Şimdi Ara

2014-2015 üniversite başarı sıralamarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 aydır aramama rağmen hiçbir şekilde üniversite başarı sıralamalarını güncel olarak gösteren bir internet sitesi bulamadım.bulan arkadaşlar varsa lütfen bu konu altında paylaşsın sayfa fotoğraflarını yada sayda linklerini hep beraber fayadalanalım.

• hakaret olarak algılama ama kendi zekan hakkında ne düşünüyorsun
  • 3 kere okuyup anlamadım neyseki @1i gördüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013-2014ü sorarsan eğer Ösym sitesinde yayınlandı sanırım onu demek istedin dogru mu?

• yiğit kardeşim bir ara geleyim bulunduğun yere beraber zekam hakkında istişare yapalım pm please. .Değerli arkadaşlar üniversite başarı sıralamaları la nesini anlamadınız yani daha da basitleştirecek olursak GALATASARAY ÜNİ. İLETİŞİM FAKÜLTESİ en son olarak sıralamada kaçıncı sıradaki kişiyi almış.örneğin ts1 1700 anlamışsınızdır umarım .yiğit kardeşim seninle özel ilgileneceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagri_toplu

yiğit kardeşim bir ara geleyim bulunduğun yere beraber zekam hakkında istişare yapalım pm please. .Değerli arkadaşlar üniversite başarı sıralamaları la nesini anlamadınız yani daha da basitleştirecek olursak GALATASARAY ÜNİ. İLETİŞİM FAKÜLTESİ en son olarak sıralamada kaçıncı sıradaki kişiyi almış.örneğin ts1 1700 anlamışsınızdır umarım .yiğit kardeşim seninle özel ilgileneceğim.

2014-2015e takıldılar sanırım dedigim gibi Temmuz ayındaki yerleştirmeler ösym sitesinde bir hafta olmadı acıklanalı

• saol birader eyw.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2021 yks sayısal 1.si İTÜ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• büyüksün hocam eywallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.