Kişi başı 300 gr kızdan %24.7'li günlere. Bugün ODTÜ Makina'nın 2016 Miss Turkey çıktığından beri en gururlu günü yaşanıyor. Emeği geçen bütün bölümdaş ve okuldaşlarıma sonsuz teşekkürler. |
ODTÜ Makina'dan Tarihi Başarı
-
-
mezun olunca ne yapcan kanka?
yazın geçmeyi düşünüyordum da okuyan/mezun birkaç kişiyle konuşunca vazgeçtim.
-
Hedefim Avrupa'da bir sanayi firmasında çalışmak. Volvo Trucks (bunda bayağı odtü me'li varmış), Danieli, Siemens VAI, Alman otomotiv devleri falan gibi firmalar olsa çok güzel olurdu.
Okuyan/mezunlar ne söylediler? Okuyanlar iyi saydırmıştır diye tahmin ediyorum jurassic dönemden kalma bir müfredat var inciğine cinciğine kadar anlatıyorlar her şeyi.
-
güzel kız var mı bari,yoksa uzun saçlı erkekler mi
-
Bu gurur hepimizin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam var, var da Hatay bedava künefe izdihamı gibi kapıyorlar, yetişemiyoruz.
Zaten pek şansımız da yok
-
Geç aga neyinden vazgeçiyorsun ki? Tr'nin en iyi makinasından belki 2. En iyi makinasından mezun olmak var. Üstüne makine mühendisliğin seferidir herkes biat eder 😎
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok kanka ya zor geldi bana, şu anki yerden dewamke, mezun olup oyun geliştirici ilerleyen zamanlarda kendi oyun şirketimi kurmak istiyorum
-
Hocam valla zaten derece yapmış olmalısınız ne isterseniz onu okuyun en doğru karar. Ne okuyordun bu arada?
Derece yapamadım yav 2022'de 5.8k oldum, bilkent ctis'teyim şu an.
açıkcası aman aman ilgi duyduğum bir bölüm yoktu. yazılımlı, bilkent'te, bursu iyi diye yazdım. ocakta bölüme başlayacağım. IT sektöründe kendini yetiştirmek önemli, amaç iyi bir yazılımcı olmak orta vadede. Bilkent de bunları sağlıyor.
-
5.8k derece değil mi? 😔😔😔😔
Bence doğru bir karar dediğim gibi. Bol başarılar hocam şimdiden 🤝🤝
bölümün zorluğundan falan bahsettiler, bir de ben fizikten nefret ederim o sebeple uygun değildi benim için.
bazıları da alakasız işler yapıyormuş daha fazla para diye. zaten gidip beyaz yaka, müdür falan olacaksam, bilkent ctis'ten de olurum diye düşündüm. ben eğitim hayatımda vasat bir öğrenciydim sadece 12. sınıfta çok kastım, hazırlıkta bile çalışmadım diye yarım dönem uzattım, odtü makineyi 7 senede 2.0 ortalama ile bitiririm
-
Ben de diyorum bu 105 ve 119'daki yoğunluk ceng değil de nereden geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orientis -- 27 Kasım 2023; 23:25:39 >
Foursome yapabilirsiniz artık ODTÜ Makina tayfa!! 3 erkek 1 kız. Baş döndürücü deneyim
-
300gr kız yine iyiymiş. 3 erkeğe 1 erkek düştüğü günleri bilirim
-
Sbü hamidiye gel usmle kas ing yi halletmişindir
Okuduğum dönemin hali baya içler acısıymış
Labda 0 kız, circuit sectionunda 2 kız falan olmasından belliydi zaten
-
Hocam siz endüstride değil miydiniz ? Ee ye mi geçiş yaptınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yöksise giremiyorum
- 3d ayt matematik zor mu
- altın karma 10"lu deneme cevap anahtarı tyt
- en iyi matematik anlatan youtube kanalları
- normal koşullar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X