Şimdi Ara

2013 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
77
Favori
68.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Work&Travel ı Anlatabilcek var mı bişeyler biliyorum ama tam olarak koşulları ve nasıl gerçekleşiceğini bilmiyorum.. Bilgi verebilcek var mı arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceess

Work&Travel ı Anlatabilcek var mı bişeyler biliyorum ama tam olarak koşulları ve nasıl gerçekleşiceğini bilmiyorum.. Bilgi verebilcek var mı arkadaşlar ?

suraya bir bak derim bol billgi var

http://forum.donanimhaber.com/m_49336755/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49336755
  • erken kayıttan sonra başvurursak ne kadar oynar fiyat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.President

erken kayıttan sonra başvurursak ne kadar oynar fiyat?

yazdım kardeş yukarda erken kayıtta 1350usd+250 tl istediler sonrasında 1650usd+250 istediler 300 dolar fark var benim yazıldıgım yerde.

300 dolar da 544 lira ediyor su an.
  • Academy World Wide ile gitmiş veya gidecek olan var mı? güvenilir midir? Arkadaşlarla bu firmayı düşünüyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

Acedemic World Wide adlı şirketten de uzak durun arkadaşlar hiç bir şekilde yardımcı oldukları falan yok gözü kapalı gönderiyorlar sizi yalan dolan hiç bir bilgileri yok verdikleri işler hakkında. Ayrıca Washington DC alanında Maryland Stateinden uzak durun alayı zenci mahalleleri ve tehlikeli. Benim telefonum çalındı burda. Ve diğer watcılarla yakın yerlerde kalınan bir iş olduğuna emin olun ki arkdaş edinebilin. Eğlence parkları falan bu anlamda güzel olabilir.

Amerika'da bence büyük şehirler dışında küçük yerler tercih edilmeli bence sahil yerleri en güzel yerler. sorunuz olursa cevaplayabilirim.

Hocam Academy World Wide ile mi gittiniz acaba? Arkadaşlarla bu yıl bu şirketle gitmeyi düşünüyorduk biraz daha açabilir misiniz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.President

erken kayıttan sonra başvurursak ne kadar oynar fiyat?

yazdım kardeş yukarda erken kayıtta 1350usd+250 tl istediler sonrasında 1650usd+250 istediler 300 dolar fark var benim yazıldıgım yerde.

300 dolar da 544 lira ediyor su an.

teşekkür ederim. ankarada iyi bir firma önerebilcek var mı?
  • ben icep world e kayıt olmuştum ankara kızılayda da subeleri var bi bak istersen oraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehhiste

Academy World Wide ile gitmiş veya gidecek olan var mı? güvenilir midir? Arkadaşlarla bu firmayı düşünüyoruz

benim 3 arkadaşım geçen sene gitti bizde bu sene 3 arkadaş aynı şirket ile gidicez parayı yatırdık. Güvenebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Révoltant -- 28 Ekim 2012; 18:51:21 >
  • offf off haziran gelsede gitsek
  • quote:

offf off haziran gelsede gitsek

aynen hocam ,bende moda girdim daha bu aydan, ertesi gün gidicekmişim gibi konuyu sıkı takipteyim arada uplıyalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Révoltant

quote:

Academy World Wide ile gitmiş veya gidecek olan var mı? güvenilir midir? Arkadaşlarla bu firmayı düşünüyoruz

benim 3 arkadaşım geçen sene gitti bizde bu sene 3 arkadaş aynı şirket ile gidicez parayı yatırdık. Güvenebilirsin.

Hocam mümkünse şirkete kaç para yatırdınız? Şirketle konuşmadan öğreneyim.Çok sağol cevap için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Révoltant

quote:

Hocam mümkünse şirkete kaç para yatırdınız? Şirketle konuşmadan öğreneyim.Çok sağol cevap için

300$ ön kayıt onu her türlü yatırmak zorundasın bide ocak ayına kadar 1300$daha yatırman gerekicektir. büyük ihtimal biz erken kayıt yaptığımız için 300$+1100$ şeklinde yaptık
  • takip
  • teşekkürler jason
  • quote:

quote:

Acedemic World Wide adlı şirketten de uzak durun arkadaşlar hiç bir şekilde yardımcı oldukları falan yok gözü kapalı gönderiyorlar sizi yalan dolan hiç bir bilgileri yok verdikleri işler hakkında. Ayrıca Washington DC alanında Maryland Stateinden uzak durun alayı zenci mahalleleri ve tehlikeli. Benim telefonum çalındı burda. Ve diğer watcılarla yakın yerlerde kalınan bir iş olduğuna emin olun ki arkdaş edinebilin. Eğlence parkları falan bu anlamda güzel olabilir.

Amerika'da bence büyük şehirler dışında küçük yerler tercih edilmeli bence sahil yerleri en güzel yerler. sorunuz olursa cevaplayabilirim.

Hocam Academy World Wide ile mi gittiniz acaba? Arkadaşlarla bu yıl bu şirketle gitmeyi düşünüyorduk biraz daha açabilir misiniz acaba

evet o şirketle gittim kaçın hocam o şirketten ne bir danışma yardımcı olurlar saçma sapan yerlerde iş verirler gidin 100 200 dolar daha fazla verin yoksa benim gibi 500 600 dolarlık telefonlarınızı çaldırırsınz saçma sapan yerlerde
  • quote:

quote:

quote:

evet o şirketle gittim kaçın hocam o şirketten ne bir danışma yardımcı olurlar saçma sapan yerlerde iş verirler gidin 100 200 dolar daha fazla verin yoksa benim gibi 500 600 dolarlık telefonlarınızı çaldırırsınz saçma sapan yerlerde

skor olmadı galiba panpa senin? zaaaaaaa
  • istda hangi şirketleri tavsiye edersiniz?fiyatlar ne durumda arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

istda hangi şirketleri tavsiye edersiniz?fiyatlar ne durumda arkadaşlar?

Eduyork , icep world , united towers gibi sirketler mevcut.

Ama hangisi daha iyi dersen bende bu sene tecrube edicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

istda hangi şirketleri tavsiye edersiniz?fiyatlar ne durumda arkadaşlar?

Eduyork , icep world , united towers gibi sirketler mevcut.

Ama hangisi daha iyi dersen bende bu sene tecrube edicem

peki hocam ne ucret istiyorlar?kredikartı- nakit falan nasıl ne zman odeme yapmamız lazım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.