Şimdi Ara

2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
19
Favori
41.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben geçen sene zorunlu hazırlık okuyup geçmiştim . Şimdi yine zorunlu hazırlık olan bi üniversiteye geçiş yapmak istiyorum bölümü de değiştirerek. Eğer kabul olıursa hazırlık okumak zorunda mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

O değilde Ben 2013 de yerleştim 2014 de de yerleştim 2013 Yılı puanımla geçebilir miyim 2013 yılı Puanına göre

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jerichoholiccc kullanıcısına yanıt
    aradım adam dedi ön lisanslar için yapılmış olabilir açıklama henüz bize bir şey söylenmedi dedi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: bylakoj1

ben geçen sene zorunlu hazırlık okuyup geçmiştim . Şimdi yine zorunlu hazırlık olan bi üniversiteye geçiş yapmak istiyorum bölümü de değiştirerek. Eğer kabul olıursa hazırlık okumak zorunda mıyım?

genelde büyük üniversiteler seni tekrar sınava tabi tutar.ama ara dönemde o işi nasıl yapacak orası meçhul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinefil90

quote:

ben geçen sene zorunlu hazırlık okuyup geçmiştim . Şimdi yine zorunlu hazırlık olan bi üniversiteye geçiş yapmak istiyorum bölümü de değiştirerek. Eğer kabul olıursa hazırlık okumak zorunda mıyım?

genelde büyük üniversiteler seni tekrar sınava tabi tutar.ama ara dönemde o işi nasıl yapacak orası meçhul.

karabüge geçmeyi düşünüyorum da karabükte okuyan bu konuda bilgisi olan varmı ? Facebookta merkezi yatay geçişle ilgilenen bi arkadaş myp ile üni değiştirirken bölüm aynıysa hazırlık okumazsın bölümü de değiştirsen okursun dedi .Eğer böyleyse çok saçma olur. Hazırlık okuyup geçmiş biri niye bidaha hazırlık okusun.

• O değilde Ben 2013 de yerleştim 2014 de de yerleştim 2013 Yılı puanımla geçebilir miyim 2013 yılı Puanına göre

+1

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinefil90

quote:

karabüge geçmeyi düşünüyorum da karabükte okuyan bu konuda bilgisi olan varmı ? Facebookta merkezi yatay geçişle ilgilenen bi arkadaş myp ile üni değiştirirken bölüm aynıysa hazırlık okumazsın bölümü de değiştirsen okursun dedi .Eğer böyleyse çok saçma olur. Hazırlık okuyup geçmiş biri niye bidaha hazırlık okusun.

arkadaşım karabükte okuyor,%100 ing değilse geçeceğin bölüm zannetmem karabüğün seni tekrar hazırlığa tabi tutacağına.

• Off. Beklemek ne zor ya
    Yaptığımız hataların bedeli olsa gerek

• sinefil90 S kullanıcısına yanıt
    Karabükte mühendisliklerde bi bölümün hem ingilizcesini hem türkçesi var sanırım. Myp ile geçiş için verilen o başvuru kağıdına birden fazla tercih yapılıyo sanırım(emin değilim) yazıcam iki türlüsünü de hangisi gelirse artık
  • Hayırlı uğurlu olur inşallah merkezi yatay geciş hakkı tanındı

• keremtur3 K kullanıcısına yanıt
    hadi ya ne zaman tanındı bize niye söylemiyosun hocam :)
  • yıldız teknik öğrenci işleri hala telefonları açmıyor ya yok mu bi haber alan bişey bilen? en azından geçiş açmayacaklarını söylesinler de meraktan çatlamayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

O değilde Ben 2013 de yerleştim 2014 de de yerleştim 2013 Yılı puanımla geçebilir miyim 2013 yılı Puanına göre

Sanırım şuan aktif olarak öğrenci göründüğünüz bölüme hangi yıl yerleştiyseniz sadece o yılın puanları geçerli oluyor. 2014 yılı yani.
  • quote:

zorunda mısınız bilmiyorum ama şunu biliyorum ki eğer öyle bir zorunluluk varsa bile ara dönemde yeterlilik sınavı yapmaları zor belki kayıt yaptırıp 2015-2016 eğitim öğretim yılında muafiyet sınavlarına girer geçemezseniz hazırlıktan da önümüzdeki yıl başlarsınız diye düşünüyorum ama bu bi olasılık tabi ki yetkili yerlerden kesin bilgi almalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weatherkicksass

yıldız teknik öğrenci işleri hala telefonları açmıyor ya yok mu bi haber alan bişey bilen? en azından geçiş açmayacaklarını söylesinler de meraktan çatlamayalım

ben de onu bekliyorum.. facedeki sayfadan bir arkadaş aramış, myp değil agno ile yatay geçiş olacağını söylemişler. yök'ü aradım bahar dönemi lisans için böyle bişey mümkün değil, sadece myp ile geçişe izin veriyoruz dediler. bekliyoruz bakalım hangi bölüm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcj1158

quote:

yıldız teknik öğrenci işleri hala telefonları açmıyor ya yok mu bi haber alan bişey bilen? en azından geçiş açmayacaklarını söylesinler de meraktan çatlamayalım

ben de onu bekliyorum.. facedeki sayfadan bir arkadaş aramış, myp değil agno ile yatay geçiş olacağını söylemişler. yök'ü aradım bahar dönemi lisans için böyle bişey mümkün değil, sadece myp ile geçişe izin veriyoruz dediler. bekliyoruz bakalım hangi bölüm?

kontrol ve otomasyon senin?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bcj1158

quote:

kontrol ve otomasyon senin?

metalurji malzeme ve istatistik

• bcj1158 B kullanıcısına yanıt
    hadi bakalım açılır inşallah kardeş
  • agno ile geçiş yok.sadece myp ile geçiş olacak zaten yök zorunlu tutmadığı için halihazırda 3-5 üniversite alım yapmıyacağını açıkladı.bazıları da kurul toplanacak falan diyor, yani işimize gelirse açarız diyor sonuçta üniversiteler olmuş ticarethane.
  • Itu ye baski yapmazsak acacagi yok, yok mu benden baska itu dusunen?
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.