Şimdi Ara

2013 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
77
Favori
68.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasil bir alinti yapmissin anlamadim Neyse imkani olanlar 10 yillik cikarsin cok faydasini gorursunuz... Imkani elvermeyen arkadaslar da okullarindan aldiklari belge ile harcsiz 1 yillik pasaport cikartabilirler.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain89 -- 10 Aralık 2012; 22:21:18 >
  • 2009 yazında gitmistim bende. Myrtle beach Sc ye gitmistim. 2 ışte iyi para kazandım. Bir daha olsa bir daha giderim ama artık geçti iş güç askerlik hepsi bitti.
    Bilet alacak olanlar
    WWW.expedia.com
    Www.orbitz.com
    Gibi sitelerden uygun fiyata bulabilirler
    Ben 2009da uçak vize cep haraçligi danışmanlık ücreti dahil 3250tl ye gitmistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pasaporta da başvurduk şimdi hayırlısıyla iş seçmek kaldı :D

• six flags magic mountain'e gidecek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asigo9

2009 yazında gitmistim bende. Myrtle beach Sc ye gitmistim. 2 ışte iyi para kazandım. Bir daha olsa bir daha giderim ama artık geçti iş güç askerlik hepsi bitti.
    Bilet alacak olanlar
    WWW.expedia.com
    Www.orbitz.com
    Gibi sitelerden uygun fiyata bulabilirler
    Ben 2009da uçak vize cep haraçligi danışmanlık ücreti dahil 3250tl ye gitmistim.

bilet için erken galiba ama aşagı yukarı gidiş geliş tahminlerim üzerinden bilet baktım new yorka tabi daha nereye gidecegim de belli değil ama şöyle bi fiyat verdi ;
    uygun geldi bana.gidiş dönüş.şirkette 600 euro falan diye görmüştüm.aktarmasız $588.90 dolar iyi fiyat gibi geldi bana.

2013 WORK AND TRAVEL [ANA KONU]
  • Bende bu sene gitmek istiyordum.Paramda hazırdı ama Dil seviyem kötü olduğu için şirket beni kabul etmedi arkadaşlar :( Herkesin dili iyi heralde burda. Ben work and travel'a dili geliştirmek için gitmek istiyordum meğerse dil'i türkiyede yapıp öyle gitmen gerekiyor muş :( tüm şirketler mi öyle acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

Bende bu sene gitmek istiyordum.Paramda hazırdı ama Dil seviyem kötü olduğu için şirket beni kabul etmedi arkadaşlar :( Herkesin dili iyi heralde burda. Ben work and travel'a dili geliştirmek için gitmek istiyordum meğerse dil'i türkiyede yapıp öyle gitmen gerekiyor muş :( tüm şirketler mi öyle acaba ?

ne kadar kötü ki ya.be derdimi anlatıyorum listenin iyi speaking de iyi.grammer zaten oldum olası sevmedim.mancster dil okullarına gittim a1 a2 b1 b2 vardı orası gel b1 den başla dedi.britsh e gittim a 1 a2 b1 b2 c1 c2 vardı burdada b2'den başladım.kitaplardan grammer kısmı gelince hemen sınıftakilere bakıyorum ama iş listening ve ya speaking e gelicence veya hoca ile muhabbet ederken muhabbetin dibine vuruyorum.
  • bende eduyork ile gidiyorum sen hangi aşamadasın şimdi. bana yerleştirme koordinatörlüğünden mail gelecek onu bekle dediler hala gelmedi. işi de yerleştirme koordinatörü seçecek dediler bana sana da mı öyle dediler?
  • işi neden koordinatör seçsin ki? o zaman ne anlamı kaldı. ben de eduyork ile gidiyorum. james ile öngörüşme yaptın mı
  • İcepten aradilar tek mi gidiyosyn arkadasinla mi diye sordular neden acep

