Şimdi Ara

2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
19
Favori
41.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devletten özele geçiş işi geçişi nasıl oluyor

Mesela nuh naci üni 2014 taban puanı 225 diyor buna gidersem %50 burslu mu okuyacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 15 Ocak 2015; 23:06:10 >
  • Senato toplanacak olanlar Celal Bayar Üniversitesi ve Osmaniye korkut ata Üniversitesi açmayanları hatırlamıyorum bile.
    Aradığınız üniversitelerle ilgili bilgiyi burada paylaşalım arkadaşlar.
  • Osmangazi Üniversitesini arayan oldu mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Thranduil the Great King

quote:

Orijinalden alıntı: mertovicc

arkadaşlar 1 kere yatay geçiş yapabilirsiniz deniyor ya o sadece merkezi yerleştirme için mi yoksa genel olarak mı?

Aynen cok onemli bu soru.

Aynen çok önemli tespit bu tespit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rediyirmi1 -- 15 Ocak 2015; 23:43:11 >
  • Anlamadığim bi konu var, sadece alan üniversiteler mi açıklama yapacak yoksa tüm ünivler aksada almasada açıklama yapmak zorunda mı

• arkadaşlar ptt ile gönderiliyormuş belgeler diğer kargolar sorun oluşturabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrencinin ÖSYS’ye girdiği yıla ait ÖSYS yerleştirme belgesi ve ÖSYS sonuç belgesinin onaylı fotokopisi (öğrenim gördüğü üniversiteden alınacak.)

Onay derken

• arkadaşım bu belgeler ÖSYM sitesinde çıktı alabileceğimiz şeyler şuan öğrenim gördüğümüz okulla ne alakası var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmence

sağol üstad. 1 günde ankaradan balıkesire, istanbula falan gider heralde dimi ?

Kargo şirketiyle söyle, önemli belge filan de halleder onlar, ben yurtdışından göndermiştim geçen sene sıkıntı olmadı, 2 gün sürmüştü ama 1500km fazla mesafe vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TropikalMeyve

Dumlupınar ön lisans programları hakkında açıklama yapmış fakat lisan programları hakkında duyuruda bulunmamış bilgisi olan var mı ?

Hocam bir kız aramış öğrenci işlerini, öğrenci işleri de duyuru haftaya yapılır alım da olabilir demiş. Ancak sen yinede ara öğren öğrenci işlerinden en sağlıklı olan kendin öğrenmendir ayrıca baskı olsun arayalım ki.
  • Jerichoholiccc kullanıcısına yanıt
    bugün arıcam sonucu sanada söylerim eğer lazımsa :)
  • Kocaeli için ayın 19'unu bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmt.1907

arkadaşım bu belgeler ÖSYM sitesinde çıktı alabileceğimiz şeyler şuan öğrenim gördüğümüz okulla ne alakası var?

Bende anlamadım okulda öyle yazıyor

• rediyirmi1 R kullanıcısına yanıt
    hayır hacım üniyi kazandıgın seneki puanınla yapılıyor ben kendi şansımı deniyecem sadece istersen 500 yap üniye girdigin sene 250 yaptıysan geçişde 250 kabul edilir
  • gençler yatay geçiş 1 defa yapılır,ancak geçtiğiniz yerden memnun kalmazsanız eski okulunuza geri dönebilirsiniz.
  • Meslek mezunuyum geçiş hakkım olan yere başvurabilir miyim benim hakkım var bölüm. 344 ile kapanmış

• belki burada bir yatay geçiş vardır..
  • O değilde Ben 2013 de yerleştim 2014 de de yerleştim 2013 Yılı puanımla geçebilir miyim 2013 yılı Puanına göre

• tıp fakultesindeysek ve yanlış tercih yaptıysak ölmemiz gerekiyor yani illa :(
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.