük ihtimal gelmez tek giderim. kendimi tek başıma new york sokaklarında veya pennsylvannia sokaklarında 3 ay boyunca düşünüyorum paranoyak olurum herhalde? bindim bir alamete gedeyom kıyamete dinleyerek giderim artık herhalde tek başıma yetmeyen ingilizcemle...
  • bn ilk kez gitmeyi düşünüyorum hazırlık okuyorum şimdi yarı dönemde bitirecem umarım ama wat a ne zaman başvurmalı işe yarar firmalar fiyatları meslekler hakkında bilgi verebilecek olan varsa dönsün bana ? teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: no_woman_no_cry

bn ilk kez gitmeyi düşünüyorum hazırlık okuyorum şimdi yarı dönemde bitirecem umarım ama wat a ne zaman başvurmalı işe yarar firmalar fiyatları meslekler hakkında bilgi verebilecek olan varsa dönsün bana ? teşekkürler şimdiden

yaşın 21den küçükse wattan fazla zevk alamassın çünkü hiçbi bara giremeyeceksin
  • yaşım küçük ama illaki bi güzelliği olur hocam ya
  • CV hazırlayan varmı içinizde ?
  • Hi guys , How is it going ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Hi guys , How is it going ?

Not bad my friend. U?

• quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Hi guys , How is it going ?

It's going well, buddy. How about you?
  • PASAPORT başvuruları yapıldımı arkadaşlar ?
  • quote:

PASAPORT başvuruları yapıldımı arkadaşlar ?

Pasaport dAha var ya.mart falandi herhalde

• danışmanım dubün bana başvuru yapmamı söyledi zaten önceden harçsız pasaport belgesini okuldan almıştım bugünde randevu aldım cumagünü belgeleri teslim etcem şimdiden hazır olsa fena olmaz pasaport
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.