• eduyork la giden arkadaşlar iş i kordinatör seçmesi diye bişi yok skype üzerinden konuştuğunuz kişi sizin ingilizce seviyeniz ve amerikada bulunabilceğiniz tarihlere uygun olan iş seçeneklerini suncak yalnız burda hala o işe yerleşmeniz kesin değil kesinlik job-fair de işverenle görüşmenizden sonra olacak ancak job-fair e gitmeye gerek kalmadan işe yerleşme de olabilir o biraz iş vereninize bağlı...
    onun dışında benide geçen günü danışmanım arayıp seni bi havuza yönlendireyim (ki bu havuzdan işverenler direk iş vermek istedikleri çalışanları seçip iletişime geçebiliyolarmış) o havuzdan iş verenin seni seçsin skype üzerinden işvereninle konuşup işini ayarlayabilirsin gibi bişiler dedi 15 mayısa kadarda iş yerleştirmen sürebilir gibi bişiler dedi tam olarak nasıl olcak bende anlamadım zamana bıraktım bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: osprey54

eduyork la giden arkadaşlar iş i kordinatör seçmesi diye bişi yok skype üzerinden konuştuğunuz kişi sizin ingilizce seviyeniz ve amerikada bulunabilceğiniz tarihlere uygun olan iş seçeneklerini suncak yalnız burda hala o işe yerleşmeniz kesin değil kesinlik job-fair de işverenle görüşmenizden sonra olacak ancak job-fair e gitmeye gerek kalmadan işe yerleşme de olabilir o biraz iş vereninize bağlı...
    onun dışında benide geçen günü danışmanım arayıp seni bi havuza yönlendireyim (ki bu havuzdan işverenler direk iş vermek istedikleri çalışanları seçip iletişime geçebiliyolarmış) o havuzdan iş verenin seni seçsin skype üzerinden işvereninle konuşup işini ayarlayabilirsin gibi bişiler dedi 15 mayısa kadarda iş yerleştirmen sürebilir gibi bişiler dedi tam olarak nasıl olcak bende anlamadım zamana bıraktım bakalım ne olacak

eyvallah ya sağ olasın içim rahatladı şimdi. şimdi yapmamız gereken bir şey var mı peki? Ve ya neyi bekliyoruz öyle sorayım
  • Arkadaşlar şirketler kaç dolar alıyor bu sene , ortalama güvenilir bir şirket.Tabi üstüne uçak parası vize parası harçlık onları sormuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seksen_dört

quote:

eduyork la giden arkadaşlar iş i kordinatör seçmesi diye bişi yok skype üzerinden konuştuğunuz kişi sizin ingilizce seviyeniz ve amerikada bulunabilceğiniz tarihlere uygun olan iş seçeneklerini suncak yalnız burda hala o işe yerleşmeniz kesin değil kesinlik job-fair de işverenle görüşmenizden sonra olacak ancak job-fair e gitmeye gerek kalmadan işe yerleşme de olabilir o biraz iş vereninize bağlı...

eyvallah ya sağ olasın içim rahatladı şimdi. şimdi yapmamız gereken bir şey var mı peki? Ve ya neyi bekliyoruz öyle sorayım

şimdi yapıcak bişi yok eğer belgelerini tamamladıysan işe yerleşme sürecindesin işe yerleştikten sonra vize fln diye devam ediyor ama illa bişi yapıcam diyosan ingilizce çalışabilirsin yani ben en azından öyle yapmaya çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Arkadaşlar şirketler kaç dolar alıyor bu sene , ortalama güvenilir bir şirket.Tabi üstüne uçak parası vize parası harçlık onları sormuyorum.

ortalama 3000 tl idi en son tabi erken kayıt süreleri fln bitmiş olabilir onu araştırabilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Arkadaşlar şirketler kaç dolar alıyor bu sene , ortalama güvenilir bir şirket.Tabi üstüne uçak parası vize parası harçlık onları sormuyorum.

ortalama 3000 tl idi en son tabi erken kayıt süreleri fln bitmiş olabilir onu araştırabilirsin.

yıl başından sonra daha da artacaktır doğal olarak elinizi çabuk tutun derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ays Ays Beybi -- 16 Aralık 2012; 12:50:35 >
  • ICEP e internetten ön kayıt yaptırdım.Yarın ararlar muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

İcepten aradilar tek mi gidiyosyn arkadasinla mi diye sordular neden acep

arkadaşınızla gidiyorsanız sizi aynı işe ve eve yerleştirmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hekim

quote:

İcepten aradilar tek mi gidiyosyn arkadasinla mi diye sordular neden acep

arkadaşınızla gidiyorsanız sizi aynı işe ve eve yerleştirmek için

yok ben mümkünse tek gidicem oradaki tek türk ben olsam fena olmaz hani.
  • quote:

yok ben mümkünse tek gidicem oradaki tek türk ben olsam fena olmaz hani.

Moralini bozmak gibi olmasin da cok zor bir ihtimal bu....
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.