Şimdi Ara

2013 ygs hatalı soru iptali (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
5
Favori
9.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anlam belirsizliği 1.dereceden anlatım bozukluğu olarak sayılmıyor ösym tarafından. Hatta çıkmış sorularda benzeri de var. O iptal olmaz. Çay sorusunda da transferin altını çizmiş her ne kadar ben ve benim gibi çoğu kişi sınavda dikkat etmese de... Ama abaküs sorusu iptal olmalı. Ki ösym nin buna da bir kılıf uydurup iptal etmeyeceğini düşünüyorum. Ama inşallah o abaküs sorusu iptal olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ösym çağrı merkezini arayan oldu mu hatalı sorularla ilgili.

• Abaküs hariç diğer soruların iptal olmayacağını düşünüyorum. 159 soru üzerinden değerlendirilir, herkes doğru yaptı sayılırsa tuhaf olur bence.
  • Abaküs sorusunda ciddi bir sıkıntı var ama diğerlerinde o sıkıntı yok.Anlam belirsizliği anlatım bozukluğu değil.Fizikte ise yukarıda verdigi açıklamaya göre 2-3 doğru cevap.(Cografya-Fizik benim de yanlış)

ÖSYM gecen yıl biyolojide bunlardan daha ciddi hata olan 1-2 soruyu iptal etmedi bunları da etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: beşiktaşlı emre

ösym çağrı merkezini arayan oldu mu hatalı sorularla ilgili.

numarasi varsa versene

ve fem bu soru icin basvuru yapti mi biliyo musun? herhangi bi kurum basvuru yapti mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canınıyerim -- 29 Mart 2013; 11:15:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jar Jar Binks

Abaküs sorusunda ciddi bir sıkıntı var ama diğerlerinde o sıkıntı yok.Anlam belirsizliği anlatım bozukluğu değil.Fizikte ise yukarıda verdigi açıklamaya göre 2-3 doğru cevap.(Cografya-Fizik benim de yanlış)

ÖSYM gecen yıl biyolojide bunlardan daha ciddi hata olan 1-2 soruyu iptal etmedi bunları da etmez.

quote:

abaküs sorusunun iptal edilmesi gerekiyor bir sorunun 2 farklı cevabı olamaz.

2 farklı çözüm bkz.http://b1303.hizliresim.com/17/w/lk83z.jpg

quote:

Orijinalden alıntı: asator\m/

quote:

abaküs sorusunun iptal edilmesi gerekiyor bir sorunun 2 farklı cevabı olamaz.

+1
    de basvuru falan yapildi mi ki soru icin yapilmadysa biz nasil yapabiliriz

quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

Abaküs hariç diğer soruların iptal olmayacağını düşünüyorum. 159 soru üzerinden değerlendirilir, herkes doğru yaptı sayılırsa tuhaf olur bence.

quote:

Orijinalden alıntı: asator\m/

quote:

ösym çağrı merkezini arayan oldu mu hatalı sorularla ilgili.

numarasi varsa versene

Buyrun beyler. Hakkımızı arayalım:http://forum.donanimhaber.com/m_73377567/tm.htm

• Abi abaküsün iptallik bir durumu yok sadece cevap şıkkını değiştirsinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: fRoweLL

Abi abaküsün iptallik bir durumu yok sadece cevap şıkkını değiştirsinler.

2 farklı anlam çıkarıyorsan 2 farklı cevap bulursun şıkkı değiştirirsen doğru yapanların suçu ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: shouva

quote:

2 farklı anlam çıkarıyorsan 2 farklı cevap bulursun şıkkı değiştirirsen doğru yapanların suçu ne olacak

Cevap şıkkını değiştirmek gerçekten ayrı bir rezillik olur.Bebeğin elinden şekeri almak gibi.Cevabını değiştirmek bence de mantıksız.İptal edilmesi daha mantıklı.Belli ki Ösym sorunun cevabını "a" olacak şekilde sormaya çalışmış ama becerememiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Abaküs sorusunu doğru yaptım ama son derece korkuyorum şahsen sıralamamı etkileyecek diye iptal olursa.İnşallah böyle bir rezalet olmaz , benim suçum ne yani sadece matematiğime güvenen bir insan olarak ?

iyi de arkadaşım aslında senin yaptığın yanlış.

