merhaba kardeşlerım 11. sınıf bitmek üzere yavaş yavaş bu sınav stresi içimize işliyor fakat birkaç ders hakkında sizin görüşlerinizi alacaktım öncelikle bu yaz ygs fizik temeli komple bitirmek istiyorum birçok kişi celal aydın kitapçıklarından konu konuı çalış diyor bu ihtiyacımı karşılarmı mat-1 de ise fem simetri 3 lüsünü bitirmek istiyorum fakat mat-2 de ise türev trigonometri integral ve türev haliyle matematiğin baba konuları bu temelimi güray küçük ve celay aydın yayınları karşılarmı? en azından bir görüş yazarsanız çok sevinirim
.
benden size tavsiye:
raporlu devamsızlığınızı ygs e hazırlanırken kullanın raporsuzu lys e hazırlanırken,daha rahat olur öyle.
bir de herkes de şu yanılgı oluyor...neredeyse dersane başından ygs e kadar yüzde 70 ygs çalışılıyor,bu büyük hata.. ben seneye bi daha girecek olsam ygs e fazla önem vermem..konularını bitirir,fem kapsüllerini çözer girerim o kadar yeter ygs e.. geri kalan bütün zamanınızı lys e ayırın..
ewt bende konu bitirip sene içerısınde sadece deneme çözcem ve lys konulARINI ÇALIŞCAM
up
peki bu kitapçıklar hakkında bilgin warmı?
Beyler konuyla alakalı olarak FEM Simetri Set (15 kitaptan 10'u) Eylül 15'e kadar biter değil mi?
Beyler konuyla alakalı olarak FEM Simetri Set (15 kitaptan 10'u) Eylül 15'e kadar biter değil mi?
MAT 1 (3 kitap halinde),YGS Tarih(1 kitap),YGS+LYS Coğrafya(1 kitap),YGS Türkçe(1 kitap),YGS Felsefe(1 kitap),LYS Edebiyat(1 kitap),Mat 2-(2 kitap konuları:Polinomlar,Çarpanlara Ayırma,İkinci Dereceden Denklemler,Eşitsizlikler,Parabol,Karmaşık Sayı,Logaritma ve TRİGONOMETRİ )
up
.
mat 1 e o kadar yüklenmene gerek yok . verdiğin emek resmen boşa gidiyor . Ygs konularına şimdiden başla sonra bol bol deneme-fem kapsül çöz . ygs de zamanla yarışıyorsun , hızlanmaya bak . mat 1 den 3 ayrı kitapla uğraşacağına 1 tane soru bankasından bitirmen yeterli ...
quote:
Orijinalden alıntı: cobhc_23
mat 1 e o kadar yüklenmene gerek yok . verdiğin emek resmen boşa gidiyor . Ygs konularına şimdiden başla sonra bol bol deneme-fem kapsül çöz . ygs de zamanla yarışıyorsun , hızlanmaya bak . mat 1 den 3 ayrı kitapla uğraşacağına 1 tane soru bankasından bitirmen yeterli ...
3 kitap toplayınca 1. kitap ediyor hocam FEM Simetri Mat-1 konularını 3 kitapta toplamış.Mesela 1. kitapta temel kavramlar,2.de üslü küklü,3de fonksiyonlar gibi yani 3 ayrı konu anlatım bitirmeyeceğiz
çok uzun anlatır fem simetri . mat 1 de bayar özellikle . mat 2 sini bitirmeni tavsiye ederim özellikle mat 2 nin 4. kitabı çok iyi ama mat 1 de o kadar girmeye gerek yok . daha fazla soru tipi açısından karekök kitapları güzel ygs de ama onunda lys si o kadar iyi değil ...
quote:
Orijinalden alıntı: cobhc_23
çok uzun anlatır fem simetri . mat 1 de bayar özellikle . mat 2 sini bitirmeni tavsiye ederim özellikle mat 2 nin 4. kitabı çok iyi ama mat 1 de o kadar girmeye gerek yok . daha fazla soru tipi açısından karekök kitapları güzel ygs de ama onunda lys si o kadar iyi değil ...
Hocam şuan benim dershanem FEM olduğundan FEM Simetri var elimde Mat 1-2.Mat1'i çözmeyelim mi yani?
quote:
Orijinalden alıntı: Marje3321
merhaba kardeşlerım 11. sınıf bitmek üzere yavaş yavaş bu sınav stresi içimize işliyor fakat birkaç ders hakkında sizin görüşlerinizi alacaktım öncelikle bu yaz ygs fizik temeli komple bitirmek istiyorum birçok kişi celal aydın kitapçıklarından konu konuı çalış diyor bu ihtiyacımı karşılarmı mat-1 de ise fem simetri 3 lüsünü bitirmek istiyorum fakat mat-2 de ise türev trigonometri integral ve türev haliyle matematiğin baba konuları bu temelimi güray küçük ve celay aydın yayınları karşılarmı? en azından bir görüş yazarsanız çok sevinirim
mat 2 için fem simetri lys si kitapçıklardan daha iyi olur . diğer bişey eğer sayısalcıysan yazın mat1 fen1 ve mat 2 konularını yaz aylarında büyük ölçüde tamamlamalısın . okul açıldıktan sonra uzun bi süre karmakarışık gidecektir sınava ayıracak vakit bulamayabilirsin ...
elinde varsa çöz parçala ama sana tavsiyem yaz aylarında bitir . seneye sadece elindeki soru bankalarından devam edersin .
Evet aynen.Önce bunu bitiririm dönem başladığında ise soru bankası kasarım lys konusu çalışırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme