Şimdi Ara

Hazırlık okurken KIRIK OBP ile sınava hazırlanmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene ikinci yılımdı. Mezuna kaldım en kötü ihtimal geçen senenin aynısını yapar Celal Bayar ikinci öğretim bilgisayar yazarım diyordum ki sene başı 50 bin yapacağımdan emindim. Gel gelelim yıl içinde yeterli performansı gösteremedim ve 106k dan 128k ya düştüm(tamamen aynı puanla:336).Sıralamalar geçen seneden iyi gelir diyordum ama hüsrana uğratıp kötü geldi maalesef. Ailem de ben de şok yaşadık. Artık bir yere gitmem gerektiğini söylüyorlar ve ben de bir şey diyemiyorum çünkü yapmam gerekeni yapmadım:çalışmak.Şimdi büyük ihtimalle Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi adında yeni açılmış bir bölüme gideceğim.Herneyse uzatmadan yapmak istediğim şeye değineyim. Tamamen ingilizce bölümleri tercih ettim ki ilk yıl hazırlık okuyabileyim. Hazırlık okurken de pek fazla yoğun olacağımı zannetmiyorum okula yakın bir yerde ev tutarım veya özel yurtta kalırım yani zamanım bu seneki gibi yolda da geçmez yorulmam da. İngilizce öğrenmekten arda kalan zamanda(3-5 saat olur her gün diye umuyorum) YKS2020 ye hazırlanacağım. OBP kırık olacak ancak istediğim yer için(60-70 bin civarları) tahmini 80 TYT 55 AYT yetiyor(kırık obp eklendiğinde). Gelelim sorularıma:

1- Yapmayı düşündüğüm şey ne kadar mantıklı?
    2-Ev tutmayı mı özel yurdu mu önerirsiniz?
    3-Bana öneriniz var mı? Bu sene şunları yap bunları yapma diyebileceğiniz şeyler. Örneğin büyük ihtimal kendimi insanlardan soyutlayacağım özellikle ev tutarsam. Hani spor salonuna git sosyalleş vs tarzı önerileriniz var mı?

• UP hocam şu kardeşinize akıl verebilecek kimse yok mu
  • Kırık ile olmuyor çabalama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam cidden kırıkla çok zor. Forumda bir ton örneği var. Sen hamda 4k yaparsın obp seni 15-20k yapar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 60 70 bin istiyorsa olabilir hocam ama hedefini cok daha yuksek tutman lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halil_asd

60 70 bin istiyorsa olabilir hocam ama hedefini cok daha yuksek tutman lazim
    Hocam biyoloji ve kimyada temelim 0 ve obp kırık olacak.Ayrıca bu derslerden korkuyorum resmen. Sadece mat fizik yapıp 40 civarı bir net yapmayı, biyo kimyayı da toplamda 10 net olcak şekilde yapıp 50 net civarıyla kırık obp olsa bile en azından istediğim yere gitmeyi düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kırık obp ile tıp kazanmak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.