Şimdi Ara

2013 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
77
Favori
68.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: notpad
    hocam grupmu değişti ,eventa yazdıgın bılgılerı bı yere topluyosun heralde

Evet event olarak degil de grup olarak devam ediyoruz. Yakinda oradan devam edecagim paylasimlara .Bir de event da herkese ileti seklinde gidiyor paylasimlar o hos olmuyor. Grup olunca daha iyi sanirim..Sinavlarim bitti sayilir paylasimlar artacak.... Ingilizce cumle kaliplari filan de paylasacagim yakinda.. Kolay o isler guler yuzlu olun bir iki kelime bisiler soyleyin yeter....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain89 -- 25 Kasım 2012; 1:26:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain89

Evet event olarak degil de grup olarak devam ediyoruz. Yakinda oradan devam edecagim paylasimlara .Bir de event da herkese ileti seklinde gidiyor paylasimlar o hos olmuyor. Grup olunca daha iyi sanirim..Sinavlarim bitti sayilir paylasimlar artacak....

kaçırmışım senin grubu,üye oliyim hemen,event benim daha çok hoşuma gitmişti,bildirim falan takip etmesi daha iyiydi ama farketmez paylasım paylasımdır , sagolasın paylasımlar için,güzel şeyler oluyo.Bu arada eventa arada girip bakıyorum,iyi adam topluyo ora

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notpad -- 25 Kasım 2012; 1:27:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: notpad

quote:

Evet event olarak degil de grup olarak devam ediyoruz. Yakinda oradan devam edecagim paylasimlara .Bir de event da herkese ileti seklinde gidiyor paylasimlar o hos olmuyor. Grup olunca daha iyi sanirim..Sinavlarim bitti sayilir paylasimlar artacak....

kaçırmışım senin grubu,üye oliyim hemen,event benim daha çok hoşuma gitmişti,bildirim falan takip etmesi daha iyiydi ama farketmez paylasım paylasımdır , sagolasın paylasımlar için,güzel şeyler oluyo.Bu arada eventa arada girip bakıyorum,iyi adam topluyo ora

Kalabilir o sayfa da ziyani yok.
  • quote:

Landry's da düşünümdüm ama aslında temsilcim bana orayı önerdi garsonluk için ne gibi soru sorabilirler genel olarak ne gibi sorular bekler bizi bu iş fuarlarında
  • Kuvvetle muhtemelen ingilizce yetersizliğinden dolayı bu seneki wat planımı seneye ertelemem gerekecek. İş fuarından falan bahsediliyor , bende ki ingilizceyle o fuarda ben hiç bir işverenle anlaşamam. :(

Gidecek arkadaşlar , bol bol resim çeksinler. Konuyu yakından takip ediyor olacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Kuvvetle muhtemelen ingilizce yetersizliğinden dolayı bu seneki wat planımı seneye ertelemem gerekecek. İş fuarından falan bahsediliyor , bende ki ingilizceyle o fuarda ben hiç bir işverenle anlaşamam. :(

Gidecek arkadaşlar , bol bol resim çeksinler. Konuyu yakından takip ediyor olacağım :)

Dostum hemen vazgeçme bende senin gibiyim ingilizce konusunda belki kötü bile olabilirim ama aldım bi kitap çalışıcam paso kendimi bi şekilde ifade ederim işveren e burda oraya gidenlere baktım da hiç bilmeyenler gitmiş sen mi gidemicen bi ay zorlanırız sonra toplarız kendimizi diye düşünüyorum
  • Ben tek başıma o kadar riski göze alamam . Yanımda ingilizcesi kuvvetli ve beni yanından ayırmayacak bir arkadaş bulmam gerekiyor. Sınıfta ki çocuklara söyledim , hepsi ben yapamam diyor. Ee çocuklarda haklı sınıfta en iyi ingilizce bende. " AB "

Advance seviyede bir ingilizce bilen arkadaşımın olması lazım yanımda. İşin aslı bu , yoksa solo olarak bu işi çeviremem..
  • bence bugünün işini yarına bırakma hiç bişey olmaz kendini ifade edersin haziran a kadar sıkıca çalışırsın halledersin
  • Pazartesi , hocayla konuşayım olmazsa , biraz ingilzice kursu falan yaparım. Yardımlarınız ve teşvik edici mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim.
  • quote:

Pazartesi , hocayla konuşayım olmazsa , biraz ingilzice kursu falan yaparım. Yardımlarınız ve teşvik edici mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim.

Never give up man ! İ think your engliah enought for amerika.maybe you can go english course.

Meyse oyle iste cok cakma ingikizce konustum. eger ayni firmada olsaydik ayni yere gidebilirdik.ben bi sekilde anlasiyorum iste elemanlarla ozellikle su avusturalyali bill ile tanistik sonra kesin dedim bu isi kiviririm.bi 2 kur ingilizca alirsan bence cok cok rahat halladersin

Edit : also your english better tham me .i dont use grammer generally.i hate grammer .hehe falan filan iste kasma bro ya hallederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 25 Kasım 2012; 16:19:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta sonuna kadar kesin bir karar vermeye çalışırım.. Şu an için gitme taraftarıyım bende.
  • quote:

Ben tek başıma o kadar riski göze alamam . Yanımda ingilizcesi kuvvetli ve beni yanından ayırmayacak bir arkadaş bulmam gerekiyor. Sınıfta ki çocuklara söyledim , hepsi ben yapamam diyor. Ee çocuklarda haklı sınıfta en iyi ingilizce bende. " AB "

Advance seviyede bir ingilizce bilen arkadaşımın olması lazım yanımda. İşin aslı bu , yoksa solo olarak bu işi çeviremem..

bu isi oyle insanlar yapiyor ki aklin durur. Ingilizcen iyi diyorum iste kardes neyin pesindesin...Guven kendine biraz. cok fazla kisi tek basina yapiyor bu isi sen mi yapamiyacaksin. kalacagin yer belli isin belli olacak. Gidip calisacaksin 2.5-3 ay sonunda da traveli yapip doneceksin.

