Şimdi Ara

2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
19
Favori
41.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://oidb.kku.edu.tr/Duyurular/2014-2015/YATAY_2014_2015_BAHAR.htm

kırıkkale üniversitesinin açıklaması ama ön lisans diyo merkezi yatay geçiş diyo bunlar dalgamı geçiyo ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zigorunyeri

Itu ye baski yapmazsak acacagi yok, yok mu benden baska itu dusunen?

Plan ne hocam bende itu dusunuyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ituyu dusunen arkadaslar konu daha senatoda gorusulmedi. Biraz bastiralim sansimizi deneyelim. Rektor yardimcisi bu islerle ilgileniyormus, maili afaydin@itu.edu.tr

• quote:

Orijinalden alıntı: Thranduil the Great King

quote:

Orijinalden alıntı: Thranduil the Great King

quote:

Orijinalden alıntı: mertovicc

arkadaşlar 1 kere yatay geçiş yapabilirsiniz deniyor ya o sadece merkezi yerleştirme için mi yoksa genel olarak mı?

Aynen cok onemli bu soru.

up up upp

5. Öğrencilerin Ek Madde -1 uyarınca sadece bir defa yatay geçiş yapabilmesine, (ilgili
    dönem başvurularından önce Ek Madde-1 uyarınca yatay geçiş yapan öğrencilerin tekrar
    yatay geçiş yapamayacağına) ancak, söz konusu madde uyarınca yatay geçiş yapan
    öğrencilerin ÖSYS merkezi yerleştirme sonucu kayıt hakkı kazandıkları yükseköğretim
    kurumuna daha sonraki başvuru tarihlerinde geri dönebilmelerine,

burdan myp ile sadece bir defa geçiş yapılacağı çıkarılıyor sanki gno ile de bir defa daha geçiş yapılabilir gibi en iyisi yökü ara sor.

• arkadaşlar türkçe bölümlerde zorunlu ingilizce hazırlık kalktı....
  • şimdiki üniye nezaman kaydolduysan o seneki puanlara bakıcam bukadar basit arkadaşlar
  • Thranduil the Great King T kullanıcısına yanıt
    hocam hangisini düşünüyorsunuz? benimde planım öyle ve bildiğim kadarıyla oluyor
  • arkadaşlar burda universitetercihmerkezi.com bir uygulama yapmış yatay geçişle ilgili.

http://www.universitetercihmerkezi.com/program2015/yatay-gecis-rehberi/
  • ODTÜ'yü arayan oldu mu ara dönemde geçiş için?
  • Dorocha kullanıcısına yanıt
    başka çare yok patron öyle yapıcaz malesef
  • Size bir sorum olacak da ; önlisans okuyorum , 1.sinifim. Gecmek istedigim universite güz doneminjn basinsa myp ile gecis aliyor , yarim donemde not ortalamasi ile aliyor. Bu yuzden bu donem gecemiyorum. Ben de ders kaydini yaptirip , gitmicem. Güz döneminin basinda myp ile gecise basvurucam. Kisacasi bahar doneminde gitmicem. Bu myp ile gecis de bi sorun olur mu ? Gececegim universitede 1.siniftan baslarim degil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıldız Teknikten haber alınınca buraya yazalım arkadaşlar

• Ben geçen sene hazırlıkta kaldım bu sene ocak muafiyet sınavından da kaldım yatay geçiş yapmak istiyorum ama hangi üniversiteler alıyor tam bilmiyorum.
    Geçiş yapmak istediğim üniversiteler Sakarya, Kocaeli, Çanakkale, Selçuk, Karadeniz Teknik ve ya Trakya bölgesinden bir üniversite hangileri öğrenci alacak acaba bilen varsa bilgilendirebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oklopl

Ben geçen sene hazırlıkta kaldım bu sene ocak muafiyet sınavından da kaldım yatay geçiş yapmak istiyorum ama hangi üniversiteler alıyor tam bilmiyorum.
    Geçiş yapmak istediğim üniversiteler Sakarya, Kocaeli, Çanakkale, Selçuk, Karadeniz Teknik ve ya Trakya bölgesinden bir üniversite hangileri öğrenci alacak acaba bilen varsa bilgilendirebilir mi?

Sakarya ve tekirdağ açıklandı. Gir sitelerinede bak güzel kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiRVeee

quote:

Ben geçen sene hazırlıkta kaldım bu sene ocak muafiyet sınavından da kaldım yatay geçiş yapmak istiyorum ama hangi üniversiteler alıyor tam bilmiyorum.

Tekirdağ bir tek önlisans mı alıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.eray

quote:

Orijinalden alıntı: KiRVeee

quote:

Tekirdağ bir tek önlisans mı alıyor?

Yoo 4 senelik muhendiste aliyor. Kontenjanlari sitelerinde mevcut.
    Merkezi puanla yatay gecise tiklaman yeterli

• Gazi'den haber yok galiba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samot

arkadaşlar türkçe bölümlerde zorunlu ingilizce hazırlık kalktı....

Hocam nasıl yani hazırlık kalktı biraz açar mısınız? %30 ingilizce bölümlerde de mi kalktı?

• mhmt.1907 M kullanıcısına yanıt
    özel ünilerdemi hazırlık olucak sadece?
  • Osmangaziden haber alan var mı arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.