Bildirim
2014-2015 Nissan qasqai 1.2 dıgt mi Kia sportage 1.6 gdı (lpg taktıracağım)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yalnız kia gdi motorlarda lpg kitleri 7000 tl den başlıyor haberiniz olsun -
1.2 DIG TURBU MOTORLA ilgili lpg bayisiyle görüştüm farklı kit taktıklarını söyledi prins 3000 tlyi bulur dedi uyum problemi olmaz dedi sadece 50 000 km sonra subaplar erime yapabilir dedi buda zaten bütün arabalarda olan birşey heralde. fakat ikinci ele bakıyorum lpg lisi hiç yok yeni motor 1.2 2014 te kullanıma başladı ondan dolayı mıdır. yorumlar yokuş performasının çekişinin iyi olduğu yönünde genelde gönlüm bu arabadan yana -
1.2 DIG-T motora olan LPG karma sistem olur. %30 tasarruf oranı sağlar. Benzin LPGyi aynı yakar.
1.6 GDİ ise sıvı sistem olur. İlk çalıştırma dahil LPG ile çalışır ve hep lpg yakar... %50 tasarruf bakidir. Marjet sıvı sistem var fiyatı 3750-4500 lira arasındadır...
Ben Kia Sportage kullancısı olarak Sportage öneririm... -
65 bin verip lpg sübap tekleme depoyu çeyrek benzinde kullanayım derdi boşver bence sıkıntı.Al bir tane 500x crossplus 1.6 mjet.(bence)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: turkce06
65 bin verip lpg sübap tekleme depoyu çeyrek benzinde kullanayım derdi boşver bence sıkıntı.Al bir tane 500x crossplus 1.6 mjet.(bence)
500x 1.6 mjet cross plus in liste fiyatı 95400 TL. Hadi ikinci eli 10 bin düşsün. 65 bin bütçeyle nasıl olacak?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
65bin TLye 2015 Kia Soul alın,
136 hp 7DCT Dizel.
Cam tavana kadar hersey var.
Şimdi baktım çok var 70 e.
quote:
Orijinalden alıntı: turkce06
Şimdi baktım çok var 70 e.
siz deyince baktım cross plus 16 adet ilan var. En düşüğü 68500 TL (satılmış) sonra 69500 ve 69900 TL var. Bunlardan sonra 72500 TL den başlıyor 81500 TL ye kadar çıkıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benim bildiğim sportagelar hem bezin yakıyor hemde lpg arkadaşta vardı landirenzo son yıllarda sıvılaştırılmış lpg takılıyorsa onu bilmiyorum -
Lpg zaten sıvıdır. Bunu sıvı olarak motora veren Lpg kitleri 2014 den beri piyasada.
İlk çalıştırmada bile Lpgde çalışıyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X