Advanced seviyede ingilizcesi olan yok programda Ulkemizdeki dil egitimini biliyoruz.

Cok kasma ya yapcam bu isi de git kaydol bi yere oldu bitti gitti....

Geldikten sonra vayy amerika gormus adamin hali baska oluyor tabi laflarini duyacaksin okulun koridolarindan.

quote:

Orijinalden alıntı: wmware

Landry's da düşünümdüm ama aslında temsilcim bana orayı önerdi garsonluk için ne gibi soru sorabilirler genel olarak ne gibi sorular bekler bizi bu iş fuarlarında

Garsonluk hakkinda bilgim yok ama genel olarak

Bu isi neden sectin?

Daha once garsonluk yaptin mi?

Garsonluk tabi biraz daha iyi bir ingilizce istedigi icin,

Mesela seni nicin ise almaliyiz gibi garip sorular da sorabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain89 -- 25 Kasım 2012; 20:08:17 >
  • quote:

quote:

Ben tek başıma o kadar riski göze alamam . Yanımda ingilizcesi kuvvetli ve beni yanından ayırmayacak bir arkadaş bulmam gerekiyor. Sınıfta ki çocuklara söyledim , hepsi ben yapamam diyor. Ee çocuklarda haklı sınıfta en iyi ingilizce bende. " AB "

bu isi oyle insanlar yapiyor ki aklin durur. Ingilizcen iyi diyorum iste kardes neyin pesindesin...Guven kendine biraz. cok fazla kisi tek basina yapiyor bu isi sen mi yapamiyacaksin. kalacagin yer belli isin belli olacak. Gidip calisacaksin 2.5-3 ay sonunda da traveli yapip doneceksin.

Advanced seviyede ingilizcesi olan yok programda Ulkemizdeki dil egitimini biliyoruz.

Cok kasma ya yapcam bu isi de git kaydol bi yere oldu bitti gitti....

Geldikten sonra vayy amerika gormus adamin hali baska oluyor tabi laflarini duyacaksin okulun koridolarindan.

quote:

Garsonluk hakkinda bilgim yok ama genel olarak

Bu isi neden sectin?

Daha once garsonluk yaptin mi?

Garsonluk tabi biraz daha iyi bir ingilizce istedigi icin,

Mesela seni nicin ise almaliyiz gibi garip sorular da sorabilirler.

Daha bu işi seçmedim ama bana danışmanım tavsiye etti bu işi
    daha önce garsonluk yaptım orasında bir problem olmaz fakat dediğin gibi dil bende o kadar yok o yüzden sorun çıkabilir amerikaya gidince Senin tavsiye ettiğin bi iş var mı
  • quote:

Daha bu işi seçmedim ama bana danışmanım tavsiye etti bu işi
    daha önce garsonluk yaptım orasında bir problem olmaz fakat dediğin gibi dil bende o kadar yok o yüzden sorun çıkabilir amerikaya gidince Senin tavsiye ettiğin bi iş var mı

Ben lifeguard olarak calistim genel olarak memnundum.Iyi saat veren eglence parklarinda da calisilabilir. Bana gore wat programinin icerigine en uygun isler su parklari ve eglence parklaridir. Hem calisma hem de eglence.

Garsonlardan her isveren mukemmel ingilizce beklemiyor. Onu da unutmayin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain89 -- 25 Kasım 2012; 21:27:42 >
  • may i help you ' mu bi de bunun yanında bi cümle daha vardı geçen ingilizce dersin de bişiler anlatıyodu hoca.çok kibarca ne alırısınıs ne arzu edersiniz demekti.en nazik o şekile soyleniyomus.o 2 si ögrenilse ben garsonluk yapılabiir bence
  • iş fuarı dedikleri nerde olacak kimler katılabılecek bilen varmı?
  • Arkadaşlar Merhaba ;

Bende bir arkadaşımla work and travel yapmayı düşünüyorum. Şu an vize haftasındayız önümüzde ki hafta görüşmeye gidiceğiz. Firma araştırmalarım da en iyi firma olarak icep world ü gördüm. Sizin bu konuda ki düşünceleriniz neler öğrenebilir miyim ? Okul 18 Haziran gibi biticek o tarihten sonra giderse sıkıntı çekermiyiz ?

Cevaplarınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

may i help you ' mu bi de bunun yanında bi cümle daha vardı geçen ingilizce dersin de bişiler anlatıyodu hoca.çok kibarca ne alırısınıs ne arzu edersiniz demekti.en nazik o şekile soyleniyomus.o 2 si ögrenilse ben garsonluk yapılabiir bence

What would u like ? dicen gelene bu kadar ama bu menünün içinde ne var derse :D donar kalırım

@captain89
    Lifeguard olmak için yüzme belgesi falan isteniyormu ? Yüzmede iddaalıyımdır fakat kursa falan gitmedim belgem yok
  • quote:

@captain89
    Lifeguard olmak için yüzme belgesi falan isteniyormu ? Yüzmede iddaalıyımdır fakat kursa falan gitmedim belgem yok

Yuzmede cok iyi olmana bile gerek yok bogulmucak kadar bil yeter.... Test yaparlarken sadece 50 metre yuzduruyorlar o kadar. Su parki icin gecerli bunlar 5 feet ten derin sularda testler daha zor olur. Onu hatirlatayim. Belgeye falan gerek yok.

• çok masraflı iş yoksa istiyorum karşılayamam
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.