soruyu ele alırsan doğru cevap "C" şimdi eğer şıkkı değiştirip C yaparsalar ki bu çok büyük bir azınlığı kapsar benim sıralamamı muhteşem iyi yönde etkiler.

en hayırlısı iptal edilmesi herkese puan verilmesi.
  • quote:

quote:

quote:

Cevap şıkkını değiştirmek gerçekten ayrı bir rezillik olur.Bebeğin elinden şekeri almak gibi.Cevabını değiştirmek bence de mantıksız.İptal edilmesi daha mantıklı.Belli ki Ösym sorunun cevabını "a" olacak şekilde sormaya çalışmış ama becerememiş.

Valla ben çözerken C şıkkını bulacak şekilde anlam çıkardım. Çünkü bizden soruda 5 cümle varsa 4 ünü okuyarak değil sonuncusuna kadar okuyarak çözmemiz isteniyor. Ama ösym daha kendisi isteneni yapamıyor. Sınavı meb hazırlasa bile bu kadar sorun çıkmaz be 8 aydır 1 tek sınavı hazırlayamadılar.

İptal olsun bari de herkes için hayırlısı olsun..

• ösym belki coğrafya sorusunu iptal eder diğerlerini bilemem çünkü adamlar yediremez. Sıralama altüst edeceği için fazla soru iptal olmaz.
  • Cografya sorusu hatalı ve iptal edilmeli

Edit: Yanlış yaptım hatalı oldugundan
  • Coğrafya sorusu hatalı. Sosyalciler birleşiyor bu konuda. Matematikteki abaküs sorusu 2 farklı şekilde anlaşılabildiği için iptal olmalı. Diğerlerini bilmem.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Valla ben çözerken C şıkkını bulacak şekilde anlam çıkardım. Çünkü bizden soruda 5 cümle varsa 4 ünü okuyarak değil sonuncusuna kadar okuyarak çözmemiz isteniyor. Ama ösym daha kendisi isteneni yapamıyor. Sınavı meb hazırlasa bile bu kadar sorun çıkmaz be 8 aydır 1 tek sınavı hazırlayamadılar.

İptal olsun bari de herkes için hayırlısı olsun..

tabii size bu açıdan mantıksız geliyor sınavda biz okuyalım her cümlesine kadar soruyu doğru yapalım Ösym soruyu yanlış çözsün yanlış yapanlar puan kazansin çok şahane dünya.Böyle sistem de sadece türkiye de olur devam

• Etrafımdaki çoğu arkadaşıma sordum hepsi abaküs sorusunu doğru yapmışlar,yani doğru yapanlar daha fazla ve geçen yıl lys biyolojide bir tane hatalı soru vardı çok az kişi doğru yapmıştı ki resmen hangi biyoloji hocama sorsam o soru yanlış diyordu,ancak o bile olmadıysa abaküs hiç olmaz gençler.
  • bence abaküs sorusunda bi sıkıntı yok, adamların ne anlatmak istediği anlaşılıyor. iptal olacağını sanmıyorum. çay sorusuda iptal olmaz maalesef.
  • bence de abaküs sorusu iptal olmaz ösym kolay kolay iptal etmez soruları hele ki doğru yapan çok kişi varsa. fizik sorusu iptal olsun isterdim ama o da iptal edilmez. iptal olma ihtimali en yüksek soru coğrafya sorusu. bir tek o iptal olur.
  • abaküs sorusunu doğru çay sorusunu yanlış anlatım bozukluğu boş topografya sorusu yanlış yaptım iptal edileceğini sanmam ama şu çay sorusunda mebin kitabında yazan yanlışsa bu yanlış tamam ama doğruysa soruda yanlışlık var böyle tutarsızlık olur mu diğerleri neysede çay sorusu belki
  • Abaküs sorusunun iptal edileceğini düşünmüyorum bura da iddia edilen gibi 2 farklı anlam çıkmıyor ordan çünkü " 1. tur tamamlaniyor. sonra tekrar başa dönülüp 1. çubuga 6 tane 2. cubuga 7 tane... " şeklinde sorulmuş.

Çay sorusu bence yanlış. Eğer doğru yapaniniz varsa nasıl bir mantık kurduğunu açıklayabilirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manwe Sulimo -- 29 Mart 2013; 20:24:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.