Şimdi Ara

2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
19
Favori
41.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thranduil the Great King

quote:

Orijinalden alıntı: jaewan

evet 4 kisi cher sınıf için baktım ama benim işime yaramaz ben uludağ istiyorum facebook sayfamızda var kontejanlar yayınlanıyor

Duyuru göremedim hocam ?

http://oidb.karabuk.edu.tr/duy_detail.asp?duyuruID=818
    2. SAYFAYA İN KONTEJAN KISMINDAN.
  • sdü'den de mail geldi. önce duyuruları takip et dediler sonra ögrenci kabul edilmeyecek dediler. bunlarında iyice havaları kalktı gercekten bravo yök'e. celal bayarı aradım bizzat suan okul kurulu toplanmadı net sitesinden takip et dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: soysalays

sdü'den de mail geldi. önce duyuruları takip et dediler sonra ögrenci kabul edilmeyecek dediler. bunlarında iyice havaları kalktı gercekten bravo yök'e. celal bayarı aradım bizzat suan okul kurulu toplanmadı net sitesinden takip et dediler

dostum üniye girdiğin yılın taban puanlarına mı bakılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmence

arkadaşlar dosyaları kargoyla öğrenci işlerine göndersek oluyor mu ? yarın bu işe koşturmayı düşünüyorum. şu anda ankara veteriner fak. deyim uludağ, balıkesir veya istanbula geçmeyi düşünüyorum haliyle hepsine birden yetişmem imkansız. fikri olan arkadaşlar bi cevap verebilirler mi lütfen ?

Kargoyla oluyor, ben geçen sene öyle yapmıştım.
  • Beyler kırklareli açmış ama belgeleri elden alıyor

• Benim üni bakalım belgeleri bana postayla gönderecek mi

600km yol E insaf !

• Kırıkkaleyi bekleyen varsa rektör yurt disindaymis pazartesi gelcekmis o zaman netlesirmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: cmert55

Kırıkkaleyi bekleyen varsa rektör yurt disindaymis pazartesi gelcekmis o zaman netlesirmiş

usta ben kırıkkaleyi bekliyorumda bizim bi arkadaş okulu dondurdu rektör ara dönemde ya da sene sonunda alırız demiş geçiş açıldı açarlar herhalde sen hangi numaradan aradın adam akıllı ulaşacak bi numara bulamadım yazsana ?
  • Kırıkkalede var diye biliyorum

Kırklareli şahsen diyor beyler elden mi teslim edeceZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 15 Ocak 2015; 19:32:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

Kırıkkalede var diye biliyorum

Kırklareli şahsen diyor beyler elden mi teslim edeceZ

geçiş kesin varmı kırıkkaleye sitesinde bişi göremedim ben
  • alpbugra789 A kullanıcısına yanıt
    0318 357 35 46 kardeşim bu numaradan aradım ben bi bayan çıktı konuştuk anlattım derdimi rektör yurt dışında biz kendisine ileticez pazartesi gelecek dedi.
  • gençler üniversitelere de dilekçe yollasak mı acaba? öylece bekleyip kaderimizi onlara bırakmak hiç içime sinmiyor ? böyle bir durumda dilekçeyi gideceğimiz bölüme mi vermek gerekir ?
  • Belgeleri şahsen istemek nedir arkadaş

• Dorocha kullanıcısına yanıt
    sağol üstad. 1 günde ankaradan balıkesire, istanbula falan gider heralde dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dorocha

quote:

Orijinalden alıntı: gokmence

arkadaşlar dosyaları kargoyla öğrenci işlerine göndersek oluyor mu ? yarın bu işe koşturmayı düşünüyorum. şu anda ankara veteriner fak. deyim uludağ, balıkesir veya istanbula geçmeyi düşünüyorum haliyle hepsine birden yetişmem imkansız. fikri olan arkadaşlar bi cevap verebilirler mi lütfen ?

Kargoyla oluyor, ben geçen sene öyle yapmıştım.

Kırklareli Üniversitesi şahsen diyor hocam Kargo olmazmı

• waleur5 kullanıcısına yanıt
    Bu soru benin de aklimda da ne zamandir üstune dusemiyorum dusunemiyorum,şimdi merkezi yerlestirme puaniyla yatay gecisin mantiğı ünive yerlestigin senede ki sınavda aldigin puanla gecis yapmaktir ki bu maddelerinden de çok net anlasilabilmektesir hocam o yüzden bence ygs ye başvurmalıyiz ama yine de bavurmadan önce osym yi aramak yerinde olur diye düsünüyorum, arayan varsa da haber versin

• Dumlupınar ön lisans programları hakkında açıklama yapmış fakat lisan programları hakkında duyuruda bulunmamış bilgisi olan var mı ?
  • arkadaşlar 1 kere yatay geçiş yapabilirsiniz deniyor ya o sadece merkezi yerleştirme için mi yoksa genel olarak mı?
  • Bir kaç üniversiteyi aradım 1-2 tanesi açtı. Onlarda konseyden sonra netleşecek diyorlar. Hangi üniversitenin ne yaptığı belli değil.
    ÖSYM puanıyla yatay geçiş için ÖSYM sonuç belgesini okuldan mı alıyorum yoksa sitesinde mi?
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.